Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@fmgenc canım takma sakın şu söylenenleri..bana da kv.dem hamileliğimin 3.ayıydı sanırım omuzların genişledi ..göğüslerin büyüdü..karnın kocaman oldu..benim göbeğim gibi oldu demişti..ki onun 4-5 kat...ben 20 çocuk doğursam onun gibi olmaz..nasıl sinirlerim bozulmuştu..ki ben kilo almamıştım bile..laf olsun diye söyleniyor işte..herkes ağzı açık izledi gebeliğimi sonrasını ...halen hiç doğurmuşa benzemiyorsun diyorlar..bak sinirlerimizi nasıl bozuyorlar ya...
benimle uğraşıyor daha doğrusu beni uğraştırıyor bi bulsam onu ciyaklatıcam vallakedi83 nerdeee benim kustumu bize uhuhuhuhuh
@fmgenc canım takma sakın şu söylenenleri..bana da kv.dem hamileliğimin 3.ayıydı sanırım omuzların genişledi ..göğüslerin büyüdü..karnın kocaman oldu..benim göbeğim gibi oldu demişti..ki onun 4-5 kat...ben 20 çocuk doğursam onun gibi olmaz..nasıl sinirlerim bozulmuştu..ki ben kilo almamıştım bile..laf olsun diye söyleniyor işte..herkes ağzı açık izledi gebeliğimi sonrasını ...halen hiç doğurmuşa benzemiyorsun diyorlar..bak sinirlerimizi nasıl bozuyorlar ya...
Ya varya sinirlendirmesinler beni bulmuşlarda bunuyorlar lafı tamda cuk oturur k.validene.senin gibi hamile görmüşmü o hayatında kıskançlığından söylemiştir o
benimle uğraşıyor daha doğrusu beni uğraştırıyor bi bulsam onu ciyaklatıcam valla
akrabaymış bak şimdi utandımCanım aslında çok iyidir kv.benim bazen lafını bilmiyor..yaş geçtikçe oluyor sanırım..çok iyi anlaşıyoruz hakkını ödeyemem..annemin dayısının kızı oluyor benim kv.annemle huyları çok benziyor..
afiyet olsun soğan suyunu neden içiyorsun bana hep itici gelmiştirSlm arkadaslarin nasilsiniz? Sayfalar ilerlemis ayrintili bakamadim daha.
Sabah sogan suyu ictim. (Ibrahim Saracoglunun sogan kurunu yapiyorum).
Sonraki kahvaltim soyle:
Mantarli omlet
Domates-zeytin-roka-peynir
1 cay fincanina yakin badem
nasil? resim yuklemeye calistim ama beceremedim.
Geçmiş olsun canım gelmişken hepsini halletmişsin iyi olmuş.b 12 düşük ilaca başla benceSon 2 Adetim çamur gibi siyah oluo du gizli iltihap ta oluomus antibiyotik verdi
çok geçmiş olsun başlarken mi böyle oluyor? ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum, bi kontrol de benim olmam gerekSon 2 Adetim çamur gibi siyah oluo du gizli iltihap ta oluomus antibiyotik verdi
Hosbuldum canim benim: )Afiyet olsun yarasın canım..hoşgeldin tatilden..
Canim Her evde ayni demek ki, dün benim kv.de tombullasmissin diyor : )@fmgenc canım takma sakın şu söylenenleri..bana da kv.dem hamileliğimin 3.ayıydı sanırım omuzların genişledi ..göğüslerin büyüdü..karnın kocaman oldu..benim göbeğim gibi oldu demişti..ki onun 4-5 kat...ben 20 çocuk doğursam onun gibi olmaz..nasıl sinirlerim bozulmuştu..ki ben kilo almamıştım bile..laf olsun diye söyleniyor işte..herkes ağzı açık izledi gebeliğimi sonrasını ...halen hiç doğurmuşa benzemiyorsun diyorlar..bak sinirlerimizi nasıl bozuyorlar ya...
Slm arkadaslarin nasilsiniz? Sayfalar ilerlemis ayrintili bakamadim daha.
Sabah sogan suyu ictim. (Ibrahim Saracoglunun sogan kurunu yapiyorum).
Sonraki kahvaltim soyle:
Mantarli omlet
Domates-zeytin-roka-peynir
1 cay fincanina yakin badem
nasil? resim yuklemeye calistim ama beceremedim.
Canim grubumuz yokta grup gibi olduk. . gelirsen zevkle tanışıriz : )kızlar yoksa fbda da grubunuz mu var : ) ben de katılabilir miyim
Hosbuldum canim benim: )
Canim Her evde ayni demek ki, dün benim kv.de tombullasmissin diyor : )
O kadar değişik yorumlari olduki aylardir bu yorumu çok hafif kaçtı hiiic rahatsiz etmedi..dunyanin en iyi kv sine sahip oldugumu düşünürdüm bi zamanlar.o kadar iyidir ama 12 yildan sonra başka yonlerinide gorebiliyormus insan
Merhaba bizler iyiyiz cok şükür. . Afiyet olsun kahvalti iyi gorunuyor da miktarlar onemli domates yesillik zeytin bolca yenmeli mumkunse zeytinler yağın içinden kaşıkla alinarak yenmeli..Eğer bu kahvalti en az 5 saat tok tutuyorsa sorun yok ama acikirsaniz miktarlari arttirin ya da gün kurusu takviye edebilirsiniz
Doğumdan sonra gelecekmiş, inşallah. Tam denk geldi, bugün konuşmuştuk.
Evet, küstüm ama dayanamadım yazdım yine. Hadi ben çıkayım.kedi83 nerdeee benim kustumu bize uhuhuhuhuh
Bir an önce iyileşirsin de kaldığın yerden devam edersin canım sağlık olsun dert etmePazar günü, ayak bileğimi burktum, sonra pazar akşamı sporumu yapmadım. Pazartesi günü iyiyim diye 2'sini birden yaptım, şimdi biraz şişti, acı bacağıma da vurdu. Gitti programım sekteye uğrayacak.