Eveeeet yarış basladı benim icin maraton başladı .Az az spora da baslıyacağim yürüyeceğim koşu bandımda çekeceğim suyu valla oh.Abla ne gecmiyorki bir ay geçmesin .Şimdi leptinlere sığınma vakti gece yemeyede alışmiştik aksamlari içimiz kazınır simdi.
Sorma benim civil civil bir surü oluyor ama banane genede yiyiyorum küçuk yağ çıkartılan sllsiyah cekirdekler varyavhani kuşlarada yem diye alıyorlar bize köyden kalbur alti iri olanları koyden yarım çuval gelirdi kavurur kavurur yerdik valla çitlamana bike gerek kalmazdı of mis olsada yesek .
Sorma bugun seni geçtim galiba zeytinimi yedim ama canım şimdide anlattığım cekirdekten istedi bune ya sapıttım bugün.Ne olduki annene tansiyonlami ilgili bagirsaklamı bak üzüldum simdi. Demekki senin yağa ihtiyacın varmış hehe
One kiz dunyayı yemissin bide beni yeseydin bu enerjiyle sen callan jill brezilyan ne varsa yaparsın valla.
İyi canım sen aynı yazdığımn gibi bir topic aç senin gibi yolunu şaşirmislari oraya yollarız. Bu akılla devam.Bende 20 kilo vermistim hemde 45 gunde ama sonra hastahanelik kilo her türlu verilir istedigini ye manyak hareket et yine verirsin bu topicteki amaç o degil.
İftar menum
Boool yeşil zeytin
Tarhana corba
Cacik