Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Yok tatlı yemeyeceğimi biliyor. Zaten ben kendim aradım ablamı. Gitmiyoruz diye kırılıyor. Giderken tatlı yerine başka şey almalı. Karataya uygun ne alınır.
kiraz alabilirsin,,,,ayran alabilrsin,,,iyi bir çiğ köfteci varsa ondan alabilirsin
Sen bana hep yüz verdin, birşey olmaz dedin. Ben de yüz bulunca böyle oldu. Hemen de nasıl suçu başkasının üzerine atabiliyorum.

hedefin altının altında olunca yüzde verilir astarda

sen kedisin nede olsa fareyi yakalayamayınca suçu at başkasına

kırmızı patates ne:44: ben ilk defa duydum

Evet, kırmızı patatesin glisemik indeksi düşükmüş, onu öneriyorlardı. Evrimde söylüyordu, çok canımız çekerse onu alırız ama tabii annem pahalı diyor o patatesi.

Bende dün az ictim suan sabahki kiloma ayniyim hiç azalmamisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstesem de çok içemiyorum. Birde suyu yemekten 2 saat sonra için kuralına da uyamıyorum. İçince daha da şişiyorum.

Canımmm geçmiş olsun.. neden farketmeyelim benim aklıma geldin ama işin vardır diye düşündüm bazen bende gelemiyorum işten ırsat buldukça.okuyabiliyorum bazğ yazılanlar arada hızlıca gidiyor başkasının vrdiği cevapta görüyorum ...akşamda eve gidince yemekti ertesi güne hazırlık e bide evde ilgi isteyen bi eş olunca anca yetişiyorum... kendine dikkat et olu mu anneciğinede selamlarımı ilet öpüyorum ellerindenhasret giderin bol bol bende bayramda inşallah gideceğim

Limon, zencefil yapıyordum bazende yeşil çay atıyordum da bitti zencefillerim.

zencefil mevmisimi değilmiş zor bulunuyor,,,geçen hafta 6 market gezdim 2 sinde buldum ilkinde 20 tl idi,,benim önceki aldığım yerde 19 du,,,en son evimin ters yönündeki aklıma gldi oraya gittim orada 12.500 dü...1 kg aldım

Canımm seninde ufaklık hastalanmış geçmiş olsun.. bi toparlanamadı sanki sıcaklar mı çok etkiliyor alerjik bi.durum mu var acaba... benimde kız kardeşimde ufakken hep hastalanırdı sürekli iğne vurulurdu alerjikti onun ki
Hamamönüne bizde gidiyoruz iki senedir çok güzel ama çokkkk kalabalık fazla dramıyoruz o yüzden eşim sıkılıyo hemen...ebr filan yapıyolar ya izlemeye bayılıyorum orda.. ramazan bitmeden bi daha gitsek iyi olur aslında

çok geçmiş olsun canım birdaha yaşamazsın inşallah sana demiştim dimi bişi çıkmayacak diye

çok geçmiş olsun en kötü hastalıklardan biri diye düşünüyorum en yakınımda ablamda var migren .ağrısı tuttuğu zaman nasıl perişan olduğunu biliyorum tekrar geçmiş olsun

teoson'un herkese selamları var.

aleyküm selam

Fırsat bulmuşken birkaç satır yazayım mydenizcim çok geçmiş olsun canım
Hasibeg kızının uykusu bugün nasıl evinizde hayırlı olsun bu arada allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin

Patatesi çok ama çok severim hertürlüsünü ama aylardır ağzıma sürmedim.. çiğini bile elma gibi yerdim tuza batırıp batırıp

Çok şükür ablacım...
Gözün aydin canım benim..Bütün sıkıntıların sular seller gibi akar gider inş bedeninden

Sağol canim İsveç şurubu cayini duymustum ama denemedim.eczanede mi satiliyor ve herhangi bi markasi var mı? Ay bu gün cok sordum sana hakkini helal et canim

Sağol ablam miniğe olan sevgini her seferinde dile getiriyorsun hissetmemek mümkün değil Allah razı olsun operim zevkle

Canimmm güzel kedim sen ye allah aşkina yeee bizden değil karatay hocadan izinlisin biraz kilo alirsin belki

Limon, zencefil yapıyordum bazende yeşil çay atıyordum da bitti zencefillerim.

Bende en çok limonlu bide tarçınlı suyu seviyorum.. sassy denedim ama bi süre sonra istemedi canım..b maydonozlu limonda çok güzel oluyor ssoğuk soğuk içim ferahlıyo resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…