- 29 Ağustos 2013
- 678
- 1.197
Tızlar ben anca kalktımda kendime geldim valla mengmeng bravo sana benim o saatte sineklerim ucuşuyordu. Bu arada herkese tünaydın hayırlı arifeler.
Mesela duğüne giderken kimin icin süslenirsiniz.Ben o acıdan baktim olaya diger gunlerde tamamiyle kendi pisikolojimiz icin susleniriz. Amaaaan neyse ne herkes bildiği gibi yapsın zayifken giyinin suslenin gardaş
Teason iyimissin maaşallah Allah daha iyi etsin.Vallabsüoersiniz ne denir size benim misafirde geldi gelecek bugunu bir atlataydım hayırlisıyla
Valla yemek olsun bursaya bile gelirim iskender pek sevmem ama köftesinden yerim köfteside süper. Bende balıkesir gönenliyim bursayı fethetmeden gönene gidemediğimiz için bursayı iyi bilirim sayılır hanı şü yol üstünde bir köfteci varya adını unuttum kiloyla satıyor orda köfte yemezsem ölürüm valla.Afiyet olsun
Bursaliyim ben, bigun kismet olursa memlekete yerlesmek hepinize benden iskender, pidesiz ama
Anam bende 4 yıl cıktım sayilır küçüktüm üniversite falan bekledi beni bizde 13 yillık evliyiz ben her ne kadar evli olsanda biraz feminist ruhluyumdur zamane erkeklerine çok takığımdır erkekleri süslenilesi varliklar olarak gormem onlar kendi tiplerine baksinlar zaten erkekler içinde en guzek kadin çıplak kadinBenim oyle değisik huylarım var.Zaten cok sükür güzelimde canim isteerse suslenirim valla. Ben her halimle güzelim killı seyler yüz vermeyin sunlara.Yok kız sakın beni dinlemeyin herkesinki benimki gibi degildir valla. Kocalarıniza sahip cıkin .Istisnayim o zaman ben, tabiki arkadaslarimla bulusurken, baska bir ortama giderken de susleniyorum,,ozeniyorum ama esimin begenisi onemli benim icin. Biz 4 yil ciktik, 8 yildir da evliyiz aliskanlik oldu bu durum herhalde.
Canım sen suslenicen tabi siz yenisiniz ama farkindaysan hep dsha iyi görünme pisikolojisi değilmi yine kendimiz için süsleniyoruz.Bende cok severim susu püsü Allah tan esim ruj dışında pek kızmaz sebek gibi olma yeter der. Bende çok güzel kendi güzellimmis gibi makyaj yaparım .Bende azsüslenmezdim çıkarken sultanahmete falan gittiğimizde turistler benle resim cektirmek isterlerdi o zaman tesetturlulere abidik gubidik şeyler var annemde bana bir dopiyes tarzı kap lar dikmis bakan bir daha bakıyor. Yaaaaaa ne güzel gunlerdi gencim guzelim guven tam.Beni ışınlarmısiniz o günlere Şimdi sadece mihrap yerinde o kadar.Seraym, ben de bi sevdicek icin susleniyordum yasak koydu. Hic diger kizlar icin suslenmedim ben ^_^
Canommm masallah Allah daim etsin ^_^
CSl tarafindan iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mesela duğüne giderken kimin icin süslenirsiniz.Ben o acıdan baktim olaya diger gunlerde tamamiyle kendi pisikolojimiz icin susleniriz. Amaaaan neyse ne herkes bildiği gibi yapsın zayifken giyinin suslenin gardaş
Teason iyimissin maaşallah Allah daha iyi etsin.Vallabsüoersiniz ne denir size benim misafirde geldi gelecek bugunu bir atlataydım hayırlisıyla