- 23 Ekim 2013
- 1.629
- 1.057
Bir kaç gündür İlknur'un sesi çıkmıyor. Tatilde telefonu çekmedi anlaşılan.
Özledin demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç gündür İlknur'un sesi çıkmıyor. Tatilde telefonu çekmedi anlaşılan.
ustaların haberini alınca saldım canım ^_^ evin genel anlamda toparlanması gerekiyordu. kız evi neticede her şey açıkta saklayacak kişi olmayınca
aşkolsun ya ne demek, gayet normal her şeyi aklımızda tutamayız ki. ^_^
bende de yeni adet bu oldu canım. anneme dediğimde evlenince geçer dedi. sevdiceğe desem mi acaba kendim için değil, şu ağrılar için sadece evliliği öne çekelim diye. ya da dur vazgeçtim, o direk ağrılara odaklanır anlık çözüm bulur. caydım
öyle şiddetli bir şey değil canım, dokunduğunda filan ağrıyor ben de dokunmuyorum ^_^
Benim gibi kafayı göbekle sıyırırsın o zaman.
Teason canım bir daha böyle düşunme acılar paylaştikça azalır,mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Biz seni usanmadan dinleriz,He topicten yazamayacağın şeyler olursada özelden faceden yazabilirsin.Kaytana çoook geçmiş olsun benimde kaynatam iki kere geçirdi bu ameliyatı.Benimki şuan kanser ama inşaallah seninki düzelir.Cok zor böyle şeyler.Ben iyiyim mydenizcim.hem yoğunluk vardi hemde olagan rahatsizligim bugün beni biraz üzdü .topiğe cokta yazmak istemiyorum durmadan rahatsizliklarimdan bahsedipte kimseyi sikmamak için.
Tatile cikiyormussunuz sevindim canım bizde izmir taraflarına gideceğiz kismet olursa .kayinbaba mesane kanserinden 2.ameliyatini olacak yarın, ilkinde gidememistik.budefada benim patron tatilde olduğu için haftasonu na gidecez Allah nasip ederse. Laparoskopik oluyor zaten,operasyon kolayda hastalığın adi kötü. Yazligi var k.babamin ,bizde hem hasta ziyareti hemde birkac gun deniz birhafta kalacaz inşallah
Supersin yine her zamanki gibi.O oelvis hareketlerini Gül ablayla benim yapmam lazım fıtığa çok iyi geliyormuş.Sporum;
Callanetics 10 yaş, tamamı yapıldı. Pelvis hareketlerini yapmayı beceremedim. Birde kalça germe hareketini çıkardım, çünkü kalçanın hacimlenmesini engelliyormuş.
Leslie 2 fast mil yapıldı.
Afiyet olsun canim bu sene ilk elnalarla yine yapmayı düşünüyorum.Senin verdiğin sirkeyi, içme suyuma ekliyorum, bu şekilde kullanıyorum. Diğer sirkeleri içmekte zorlanırdım, bu iyi oldu, teşekkür ederim.
Canım en dogru sözü Gul abla söyler diye bekledik te ondan. Hoşgeldin aramıza.Neden kimse beni aydinlatmiyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mikrop seni.Ama bende geceleri aramıyor değilim hani.Bir kaç gündür İlknur'un sesi çıkmıyor. Tatilde telefonu çekmedi anlaşılan.
madem her sene bir düğün yapıyor, seneye de benimkini yapsa ya
Allah mesut etsin ^_^
aaaa ama ben sana ne demiştim şekerim? hadi buradan yazmadın neden özelden konuşmuyoruz ki? yok öyle içe atmak derdi sıkıntıyı. kızıyorum bak
hoşgeldiniz, afiyet olsun. ben tüm kitaplarını aldım ve okudum kedicik zaten yardımcı olmuş size.
ay süper fikir bu ya, hiç aklıma gelmedi. sağolasın kız!
merhaba, diğer arkadaşlara ilaveten şöyle bir şey sormak isterim.
Diyelim ki A ve AB otobüslerinin varış noktası yani son durak aynı.
A otobüsü express iken ve otobandan götürürken, AB otobüsü E5'den gidiyor olsun.
Hem A, Hem AB aynı anda bulunduğunuz duraktaysa hangisiyle giderdiniz?
Allah'tan garip örneklerimi havuz problemiyle sormadım
Hoşgeldiniz bu arada. Sağlığınız için o dondurmayı kendiniz yapmadıysanız yemeyin zaten yoksa kilo bir şekilde verilir
Hormonlar savaşı o canim östrojenle prolaktin kapışiyor. Bu arada evlenincede gecmiyor.Minciklanmaylada gecmiyor..Tecrubeyle sabittir.ustaların haberini alınca saldım canım ^_^ evin genel anlamda toparlanması gerekiyordu. kız evi neticede her şey açıkta saklayacak kişi olmayınca
aşkolsun ya ne demek, gayet normal her şeyi aklımızda tutamayız ki. ^_^
bende de yeni adet bu oldu canım. anneme dediğimde evlenince geçer dedi. sevdiceğe desem mi acaba kendim için değil, şu ağrılar için sadece evliliği öne çekelim diye. ya da dur vazgeçtim, o direk ağrılara odaklanır anlık çözüm bulur. caydım
öyle şiddetli bir şey değil canım, dokunduğunda filan ağrıyor ben de dokunmuyorum ^_^
Teason canım bir daha böyle düşunme acılar paylaştikça azalır,mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Biz seni usanmadan dinleriz,He topicten yazamayacağın şeyler olursada özelden faceden yazabilirsin.Kaytana çoook geçmiş olsun benimde kaynatam iki kere geçirdi bu ameliyatı.Benimki şuan kanser ama inşaallah seninki düzelir.Cok zor böyle şeyler.
Supersin yine her zamanki gibi.O oelvis hareketlerini Gül ablayla benim yapmam lazım fıtığa çok iyi geliyormuş.
Afiyet olsun canim bu sene ilk elnalarla yine yapmayı düşünüyorum.
Canım en dogru sözü Gul abla söyler diye bekledik te ondan. Hoşgeldin aramıza.
Mikrop seni.Ama bende geceleri aramıyor değilim hani.
Daha bir zorlaştirsaydın bu çok anlaşılır olmuş.
Hormonlar savaşı o canim östrojenle prolaktin kapışiyor. Bu arada evlenincede gecmiyor.Minciklanmaylada gecmiyor..Tecrubeyle sabittir.
Şu an bir değişiklik yok. Ama çabuk bitiyor, o yüzden sevdim. Alıştığım için bitiriyorum hemen, ileri sarıyorum videoyu. Ben daha yeni tamamına başladım. 13 gün oldu galiba, sadece karın hareketlerini yaptım, birde baştaki ısınmalar. Bugün 10 yaş'ın tamamını yapmaya başladım, belki o zaman daha iyi işe yarar. Birazda bu şekilde deneyeceğim.Nasıl gidyo callanetic.. memnun musun.. çok etkiliymiş nette iraz karıştırdım da sayeniz de
Bende ki göbeği görsen seninkini bırakır benimkine takardın kafayı
İyi geceler.Kuzularrr ben yatar sabah kalkamam yoksa... gerçi uykmda yok ama uyumam lazım.. malum gün yogun geçecek uyuklarsam yanrım... öpüldünüs iyigeceler...
bak gördün mü ben dediydim geçmez diye...
Banane valla ben dsha yeni geldim kimse yatamaz.Sanada iyi geceler tatlım.Hadi kaçtım ben.. sizde yatın çok kaynatmayın haaa yetişemm sonra
Hoşgeldin.Ya bende katılmak istiorm araniza
Acaba dedim bu pelvis hareketleri karın içinde mi iyi, en iyisi hepsini yapayım, belki o zaman karnıma daha etkili olur diye hepsini yapmaya başladım. Bakalım bu şekilde farkedecek mi?Supersin yine her zamanki gibi.O oelvis hareketlerini Gül ablayla benim yapmam lazım fıtığa çok iyi geliyormuş.
Şu an bir değişiklik yok. Ama çabuk bitiyor, o yüzden sevdim. Alıştığım için bitiriyorum hemen, ileri sarıyorum videoyu. Ben daha yeni tamamına başladım. 13 gün oldu galiba, sadece karın hareketlerini yaptım, birde baştaki ısınmalar. Bugün 10 yaş'ın tamamını yapmaya başladım, belki o zaman daha iyi işe yarar. Birazda bu şekilde deneyeceğim.
İyi geceler.
Bu callanetic var ya onun 58 dklik olanini mi yapiyorsunuz. Baya vucudu sıkılasanlar var.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama ben nasil nerden baslicami bilmiorm bu diyete nasil yapicagmida bilmiorm
Buyur canım hosgeldin.Ya bende katılmak istiorm araniza
Yok kaşıniyo.Özledin demi
Hadi be sen bendeki göbegi gördunmü kedi biliyor sor ona .Canım benim sizin kadar okayım bende tek derdim göbek olsunBende ki göbeği görsen seninkini bırakır benimkine takardın kafayı
Yap canım yap o hareketler kombin hareketlerdir hepsi irbirini tamamlıyordur bencede yapmalısin,Hoşgeldin.
Acaba dedim bu pelvis hareketleri karın içinde mi iyi, en iyisi hepsini yapayım, belki o zaman karnıma daha etkili olur diye hepsini yapmaya başladım. Bakalım bu şekilde farkedecek mi?
Vıışş korktum valla.Teoson
Ne derdin varsa anlat lutfen, burda sıkılacak kimse yok.
Gelir dalarim bak sana, birde morluk agrin olur