Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben başlarda 800 gram aldım sonra verdim,,yemek saatim geç olduğu için almıştımHosbulduk iyi sahurlar kilo alan oldumu ramazanda
bugün dukkan size emanetYine herkes dukkani kapatti ben kaldim ortada nasil zayofliyonuz banada soylryin lüüütfen 4kg aldim dahada alicam gibi
Ben karatay diyeti hic yapmadim ama dinlemek cok hosuma gidiyo nasil baslicamda bilmiyom
Banada söyleyin aldigimi verim yeter raziyim
tartı günümüz yeni pazartesi oldu,,,Benim kizim iki yasini gecti uyku halaa sorun halaa sorun :26:
Cok guzel yaa okudukca iyice hevesleniyorum icimdeki diyet yapna hevesim kamcilaniyor
Bu kilolarda bende varim sanirim... benide unutmayin en son 89-90-91 arasi gidip geliyodum.
Bu arada hala baslayamadim diyete iftarlarim var onumde ben reglim oruc tutamiyorum suan bide onume bir gun belirkemem gerekiyor ona gore ayarliyorum o zaman kendimi boyke pat diye yapamiyorum nedense. Ayrica onceki grupta tarti gunu p.tesiydi sonra cumaya aldilar ama hic nemnun olmadim o durumdan burd ins degismez tarti gunu :18:
inşallahSanirim p.tesi baslicam bende hem bildirim icin kilomuda bilmis olurum. Hemde bu fistik isi cok iyiymis hem ucuz hem cig fistik biraz acimtrak oluyor herkes sevmiyor bayrama kvnin yanina giderken alabilirim yanima.. yumurta peynir zaten bulurum..
Yaa artik bende kurtulmak istiyorum bu fazlaliklardan hayal gibi ama burasi bana cok iyi gelecek.. bi hedef bi ufak defter notlarim icin birde bismillah cekip baslicam p,tesi ins.
Birazda destek...
Gul ablaa banada destek veriin seraym kediler benide dstekleyin..:2:
iyi uykular canım
seraym annesine gidecekti gelemez heral de
tükkan bana kaldı yine
bu gecede yatmadım nolacak benim halim bilmem
Çiğ fıstık bulamıyorum ama zaten kabuklu ve tuzsuzda sorun olmuyor.Sanirim p.tesi baslicam bende hem bildirim icin kilomuda bilmis olurum. Hemde bu fistik isi cok iyiymis hem ucuz hem cig fistik biraz acimtrak oluyor herkes sevmiyor bayrama kvnin yanina giderken alabilirim yanima.. yumurta peynir zaten bulurum..
Yaa artik bende kurtulmak istiyorum bu fazlaliklardan hayal gibi ama burasi bana cok iyi gelecek.. bi hedef bi ufak defter notlarim icin birde bismillah cekip baslicam p,tesi ins.
Burası gerçekten iyi, belki burası olmasaydı, bir süre sonra sporu da karatayı da bırakırdım. Bizden kopmazsan er ya da geç hedefine ulaşırsın. :)Sanirim p.tesi baslicam bende hem bildirim icin kilomuda bilmis olurum. Hemde bu fistik isi cok iyiymis hem ucuz hem cig fistik biraz acimtrak oluyor herkes sevmiyor bayrama kvnin yanina giderken alabilirim yanima.. yumurta peynir zaten bulurum..
Ev krediniz de goz acip kapayana biter, zaman cok cabuk geciyor.
Benim kiz simdi 3,5 yasinda. Bende neler cektim, bi Allah bilir cogu vakitte yalnizdim, esim hep yurtdisindaydi.
Anne de yok. Cok aglak bi kizim var, canisagolsun, hala aglak.
Krizi geldimi de boru gibi kusardi. Sadece uyku zamani degil, yemek zamanlarimizda kusmukluydu hep.
Mutfagimin halisi hergun kusmuktan ve silinmekten soldu.
Koltuklar soldu. Bende agladirdim. Ben bu cocuga iyi bakamiyorum diye. Cok zor buyuyolar. Her cocuk boyle
Olmuyo tabi. Az aglayan cocuk gordum mu benimde icim gidiyo.
Hosgeldin
Kedican yufka istettin canimi kac gundur, soyle sicak tereyagli, citir citir.
Hosgeldin
j
Yine pisti olmusuz dun
Peynirli omlet yazmistim bende
Bidaha olmaz insallah, teoson dan da iyi haberler gelse
Cok gecmis olsun, anne yaninda nazlan birazcik, o iyi gelir sana.
Oyy kucuk prense. Cok gecmis olsun