- 29 Ağustos 2013
- 678
- 1.197
Sağol canım Amin Amin Amin .Ben artık kimseyle kavga etmiyorum çünkü herkes bildiğini okuyor ben küçük oğlumu tamamiyle organik beslemeye çalışıyorum büyüyk pek söz dinlemiyor çünkü.Bir hastalık örneğimizi anlatayım ufağın kulağı ağrıyordu gece 4 gibi başladı annemdeydim ve sabah akmaya başladı ateş çıktı üç gün 40 larda yandık ben ilk iş kadir tuğcuyla mesajlaştım korkma dedi dr. gidersen kulak tüpüne kadar vardırırlar dedi 3 gün 5 gün kulağın akması durmuyor eşim kuduruyor bu çocuğa bir şey olsun sen görürsün diye gerçi her hastalığında ilaç vermediğim için aynı şeyi söylüyor çocuğun kulağı tam 12 gün aktı ve daha sonra geçti kulak delinmiş ve irinli sıvı boşalmış ddr. demesine göre ve ben müdahele ettirseydim kulağının zarı tekrar oluşmayacak ve tüp takmak zorunda kalacaktık ben hastalığından bir ay sonra çocuğu aldım kbb dr. götürdüm hiç bir şey yok zarda var dedi bende olanı biteni anlattım bana yalan söylüyorsunuz bir kulak 12 gün sürekli akıcak ve sonra bir ayda ilaç vermeden düzelecek mümkün değil dedi.ve akarken çocuğum o kulağından gerçekten duymuyordu. Allah razı olsun kadir tuğcu ve rasim küçükusta gibi dr. lardan gerçi ben aşılara da karşıyım çoğu aşısınıda vurdurmadım. benim hiç bir aşım yokmuş kardeşlerin içinde en sağlam benim. Velhasıl kelam bu zamanda çocuk büyütürken herşeye çok dikkat etmek gerkiyor.Gecmis olsun kuzuya. Zorda kalmadan ilac kullanmayan kisileri duyunca cok mutlu oluyorum yalniz degilim. Ben artik insanlarla tartismaktan biktim bunun icin. Etrafimda cocugun burnu aksa antibiyotik dayayan anneler cogunlukta, vucut direnc kazanamayinca cocuklar surekli hasta oluyor.
Dogum gununuz de kutlu olsun allah hayirli, saglikli, omurler nasip etsin sevdiklerinizle birlikte.
benimde senin gibi oluyor vicdan azabından yiyesim gelmez. Heleki dutta o kadar çok şeker varki ve çok beslleyici dr. kilo almak isteyenler dut kurusu öneriyor o derce yani. Senin bu saat işide pek kötü oldu açıkçası 7 saat çok fark var babymoom nikli bir arkadaşımızında saat farkı var ama senin çok fazla biz uyurken sen ayakta karşılaşamıyoruz neyse eşim bu hafta içi yok ben gece takılırım karşılaşırız artık.Sen istersen kilo bildirimini şimdiden yap yarın belki geç kalırsın he.Selam kizceler. Once yazilanlari okuyayim dedim selam vermekte geciktim. Nasilsiniz? Benim 1 hafta oldu karatay maceram. Bugunku yediklerim;
sabah: iki yumurtali otlu peynirli omlet, salatalik,zeytin ve az ceviz
sabaha iyi basladiydim ama iki saat sonra seytana uyarak adini bilmedigim dut pekmezli cevizli bisey yedim kotu ettim pismanim memleketten gondermisler ,dogal dediler, seker ilavesiz dediler kandirdilar beni.
aksam: yaptigim kacamagin vicdan azabindan cok acikmadim nedense, kucuk kase yesil fasulye, 1 kucuk kase yogurt yedim.
akşam menüm
yağsız tavada ama zeytinyağıyla mücver valla güzel oldu benim mücverlerde sadece bir kaşık organik tam buğday unu vardı hemen kızma gül abla .
bol bol yoğurt tedim valla eşimin arkadaşı manda yoğurdu yollamış ne yalan söyliyeyim sevdiğim şeyleri yiyince daha bir doyuyorum.
sebze çorbasıda yapmıştım omdanda bir kase yedim.