- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
Hoşgeldin. İlk sayfada neler yapman gerektiği ayrıntılı yazıyor. Sonra günlük yediklerini buraya yazarsan, yanlışlarını düzeltiriz.selamlar. bende katılmak istiyorum nereden baslamalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin. İlk sayfada neler yapman gerektiği ayrıntılı yazıyor. Sonra günlük yediklerini buraya yazarsan, yanlışlarını düzeltiriz.selamlar. bende katılmak istiyorum nereden baslamalıyım
Aynen,,,bunlar en azindan bana uyuyorlarrda ayri ayri yemek olayi olmuyorMaşallah abla toplamışsın ekibi gittiğin yerde de ama dediğin gibi kısa olur keşke uzun sürse... bende artık etrafımdakilere anlatıp yine aynı bildiklerini okuyupta bi daha sordular mı sinir oluyorum.. iş yerndekiler özellikle... pasta filan geluyor, yemiyoruz demi diye soruyolar bana...tabi ki hayır diyorum, her defasında anlatıyorum, yerime geçince bi bakıyorum yiyolar bende artık vaz geçtim anlatmaktan... çok istiyolarsa açıp okusunlar... kaşke seninkiler gibi kısa da olsa uygulasalar içim yanmayacak..hiç değilse anlattıklarımı dinlediler dicem
Off ne sicak,,,allah yardimciniz olsunalıntı yapmıştım ama bulunamıyor dedi,
neyse bakalım
teoson bacım çok teşekkürler, valla verdiğin masaj etkisini çok hızlı gösterdi, çok teşekkürler,
bundan sonra devam edeceğim hep..
seraym buraya geldiğimden beri böyle, hayatımda kabızlık nedir bilmezdm. karataydan desem değil, çünkü öncesinde de ve bozduğumda da aynı sorunları yaşıyordum. bence buranın havasından suyundan..her gelen bir sorun yaşıyor..
dün o kadar o kadar sıcaktı ki, basınç değişikliği mi oldu nedir, öğleden sonra felaket bir başağrısı başladı, başımı yerden kaldıramadım, yürüyüş yapacaktım dışarı çıkamadım bile. akşam oğlumu gezdirmeye çıktık duramadım dışarda.. temmuz sıcak oluyor diyorlardı ama bu sene ağustos daha fena.. 50yi kesin geçiyor..
afiyet olsun canim....omega 3 u okuyunca benimki aklia geldi,,kizkardesimin dolabina koymustum orada unutmusum,,haftaya gecince icerim artikmenümü paylaşayım ben de
08.30: karatay kahvaltısı meyvesiz
15.00: 1 bardak süt ve 2 ceviz (normalde bu saatte acıkmıyorum ama bu sefer acıktım)
19.00: 1 kase yarmalı domates çorbası+ 1 avuç fırında patlıcan kızartma+yoğurt+ 3 köfte+ salata+ omega 3 ve antioksidan
spor malesef yok.
sıvı:3 lt su, 1 türk kahvesi
Yoga yaparkenmi kapaklanyordun,,,,gecer insallahSporum
P90x3, yoga. Az kalsın yere kapaklanıyordum. Dengede zor durdum. Sırt ağrım geçti sanki şu an. Bakalım 1 saate kadar gelecek mi geri, gelmezse işe yaramış demektir.
Harikasin canim...Heyoooo...yürüyüşümü yaptım tam 45 dk..hemde bebek arabasıyla:)))
Kedicim videoları indircektim paşa uyandı..yürüdük geldik biz de..
Annemden kabak çekirdeği gelmişti..ben de kahvemle beraber yedim :))
yemek yapmam ve yemem lazım..
massallah tatlima...cok guzel uyum sagladi kresekızın okulu şimdilik sorunsuz gidiyo, maaşallah diyeyim.
bugün brakırken ayakkabılarını zor çıkardım, içeri koşmak için sabırsızlanıyo.
beni bile öpmedi, hani öpücük deyince döndü zoraki.
Ben kilo veremeyenler olunca oyle dusunuyorum...emekli olunca bi yer acsam kadinlari zayiflatsam muzaffer kus han gibi diyr dusunuyorum yanimada yemek yapan birini alsam is tamam...ğecen sene geklinimizde teklif etmisti b yer acalim ben yasam kocu olurum sen zayiflatirsin diiye:)MAŞALAH abla gittiğin yerde herkesi alıştırıyorsun karataya inşallah devam ederler.
Aslında kamp olacak adı Gül ablanın karatayla çıtırlaşma kampı
Çıtırlaşana kadar orada hepberaber yiyip içilecek spor yapılacak hiç kaçamakta olmaz valla bunu bir düşünelim
bu arada kendimi çok yaratıcı buldum
demek kiEe artık karataya tam olarak başlasınlar. Ödem doluymuş hepsi.
aramza hos geldinizselamlar. bende katılmak istiyorum nereden baslamalıyım
Evet, yoga yaparken, tek ayak üstünde aşağı eğilmeye çalışıyordum, dengeyi kaybettim yana düştüm.Yoga yaparkenmi kapaklanyordun,,,,gecer insallah
ayyyy valla canım istedi ya...kızarmış da olucak..çayla nasıl guzel giderdi :)Canım ekmek çekti. Üzerine bol tereyağ, şöyle trabzon ekmeği.
Herkes uyuyor galiba.
Canım ekmek çekti. Üzerine bol tereyağ, şöyle trabzon ekmeği.
Benim 8 aydır çok nadir çekiyor. Bugün nedense böyle oldu.canımmm aynen ya başlayalı daha 3 gün oldu ama bugün canım karbonhidrat istedi
Kızarmış deme, o zaman daha çok yeme isteği oluyor.ayyyy valla canım istedi ya...kızarmış da olucak..çayla nasıl guzel giderdi :)
Ne olacak bizim bu açlığımız. Şu sıralar bana birşeyler oldu, ama yine de akşam 8den sonra yemiyorum.Ben uyumuyorum..maden suyu içiyorum..açım nasıl uyuyabilirim...
selamlar. bende katılmak istiyorum nereden baslamalıyım