- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
Ben normalde 7:45te kalkardım, tibetler ve karatay sağolsun 7'de kalkıyorum. Bu aralar 2 kaba yemek koyuyorum sadece onun için o kocaman termosa koymuyorum, ağırlık azalıyor biraz. Onunda poşetlemesi var.
Annem fırında kabak kızartmış, yoğurtlamış, cam kaba ayırmış bana, bugün tarhana çorbası ile kabağım var. Soğan yemeyeceğim, rahatsız etti, bağırsaklarım kötü oldu.
Desene millet bu akşam yolda bayram edecek
herkese merhabalarr..
nasılsınız sevgili arkidişşlerimmm
tatıl bıttı döndük memleketımıze ama işler öyle yığılmış kı altından kalkıp siteye gırmek çarşambayı buldu
herkes iyidir inşallah..
bayramda kılo alıp vermeden döndüm ama ıkı gundur delı gıbı karnım ağrıyor.. Okulun mıkrobıyolıjı labından mıkrop kapıp dızanterı geçirmiştim sağolsun her su ve hava değişikliğinde benı silkeliyor..
hepınızı çook özledim yeminlen
hoşgeldin canım, geçmiş olsun. özlettin kendini ^_^
Ne az olmuş karpuz mu? Merak etme, bıçakla birkaç parça daha üstten sıyırıp yedim.
tam dayaklıksın.
Yememek için kendimi zor tuttum, çok güzeldi.
sen ve kendini zor tutmak deyimi. hıımm cümlede dahi olmuyor be güzelim lüp lüp indirmişsindir hemen.
UYARI!
KİMSE YEMESİN KARPUZ YASAK, KİLO VERMENİZİ ENGELLER. BEN HEDEFİN ALTINDA OLDUĞUM İÇİN ARADA YİYORUM.
Kamu spotu gibi olmuş
arkadaşını tebrik edrim çok kötü şeyler olabilirdi ayakları üzerinde duracağım derken.böyle şeyleri duydukça delleniyorum ya nasıl ana baba bunlar okumuşlarmış mış mış avrupailiklerine kibrit suyu zaten hep onların yüzünden değerlerimizi kaybetmiyormuyuz ben böyle okumuş sevgisiz ailede büyüyeceğime cahil sevgi dolu ailede büyümeyi tercih ederim .KINIYORUM....
aynen canım.
sigortacı aradı arabanın hasar maliyeti belli olmuş duyunca şok oldum sizde duyup şok olun , arabayı 1 ay önce 24 e satacaktım vazgeçtim başımızda erkek yok lazım oluyor diye, satmadığıma bin pişman oldum..............masraf 14.000 ytl
14 bin lira diye tamir ücreti mi olur? ne bileyim 2. el araç olur, ev için depozito olur, önümüzdeki 3 yıl için yaz tatilini yurtdışında geçirme parası olur da, tamir ücreti olmaz ablacım. sıfırları doğru okuyorum değil mi?
Tünaydın karatay çıtırları bu saatte kalkmadım tabiki dünden kalma ütülerim vardı onları bitirdim simdi sabah astiklarımda kurumuş onlarida ütuleyeyim.Kendime elbise dikmeye karar verdim bakalim becerebilecekmiyim eğitimini almıştim ama 13 sene oldu elime birşey almadim. Dikince resmini atarım.
Çok guzel afiyet olsun canım.
Sanada afiyet olsun canım.
Ye canım ye sana helal hoş olsun.
Ben azaltma derim, hatta fazlalaştır.
Maydonoz ye bol limonla ödemde atiyor ben de yeşillik sevmem ama mecbur basladim.
Gunaydınnn Gül ablacım.
Evet pc de oluyor kopma ama tablette pek olmuyor Allah tan. Zaten dün sonlarına dogru tabletin pili bitiyordu piriz yaninda yazdım kalanida.
Canım tupperwarenin var öyle kapları,bende cocuğun yemeklerini koyuyorum zorla açıyorsun valla.Beslenme cüzdanlarida var.Tupperware katolog diye yaz internetten bak. Sızdirmaz serisine bak.
Var yavrum bende ilk diyetimde salata icin olan özel kabinı almistım ama cocugün yemegi icin sizdirmazlar çok iyi ooluyor.
Yuh abla one yaa.Araba fiyayina resmen ne yapmişki oglan o kadar.
tamam canım bakayım. ^_^
kolay gelsin ^_^