- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
Gelmedi hala, merakla bekliyorum. Duyanda hiç görmedim fotonu zannedecek.
o fotolar bana da gelecek!!!!!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmedi hala, merakla bekliyorum. Duyanda hiç görmedim fotonu zannedecek.
Attim simdi, kizil, sari, esmer, tombul ve simdiki halim, bide benim bidicanin resmini
Begenmezseniz topikteen atmayin ama beni
Attim simdi, kizil, sari, esmer, tombul ve simdiki halim, bide benim bidicanin resmini
Begenmezseniz topikteen atmayin ama beni
benimki bu haftaki köşe yazısını şimdi yolladı yarın sabah yayına hazır etmem lazım.
diyor ki, bu konu için zıt beldelere gittim, X'e ve Z'e.
Ben dosyayı aldım açtım. Ona dönüp "tamam dosyayı aldım" demeden önce ne sordum sizce???
^_^
Sen X ve Z'e ne zaman gittin neden haberim yok???
ne gıcıksınız ya bir kedide sen oldun çıktın iki çocuk anası ne işin var 26 larda
Harikasın canılmm güle güle giyinn.. darısı bizlere inşallah..
o fotolar bana da gelecek!!!!!!!!!!!!
maşallah ne kaynatmışsınız. bi ara site açılmadı giremedim
dünyaya erkek olarak gelmek varmış valla. bir saattir bunu diyorum.
burada hava o kadar kasvetli ki bunalıma girsem yeri.
bi yandan da işler.
müsait olunca uğrarım yine.
kediye bakmayın kaçamak yapmayın. onu da ilk fırsatta döveceğim
Ben hiç bedene bakmıyrum ki. Söylüyorum 36 bedenim diye, bazen bol geliyor, daha küçük veriyorlar. Değişişiyor kalıba göre, zaten son zamanlarda alışveriş yapmadım, kardeşime veriyorum parayı o alıyor. Şu an üzerimdeki kottaki yazıları aynen yazıyorum.
W 28
L 34
anlayan varsa tercüme etsin.
Ben hiç bedene bakmıyrum ki. Söylüyorum 36 bedenim diye, bazen bol geliyor, daha küçük veriyorlar. Değişişiyor kalıba göre, zaten son zamanlarda alışveriş yapmadım, kardeşime veriyorum parayı o alıyor. Şu an üzerimdeki kottaki yazıları aynen yazıyorum.
W 28
L 34
anlayan varsa tercüme etsin.
benimki bu haftaki köşe yazısını şimdi yolladı yarın sabah yayına hazır etmem lazım.
diyor ki, bu konu için zıt beldelere gittim, X'e ve Z'e.
Ben dosyayı aldım açtım. Ona dönüp "tamam dosyayı aldım" demeden önce ne sordum sizce???
^_^
Sen X ve Z'e ne zaman gittin neden haberim yok???
Boyu çok uzun kestirmis olman lazim. Bedenide 38 beden kalıbı. 27 26 36 beden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Simdi farkettim, benim hic resmim yok. Hep salak salak seyler var.
Hep kizi cekmisiz.
Face olmayinca cok sallamiyo demek insan
Bebek arabasinin arka teker çıktı avmden çıkarken . Merdivenden sert indirdim galiba. Eskiyide dün verdim ihtiyaç sahibine. İnş yapılır. Cok rahat ettim arabayi çok sevdim daha ilk kullanmada kırdım yuh yaa.. acaba bisiklet tamir eden yerlerde yapilirmi
Bebek arabasinin arka teker çıktı avmden çıkarken . Merdivenden sert indirdim galiba. Eskiyide dün verdim ihtiyaç sahibine. İnş yapılır. Cok rahat ettim arabayi çok sevdim daha ilk kullanmada kırdım yuh yaa.. acaba bisiklet tamir eden yerlerde yapilirmi
Ne oldu gülüm niye bunaldim niye erkek olmak istiyorsun de bakem