oradan fazla alma çok pahalıymış....oğlum bi bereye 150 tl ye yakın para vermişti,,,kızdım bir çile ipten çıkar 4 tl eder,,, ben örerdim dedim
hayır canım evlenmedi,,,
boşanınca kıymetlendim hala peşimde,,
eşşek sağlam ya hala taşıyacak diye bekliyor
,,,ilk ayrı yaşadığımızda oğlana demişki,,annenle aramızı yap sana en iyi telefonu alacağım,,,oğlan o zamanlar 17 yaşında ünivrsite ye gideceğim şu bu bir sürü şeylerle babayı kabullenmemi istedi,,,küçük kız okula yeni başlamıştı asilikler başladı derken adamı kabullenmek zorunda kaldım ,,,5 odalı ev olacak herkes ayrı odada yatacak dedim, kabul etti başka eve taşındık,,,,5 sene zor dayandım 2 sene si deprasyon haplarıyla geçti,,,sonunda yeter artık deyip atağa kalktım,,,,
şimdi yine oğlandan arayı bulsun diye bekliyor,,,oğlan her lafın arasına babayı sokuyor,,,bende babanın şarap çanağına
diyorum,,,yüzünü şeytan görsün diyorum,,,ama vazgeçmiyor ,,,telefonunu engelledim ama gece yarıları mesaj atıyordu onu engelleyemedim,,,sonunda çocuklara patladım bi daha atmayacak diye babayı kıracağız diye söyleyemediler epeyce ,,,baktılar mesajlar kesilmiyor sonunda söylediler,,,