selam arkadaslar bende karatay yapmak istiyorum. yarin pazartesi ve diyete baslamak icin en ideal gun:))
daha once karatay yaptim tiroid probleminden sonra kilo vermem durunca biraktim ardindan uzun bir memlekete gidis tatili, ipin ucunun kacmasi... 65 kg ile burdayim. daha once 57 kg dim simdi 55 olmak istiyorum. tiroidler yavas calisinca bazen istediklerimle kaliyorum ama yeni hedefim bu:) sizin menulere bakarak bende menu olusturmak istiyorum. daha once alip okudugum karatay kitabi vardi ama kimbilir nereye koydum bilmiyorum. kitabi bulana kadar sizi takipteyim.
kg vermenin durmasına takılma canım ben 5 ay 68 bde takıldım sonra yine vermeye devam ettim,,,,3 aydırda 63 lerde takıldım,,,,yavaş yavaş olsada vermek güzel
Abla bir hafta gecmis okunur mu :)
Gel sen hemen günümüze yetis:)
nihayet geçmişi bitirdim,,,gözlerim ağrıdıı artık ,,,,,çok şükür yetiştim size
Kızlar Merhaba, fırsat bulunca geçmişi okuyacağım.
geçen hafta p.tesi burdaydım. öğleden sonra kötü haberler aldım. 1 haftadır yoktum.dün gece geldim. aynı gün hem kızkardeşim düşük yaptı bebeğini kaybetti, hem de babaannemi kaybettim. 1 haftadır Ankaradaydım... karatay a uygun pek yiyemedim ama üzüntüden, stresten ve yorgunluktan olsa gerek yine de kilo vermişim.
İnşallah herkes iyidir.
Rumuz: kitara_84
Başlangıç tarihi:28/05/2014
Başlangıç kg: 78.6
Geçen hafta: 76.8 dim sanırım hatırlamıyorum bulamadım eski bildirimimi.3 haftadır bildirim yapmıyorum.
Bu hafta: 76.1
Fark: -700 gr
Toplam fark: 2,5 kg
Spor: koşturmaca :)
Boy: 1.58
İlk Hedef: 70
Son hedef: 60
başınız sağolsun canım...ALLAH sizlere uzun ömürler versin
kardeşine de üzüldüm geçmiş olsun,,,,kısmet değilmiş ömrü yokmuş....kendini çok üzmesin hepimizin başından aynı şeyler geçti vakti gelince yeniden oldu,,,,inşallah sağlıkla kucağına alacağı evlatları olur
İyidir canım ne olsun topiğimizi kalabalık görünce daha iyi oldum valla bene aç açtahlile gideceğimiz saati bekliyorum.
Yandın valla benden söylemesi aman tek çocukken bir problem yok iki tane oluncalar olmuyor pek ilkinde herkes yardım ediyor ya musavviru yu çok oku çocuğun gelişimi için ben hamileyken çok okumuştum aklına geldikçe oku.
Hoşgeldin ablacım ya inan sensiz olmuyor özletiyosun kendini.
Olmaz hayatım kim ne yapmış bilmeli sonucta patron dimi.Bide maşallah gözündende birşey kaçmaz şimdi.
Ya eriğim gözünden bir şey kacmasın ister benim gül ablam kontrol kontrolkontrol uzmanı.
Sağol ablacım yok balta limaninada gün aldım dün aksam bide tomogrofi falanda çektirecek daha. Ne olduğü neden olduğu gercekten bir bulunsa annemin böbrek hastalığıda iki ayda zor anlaşılmıştı dünyanın aletine soktular bobregin ne durumda hangi safhada olduğunu gœrmek için olmayan kaninida ala ala bitirdiler kadının. Bakalım ablacım hakkımızda hayırlısi konu ailem olunca hıç dayanamıyorum bide annem zavllı hayatında hiç rahatlık yüzü görmedi hastalikta üstüne tuz biber.
canım benim...bende szileri çok özledim...aklım sizde ama girmeye fırsatım olmuyordu evdekiler devamlı yanımda elime tel almaya vaktim olmuyordu ,,,,,oluncada ya sarjı ya interneti olmuyordu habire engeller çıkıyordu
anneciğin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
herkese merhaba, iyi haftalar.
evde tadilat, boya badana var. baskülü de kaldırmıştım bugün bulamadım. kg verdiğimi hissediyorum ama yine de bu hafta sabitlerde yazalım. tartılamadım çünkü.
evde de, işte de işler yoğun. fırsat bulunca uğrarım.
not: gram kaçamak yapmıyorum elbette. yine de yazayım dedim.
hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.
kolay gelsin canım,,,,özletme kendini