- 17 Ekim 2008
- 10.273
- 381
neden kg alıyorum dediğine güldüm....
neden alıyorsun söyleyeyim son zamanlarda cozuttun derler ya sende aynen öyle yaptın...hurmalar,,baklavalar,,,,sabah apartmanın merdivenlerinden inerken aklıma sen geldin tam hedefe ulaşacakken kaçamaklara başladı neden diye düşündüm,,,boyu var kg su az zaten zayıf görenler şok oluyordur çok zayıfladın deyince biraz kendini saldı galiba diye....sence neden
aslinda yazarken bende guldum :)) ramazan beni cok hirpaliyor mubarek ay sikayetim yok ama durum boyle . 4 saat uykuyla max. oruc tutuyorum. aksam iftardan sonRa cocuklari uyuturken uyukluyorum. 1.5 yatip 3 te kalkip 5te yatip sonrasi Allah kerim 8 mi olur 9mu olur.. yani hepimizin durumu ayni muhakakk bizim burda iftar bide 9.15 te oluyor. elimde 2 cocuk aksama kadar yedir icir evin isleri yani belki bahane degil ama canim yemek isterse yiyorum istemezse yemiyorum. su sira hurma baklava yemiyorum ama gecen bikac parca cikolata yedim cayin yaninda azerilerde..
benim derdim sporsuzluk spor yapmaya gucum yok gece yapicam dedim eceyi uyuturken sarilip uyumusum bi uyandim saat 1 bucuk ikimiz salondaki cekyatta sizmisiz sarmas dolas:)
gecen haftadan beri durum bu eroin yemis gibi uyumak sizmak.. vucudumda guc yok heraksam ilac iciem unutuyorum.