- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
günaydııın çoook güzel harika enerji dolu bir gün olsun...Günayyydınnn
bol hareketli bol leptinli bol gülmeli günler olsun hepimize...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydııın çoook güzel harika enerji dolu bir gün olsun...Günayyydınnn
kızlar hepinizi tebrik ederim, herkes en azından ilk hedefinin altına inmiş valla süpersinizHEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 44
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 63.7
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73.3
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54.3
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
KİLO VERENLER
blackandwhite %-2.913
bluebottle %-1,05
kitara_84
mengmeng
SABİT KALANLAR
midnightblue
CiseNaz
HAMİLELER
Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta: 71 Toplam fark :+7 kg.
erigim Başlangıç kilom: 63.2 Bu hafta: 66.6 Toplam Fark: +3.4 kg
Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun
canım bizim millet iradesiz, kadın da adamların yemeklerini bile evine kadar yollayınca farklı bir hizmet sunmuş oldu.. hele bir de sosyete diyetisyeni olunca daha da sükse yaptı haliyle : )) onlarla birlikte yürüyor, günde 15 km yürüyüş yapıyormuş geçen okudum..
Canımm çok yoruyosun kendini... acık dinlen minnoşun tadını çıkar... depoların mı boşaldı ki takviye almıyor musun ¿
kendine dikkat et canım geçmiş olsun,,,,bebeğe ve gelenlere hizmet etmekten kendne dikkat etmiyorsun hiç
ben 3 ay önce ilk hedefe indim sonrasında 1 kg daha verdim arkasından ramazan girdi 1 kg aldım sonunda verdim derken 63-64 arası debelenip duruyorum,,,,
4 kişiye 6 gün karatay yaptırdım 2 si 2,5 kg verdi, 2 si 1400 verdi ,,,,,en ağırı 69.900 dü...........59 olan 2,5 verdi kg su az olmasına rağmen,,,,,,,kg su çok olup veremeyenler kaçamak yapıyor demek ki diyorum mesela seraym
gözümün önünde yaptırdım hergece spor a götürdüm yada yürüyüş yaptırdım,,,gece 1-2 kişi havuz başında kaçmak yaptığı halde bu kadar verdiler....ben veremeyenlerden şüphelenmeye başladım yanlış bişeylermi var,,,mengmeng hariç
hemen mesaj atıyorum canım
Huhuu ben geldim ..tr çok yoğun geçiyor pazar bakuye dönüyorum. Telden giremiodum şimdi denedim degismis ler. .varmi yaramazlik herkes iyimi
ufff geldik en sıkıcı bölüme yemek yapmak hemde sıcakta
gerçi 3 ay sonra mutfağa girmekte bşr tuhaf olacak acaba yemek yapmayı unutmuşum mu desem eşime gelince
işe başlayınca yardımcı alırsan şimdikinden daha az yorulursun prenscim, aslında çalışmak daha düzenli bir hayat getiriyor insan daha az yopranıyor gibi geliyor bana..Sağol ablacım..işede başlıcam yandım ben yandım..
Hoşgeldinnn canımm.. özledim valla çıtır anne
Canim hosbuldum teşekkür ederim: ) canim bir haftada 1.1 kg cok geldi ne bileyim. .Gül ablanin da dedigi gibi Otel yemekleri yapti sanırım tuzu yağı farklıydı sonuçta. .sicaklar ve yol mahvetti beni hala şiş bacaklarim..size resim atayim face'den bakin bakalım 7 aylik halime: )Sende hemen çıtır olacaksın canımm... hiç kilo almamışsın maşallah.1.1 nedir ki .. dediğin gibi artık ödem olmaya başlar.. bi de sıcak gözünü sevdiıim ankara iyice bunaltır seni
evine hoş gelmişsin canım
bu tatili fazlasıyla haketmiştin,,,sorunsuz geçtiğine sevindim
şişlik dışarıda yediğin yemeklerin tuzundan da olmuş olabilir,,,
1-2 gün karatay yaptığın zaman ödemden kurtulursun canım
hayır canım grubumuz yoktakızlar yoksa fbda da grubunuz mu var : ) ben de katılabilir miyim
hemen geldimhayır canım grubumuz yokta
burdan eski arkadaşların çoğuyla ordada arkadaşız sende gel
afiyet olsun annecim yarasın bebişeHerkese mutlu güzel günler
Menumu yazayim hemen
Dün
Sabah; 2 yumurtali kkk açık limonlu çay
Öğlen üzüm yoğurt fıstık
Ara: süt pisirmistim kaymagini 2 gün kurusu ve cevizle yedim.. kalan kaymak bu sabah bitti...
Akşam domates çorbası ve soğuk ayranli çorba salata taze fasulye
işe başlayınca yardımcı alırsan şimdikinden daha az yorulursun prenscim, aslında çalışmak daha düzenli bir hayat getiriyor insan daha az yopranıyor gibi geliyor bana..
Herkese mutlu güzel günler
Menumu yazayim hemen
Dün
Sabah; 2 yumurtali kkk açık limonlu çay
Öğlen üzüm yoğurt fıstık
Ara: süt pisirmistim kaymagini 2 gün kurusu ve cevizle yedim.. kalan kaymak bu sabah bitti...
Akşam domates çorbası ve soğuk ayranli çorba salata taze fasulye
İnşallah canım ya..büyük işleri ben hiç yapmıyorum zaten kardeşim gelip her ay düzenli yapıyor..ama ev işi bitmiyorki..millet yapmıyor yaa ben çok rahatsız oluyorum..