- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
Hanimlar orucu dikkat ederek gecirdim eskiden olsa 6kilo alirdim ama simdi1kilo aldim herseydende yedim
Kac yasindasiniz?
CSl tarafindan iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanimlar orucu dikkat ederek gecirdim eskiden olsa 6kilo alirdim ama simdi1kilo aldim herseydende yedim
Neden sordunuz 30 yasinda yim
İftar;
Şeftali, kırmızı erik, siyah üzüm
İskender, pidesi yenilmedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
[emoji2]Kilo vermek istedigi halde "tatli yiyerek zayiflama olmaz mi?" Ve "her seyden yedim 1 kg aldim" cumlelerini kuran kisinin yasini merak ettim sadece.
2 kez gelmisligim var bursaya cok sevdiğim bir arkadaşım yaşıyor bursada bir tane arkadaşım daha oldu desene. Inşallah sen yerleşte iskender yemeye gelelim pidesizindenAfiyet olsun
Bursaliyim ben, bigun kismet olursa memlekete yerlesmek hepinize benden iskender, pidesiz ama
Oruç başladı inşallah baska bir zaman:)
Iyiyim canim gec kalktim bugun saolasinNasil gidiyor oruc, iyi misin?
Sana bir sey diyeyimmi bence hic bir kadın erkekler için süslenmez hemcinslerinden daha guzel daha şık olduğunu göstermekicin süslenir tabi istisnalar hariç. Valla ben kocişe hayatta süslenmem sonu kötü oluyor sonra (anladın sen onu)Kız senin gobüşün çıkiyorsa ben öleyim artık kediyle çatlatıcaksınız beni ya.Hem kendinde söylemissin daha ne olsun bundan iyisi........
:26:
[emoji2]
2 kez gelmisligim var bursaya cok sevdiğim bir arkadaşım yaşıyor bursada bir tane arkadaşım daha oldu desene. Inşallah sen yerleşte iskender yemeye gelelim pidesizinden
Kilo vermek istedigi halde "tatli yiyerek zayiflama olmaz mi?" Ve "her seyden yedim 1 kg aldim" cumlelerini kuran kisinin yasini merak ettim sadece.
Afiyet olsun
Bursaliyim ben, bigun kismet olursa memlekete yerlesmek hepinize benden iskender, pidesiz ama
Istisnayim o zaman ben, tabiki arkadaslarimla bulusurken, baska bir ortama giderken de susleniyorum,,ozeniyorum ama esimin begenisi onemli benim icin. Biz 4 yil ciktik, 8 yildir da evliyiz aliskanlik oldu bu durum herhalde.
Yemek buldun ye ^_^ ne zaman Bursa'ya gelcen?☺️
Ahh ahh en son ne zaman gittin desen.
Buraya gelmeden once esim izmitte calisti 1 yil, o yuzden suanda ikamet izmitte.
Bursadan cikali 7 yil oldu, 4-5 sefer gunubirlik gittik sadece.
Güzel sehir bursa bende cok beğenmistim senin birde memkeketin zor oluyordur Sen göçmenlere benziyosun sanki öyle mi yoksa
Yok anne tarafim oz bursali, dedem iznikli. Baba tarafinda bursa cogalmis ama vaktince dedeleri erzurumdan gelmis.
Oyle diyen cok oluyor
Kizlar burda bayram bigun sonra, turkmenler oruca bizden bigun sonra basladilar.
O yuzden bana yarinda arefe. Dgerlendiremiyorum gerci.
Size hayirli arefeler. Rabbim onumuzdeki ramazanida gormeyi nasib etsin. Yine topikcene
Iftar, sahur gece sohbetleri yapalim insallah.
Istisnayim o zaman ben, tabiki arkadaslarimla bulusurken, baska bir ortama giderken de susleniyorum,,ozeniyorum ama esimin begenisi onemli benim icin. Biz 4 yil ciktik, 8 yildir da evliyiz aliskanlik oldu bu durum herhalde.