Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simitler yendi sira ekmektemi:)Canım ekmek çekti. Üzerine bol tereyağ, şöyle trabzon ekmeği.
....kitaplariniz hayiirli olsun , iiyi okumalar,,,iyi akşamlar kızlar
Kitaplarım geldiiii :) Karatay Diyeti,Karatay Mutfağı,Karatay Diyetiyle Yaşam Boyu Sağlık
3gündür kaçamaksız devam ediyorum Allah hepimize sabır,azim ve kararlılık versin bu yolda arkadaşlar
afiyet olsun canim ....iyki lavas yememssin yeseydin sopayida yerdin....Karatay çıtırcıkları bugün ço işim vardı anemi dr götürdüm emar cektiler beli çok ağrıyordu malum böbrek hastası ilaçta kullanamıyor kadın emar sonucu çıksın onada callanatics yaptıracağım malum ağrı pelvis bölgesi kaynaklı. Valla hastahaneden çıktim tam iş saati otobüs minübüs dolu yürüyeyim dedim kedi bilir Ali fuatı gezdim yürüyüş olsu diye sonra nemi yptım dayanamadım daldım kebapçıya of of yemin ederim midem bayram etti 1,5 porsiyon söyledim amalavaşından yemedim 2 tanede büyük ayran içtım iki ydır bu adar doyduğumu harırlamıyorum.Şunu farkettim geldiğimden beri iki litre su içtim ve hiç wc ye çıkmadım ne kadar ödem topluyor vücut.Ama hala karnım tok ve çoook mutluyum.
Ben yatanzi arkadaşlar hepinizi çoook öptüm iyi geceler tatlı rüyalar
Konuyu okuyanlar görünüyr artık, yehuuu. :)
Karatay çıtırcıkları bugün ço işim vardı anemi dr götürdüm emar cektiler beli çok ağrıyordu malum böbrek hastası ilaçta kullanamıyor kadın emar sonucu çıksın onada callanatics yaptıracağım malum ağrı pelvis bölgesi kaynaklı. Valla hastahaneden çıktim tam iş saati otobüs minübüs dolu yürüyeyim dedim kedi bilir Ali fuatı gezdim yürüyüş olsu diye sonra nemi yptım dayanamadım daldım kebapçıya of of yemin ederim midem bayram etti 1,5 porsiyon söyledim amalavaşından yemedim 2 tanede büyük ayran içtım iki ydır bu adar doyduğumu harırlamıyorum.Şunu farkettim geldiğimden beri iki litre su içtim ve hiç wc ye çıkmadım ne kadar ödem topluyor vücut.Ama hala karnım tok ve çoook mutluyum.
Ben yatanzi arkadaşlar hepinizi çoook öptüm iyi geceler tatlı rüyalar
ilerde böyle bir yer açarsan, heralde bize indirimli olur diye düşünüyorum gül ablaBen kilo veremeyenler olunca oyle dusunuyorum...emekli olunca bi yer acsam kadinlari zayiflatsam muzaffer kus han gibi diyr dusunuyorum yanimada yemek yapan birini alsam is tamam...ğecen sene geklinimizde teklif etmisti b yer acalim ben yasam kocu olurum sen zayiflatirsin diiye:)
demek ki
aramza hos geldiniz
Oyyy canımmm benim inşallah gelirim, gelinceda görüşürüzSENSİZ OLMAZZZ GELMEZSEN AYIP EDERSİN
GÜNAYDIN BENDE SENİ ÖPTÜM AFİYET OLSUN
ÇOK SEVİNDİM İŞE YARAMASINA CANIM
Simitler yendi sira ekmektemi:)
....kitaplariniz hayiirli olsun , iiyi okumalar,,,
Doğru diyosun valla.. bi de kafaya koymak lazım.... kafaya koymadıktan sonra hepsi boş..Videolarını at dinlesinler, okumaya da üşenirler.
Bende köyden gelirken getirmiştim kavrulmamış çekirdekÇekirdek çitliyorum. İşyerinde.
Hemn de alışmış bıcırıkkızın okulu şimdilik sorunsuz gidiyo, maaşallah diyeyim.
bugün brakırken ayakkabılarını zor çıkardım, içeri koşmak için sabırsızlanıyo.
beni bile öpmedi, hani öpücük deyince döndü zoraki.
Benimde iştahım açık bu ara... son bi orucum kalmıştı bugün tutayım dedim sahura kalktım nasıl yedim anlatamam sanki akşam yememişim gibi... sinir oluyorum kendime böyle oluncaCanım ekmek çekti. Üzerine bol tereyağ, şöyle trabzon ekmeği.