- 10 Mart 2011
- 1.510
- 1.066
hoşbulduk canım..bende sizleri özledim gerçekten..hele gelıp iş yoğunluğundan gıremeyınce daha üzüldüm.. şükür kavuşturana
hedef pazartesı 77 gibi bir rakam görmek ablacım.. ya o değilde yüzüm ve ellerim çok şiş akşam hibuskus çayı yapacağım ödeme çok iyi geliyor
teoson duygularıma tercüman oldun..annem bir melek babamsa gördüğüm en dürüst adam.. 6 kardeşiz hepımıze yetecek sabr ve sevgi gösterdiler..asla dışlamadılar Allah onlardan razı olsun.. ikiside ilkokul mezunu anlatabılıyor muyum sayın çok üniversıte mezunu olup çocuğundan kıra bekleyen aile
eve gıttım kendı evım arabam maaşım olmasına rağmen sarımsakla zeytın almışlar banada..demezler kı onuda kendın al..oyy kurban olduklarım oyy
çook geçmiş olsun ablacımmmm.. şok bir mebla gerçekten..Rabbım ödeme kolaylığı versın..kasko varmıydı kı :18::18::18::18:
Canım ana baba olmak böyle birşey işte Allah uzun ömürler versin onlara
benimde oğlum 3.5 yaşında ve tam bir baş belası ama olsun ne yapalım onu çok seviyorum
sabah
1.5 yumurta diyelim zeytinyağında omlet yaptım(3 tane kırmıştım yarısını yedim)
zeytin bitmişti yemedim
3 parca peynir dil peyniri süperdi
1 salataık
domates
marul
dere otu
3 gün kurusu
1 bardak ceviz
foto yüklemeyi bilsem yükleyecektim bu kahvaltıyı saat 11 de yaptım .hergün 6 .30 kalkıp spora gitmek beni çok yormuş olacakki bugün yattım valla
.Şimdi inanılmaz tokum akşamada bamya yiyecem inşallah
.Bildirimler cuma günü değilmi?
eskiden cumaydı bir süredir pazartesi
Son düzenleme: