- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
sizleri tkip ediyoz bizde anacım 5 çubuk ay bitmiş benimde
Aferin. 4 Kasım Karatay yıl dönümü, keşke yazın olsaydı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aferin. 4 Kasım Karatay yıl dönümü, keşke yazın olsaydı.
Böyle böyle seneler deviririz inşallah
afiyet olsun canımDun Sabah geç kalktim 1 bardak günlük süt eşliğinde 2 yumurta ve lor'dan peynir erimesi gerisi klasik kk
Arada meyve şeftali ve armut
Akşam kırmızı mercimek çorbası, taze barbunya yemeği (havuclari yemedim) coban salata , ayran
Yemekten sonra açık limonlu siyah çay. .yatarken içim Kıyıldı ceviz ve fındık ve 1 bardak daha süt...
Spor: yarim saat orta tempo yürüyüş
Bu gün de
Sabah kkk 1 bardak günlük süt ile
Ara Türk kahvesi ve az bitter çikolata ( midem çok kötü oldu)
Ceviz+2 incir
Akşama da kırmızı mercimek çorbası barbunya var yine. .cacık ve bulgur pilavi da eklemeyi düşünüyorum.
Akşam dışarı çıkarım yürüyüşe dün sevdigim bi dizi vardi o yüzden bantta yürüdüm.
aramıza hoşgeldinizslm kızlar bende aranıza katılmak istiyoum karatay diyetini 2 gündür araştırıyorum ama kitap alma şansım yok yurt dışındayımda gecen sene 1 ay kadar karatay yarzı beslendım iyi kilo verdim sonra kendi kafama göre takılmaya başladım 1 ileri 2 geri ilerleyip durdum şimdi tekrar ve hiç bırakmamak üzere tekrar başlıyorum ....
sizinle gün içinde neler ve nasıl yemekler yenmeli takip etmek istiyorum
Benimde 9 ay olmuş, vay be. 10. aya girdim. Gül ablaya inşallah senin gibi 8 ay oluruz bizde diyorduk. Maşallah diyelim.
Maşallah hepimize benimde ayın 9unda tam 10 ay olacak
dondurmayla mı kutlayacaksınAferin. 4 Kasım Karatay yıl dönümü, keşke yazın olsaydı.
inşallah canımBöyle böyle seneler deviririz inşallah
dondurmayla mı kutlayacaksın
her okuduğunu canın cekıyor ama karatay dan kesinlikle vazgeçmiyorsun helal sanaYazın doğdum ya ondan başlangıçta yaz oolsaymış. Canım dondurma çekti.
Kesilen sütün kesikleri ayrılınca kalan suyu ne yapıyorsunuz?
teşekkür ederim kızlar moral verdiniz
evet akşam yemek yemedim zaten 5 gibi etli fasülye ve cacık yemiştim inanılmaz tokum
ayran içtim üstüne ve maden suyu 1 lt daha su içtim vc den cıkamadım ya :)
dün beni gören bir öğretmen arkadaşım aaa zayıflamışsın dedi bende nazar değmesin diye 5 kilo demedim 3-4 kilo dedim :))
ederimaramıza hoşgeldiniz
oturtma zamanla oluyor, menüleri paylaşırsınız biz hataları söyleriz zamanla yerine oturur,,,
hemen hataları yazayım tekrarı olmadan
dünki menüde lavaş olmamış
her öğünde yeşillik ve kırmızı bişeyler mutlaka olsun,,akşama salata da olursa iyi olur,,,
ederim
Teşekkür ederim oturacak ışte zamanla..
Lavas serbest sanıyordum bundan sonra yemem artık..
Haftalık liste yapmak iyi olacak sanırım
günler geçmez artık sana çetene tut bence
Üzülme hayatım eylül'de gelecek. o kadar beklemeyeceksin kiyamamm sana
Dun Sabah geç kalktim 1 bardak günlük süt eşliğinde 2 yumurta ve lor'dan peynir erimesi gerisi klasik kk
Arada meyve şeftali ve armut
Akşam kırmızı mercimek çorbası, taze barbunya yemeği (havuclari yemedim) coban salata , ayran
Yemekten sonra açık limonlu siyah çay. .yatarken içim Kıyıldı ceviz ve fındık ve 1 bardak daha süt...
Spor: yarim saat orta tempo yürüyüş
Bu gün de
Sabah kkk 1 bardak günlük süt ile
Ara Türk kahvesi ve az bitter çikolata ( midem çok kötü oldu)
Ceviz+2 incir
Akşama da kırmızı mercimek çorbası barbunya var yine. .cacık ve bulgur pilavi da eklemeyi düşünüyorum.
Akşam dışarı çıkarım yürüyüşe dün sevdigim bi dizi vardi o yüzden bantta yürüdüm.
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyoum karatay diyetini 2 gündür araştırıyorum ama kitap alma şansım yok yurt dışındayımda gecen sene 1 ay kadar karatay yarzı beslendım iyi kilo verdim sonra kendi kafama göre takılmaya başladım 1 ileri 2 geri ilerleyip durdum şimdi tekrar ve hiç bırakmamak üzere tekrar başlıyorum ....
sizinle gün içinde neler ve nasıl yemekler yenmeli takip etmek istiyorum
ahh ahhh.
canım ya ben gelişini değil, bir sonraki gidişini bekliyorum. zaman geçmez, anla işte
afiyet olsun ^_^
hoşgeldiniz ^_^
gül abla avatarın içimi açtı pembe pembe ^_^
bu arada benim de 3 ay bitti, 4. aydayım. ben bile eskidim
beğendiğine sevindim
sen de eskimişsin
çok güzel anlamlar yüklemişsinkırmızı, karatay'a yeni başlayan bir gül
pembe de, tazecik, hedefine ulaşmış bir gül gibi geldi bana
^_^
hayat beni eskitmiş abla, burada eskimişim çok mu diye arabeske bağlayabilirim her an.
özler o bizleri 1 hafta sonra hortlar sen merak etme, ama ben özledim onu ne yalan söyleyim
inşallah canım çok saolasın
ooo memleketlere gelinirmiş kelle paçalar içilirmiş afiyet olsun canım istedi
Sizin burdaki evinizde kapalı değil ha geldiğiniz zamanlarda kimsede kalmıyorsunuz
canım benim istediğin zaman dövebilirsinseni seviyom bebişim
sen temizliği düşünüpte hiç strese girme bence tatilin keyfini çıkar.bir aksilik olmazsa gidecez bakalım c.tesi günü
mrb kızlar
dün güne güzel başlamıştım menümü de size yazmıştım et haşlama vardı.
haşlama suyunada pirinçli yoğurtlu çorba yaptım oğlum yesin diye bnm başedilmesi imkansız çocuğum yemedi.bende sinirlendim ve maaleseffffffff yedim ama ağır gelmiş olacakki(öğlende haslama yemiştim ) ve çıkardım öle olunca akşam yemek yiyemedim. oğlumu parka götürdüm ama eve gelemedik bir türlü saat 11 oldu ben çok acıktım .orda tost söledim başka bişey yoktu.yedim ama moralim çok bozuldu ya ben sinirlenmeye gelemiyorum .oğlum çok ama çok zor bi çocuk ne yapacam ben şimdide kışlık bir swet bulmuş onu giycem uyuyacam diyor çıldırmak üzereyim.
bugünkü menüm ise
sabah
2 yumurta yeşilsoğanlı ve sumaklı
8 zeytin(zeytin bitti)
peynir
domates salatalık
marul 3 gün kusuru,bir çbardağı ceviz
yeşil çay
şimdiye kadar 1,5 lt su akşama 3 ltyi bulur
öğlen yemeği yemedim daha acıkmadım bu arada sabah 50 dkk yürüyüş yaptım.
ama akşamki tosttun bedeli bugun tartıda +400 gr
aakşam da Allah izin verirse yeşil fasülye etli, cacık ve salata yemeği düşünüyorum yemeğim hazır çok süper oldu anne usülü yaptım.
sabah 92.300 geldim şu 90 nın altına bir düşşem 2 haftaya kadar bıktım artık şişko olmaktan valla
hedefim 75 ikinci hedefim de 68
boyum 1.69
Kediden yine yeni videolar aldım onlarıda yapayım nasılsa sıkılaşır tatil erken oldu biraz zor oluyo tabi herkes tek tek gidiyo şimdilik bi plan yok ama kısmet ekimde yükselme sınavım var ona hazırlanırım ama nasip olursada giderim affetmem