- 10 Mart 2011
- 1.510
- 1.066
kızlar şuan çok mutluyum
iznim tamamdır p.tesi telefonda söylemiştim patrona ama bugün tatilden geldi yüzyüzede söyledim içim daha rahat.çünkü p.tesi ben olmazsam olmayacak bir iş vardı.patronun aklına geldi ama neyse idare ederiz dedi HAYYREEETTT.Bir günlük iş için benim bir haftamı yiyecekti .C.tesi ALLAH izin verirse yola çıkıyoz.
AYRIYETTEN GÜL ABLA DÜN KAN VERMİŞTİM
sonuçlarım
ferritin:8.9 düşmüş iyiden
b12 :348 buda düşmüş
maalesef yediğim şeyler pek etkili değilmiş sanırım mideden dolayı herşeyi yiyemiyorum
glukoz:80
hba1c:5.4 idare eder sanırım 5 e çekebilsem çok ii olacak
LDL:218 ÖNCEKİ DEĞERE GÖRE BİRAZ DÜŞMÜŞ
TRİGLİSERİT:158 buna çok şaşırdım neredeyse 2 aydır yürüyüş dışında spor yapamıyorum sanırım yürüyüş etkili olmuş
herhalde her sonucun arkasından kendi yorumunu kendi yapan tek kişi benimdir .
iznim tamamdır p.tesi telefonda söylemiştim patrona ama bugün tatilden geldi yüzyüzede söyledim içim daha rahat.çünkü p.tesi ben olmazsam olmayacak bir iş vardı.patronun aklına geldi ama neyse idare ederiz dedi HAYYREEETTT.Bir günlük iş için benim bir haftamı yiyecekti .C.tesi ALLAH izin verirse yola çıkıyoz.
AYRIYETTEN GÜL ABLA DÜN KAN VERMİŞTİM
sonuçlarım
ferritin:8.9 düşmüş iyiden
b12 :348 buda düşmüş
maalesef yediğim şeyler pek etkili değilmiş sanırım mideden dolayı herşeyi yiyemiyorum
glukoz:80
hba1c:5.4 idare eder sanırım 5 e çekebilsem çok ii olacak
LDL:218 ÖNCEKİ DEĞERE GÖRE BİRAZ DÜŞMÜŞ
TRİGLİSERİT:158 buna çok şaşırdım neredeyse 2 aydır yürüyüş dışında spor yapamıyorum sanırım yürüyüş etkili olmuş
herhalde her sonucun arkasından kendi yorumunu kendi yapan tek kişi benimdir .