- 10 Mart 2011
- 1.510
- 1.066
BENDE 2 GÜNDÜR YİYORUM TUZSUZ KAVRULMAMIŞ KABAK ÇEKİRDEĞİÇekirdek çitliyorum. İşyerinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENDE 2 GÜNDÜR YİYORUM TUZSUZ KAVRULMAMIŞ KABAK ÇEKİRDEĞİÇekirdek çitliyorum. İşyerinde.
Tuzsuz alıyorduk bizde ama dayanamadım gittim ta..dımın aldım, yaktı tuz.BENDE 2 GÜNDÜR YİYORUM TUZSUZ KAVRULMAMIŞ KABAK ÇEKİRDEĞİ
Pek yazan olmadı. Şu sıralar az yazıyor herkes.günaydın kızlar ben dün akşam alıntı yapıp cvp yazmıştım ordan başlayım dedim ama bulamadım ki benden sonra neler olmuş :)
Çalışıyorum, matbaa sektörü, grafikerim.ben de alıntı yapamıyorum bulunamadı diyor..
kedicim seni öğrenci sanıyordum çalışıyor musun hangi sektördesin ne iş yapıyorsun ?
Çekirdek çitliyorum. İşyerinde.
BENDE 2 GÜNDÜR YİYORUM TUZSUZ KAVRULMAMIŞ KABAK ÇEKİRDEĞİ
Çok biliyor o. Bizimkilerde öyle diyor.bende bugün çarşıya çıktım veee çiğ kabak çekirdeği aldım.
akşam kızı yatırınca balkonda serinlerken çitlemeyi planlıyorum.
diğer kuruyemişleri de hep çiğ aldım, arkadaşım bana ıyyğğ dedi
kızın okulu şimdilik sorunsuz gidiyo, maaşallah diyeyim.
bugün brakırken ayakkabılarını zor çıkardım, içeri koşmak için sabırsızlanıyo.
beni bile öpmedi, hani öpücük deyince döndü zoraki.
MAŞALAH abla gittiğin yerde herkesi alıştırıyorsun karataya inşallah devam ederler.Evdeki herkes dun karatay a baslamisti, sabah tartildik.....1 gunde buyuk kiz kardesim 900 gram, kucugu 500 gram,kucugun arkadasi 400 gram o gece bskuvi yedi leptini bozuldugu halde iyi vermis,,,,kucuk kzimda 500 vermis....oda yemek sirasinda bize kusmustu uyudu gece 10 da kaldirdik havuz basina iniyoruz dye o saatte yemek yedi ona ragmen 500 verdi....4 ksi de benim yanmda karatay yapiyor ve sonuc bu ,,,burdan cikan sonuca gore veremeyenler nasil veremiyor sasiyorum .....hepsne gece 50 dkk spor da yaptirmistim gece sporunun faydalarida var buda tescillendi,,,:)
ayyyy teosonum yaaa..ne güzel olurdu..ben de moral kaynağınız olurdum hehehehe ..süpper fikir..MAŞALAH abla gittiğin yerde herkesi alıştırıyorsun karataya inşallah devam ederler.
Aslında kamp olacak adı Gül ablanın karatayla çıtırlaşma kampı
Çıtırlaşana kadar orada hepberaber yiyip içilecek spor yapılacak hiç kaçamakta olmaz valla bunu bir düşünelim
bu arada kendimi çok yaratıcı buldum
Evdeki herkes dun karatay a baslamisti, sabah tartildik.....1 gunde buyuk kiz kardesim 900 gram, kucugu 500 gram,kucugun arkadasi 400 gram o gece bskuvi yedi leptini bozuldugu halde iyi vermis,,,,kucuk kzimda 500 vermis....oda yemek sirasinda bize kusmustu uyudu gece 10 da kaldirdik havuz basina iniyoruz dye o saatte yemek yedi ona ragmen 500 verdi....4 ksi de benim yanmda karatay yapiyor ve sonuc bu ,,,burdan cikan sonuca gore veremeyenler nasil veremiyor sasiyorum .....hepsne gece 50 dkk spor da yaptirmistim gece sporunun faydalarida var buda tescillendi,,,:)
Ee artık karataya tam olarak başlasınlar. Ödem doluymuş hepsi.Evdeki herkes dun karatay a baslamisti, sabah tartildik.....1 gunde buyuk kiz kardesim 900 gram, kucugu 500 gram,kucugun arkadasi 400 gram o gece bskuvi yedi leptini bozuldugu halde iyi vermis,,,,kucuk kzimda 500 vermis....oda yemek sirasinda bize kusmustu uyudu gece 10 da kaldirdik havuz basina iniyoruz dye o saatte yemek yedi ona ragmen 500 verdi....4 ksi de benim yanmda karatay yapiyor ve sonuc bu ,,,burdan cikan sonuca gore veremeyenler nasil veremiyor sasiyorum .....hepsne gece 50 dkk spor da yaptirmistim gece sporunun faydalarida var buda tescillendi,,,:)
MAŞALAH abla gittiğin yerde herkesi alıştırıyorsun karataya inşallah devam ederler.
Aslında kamp olacak adı Gül ablanın karatayla çıtırlaşma kampı
Çıtırlaşana kadar orada hepberaber yiyip içilecek spor yapılacak hiç kaçamakta olmaz valla bunu bir düşünelim
bu arada kendimi çok yaratıcı buldum