- 29 Ağustos 2013
- 678
- 1.197
sayfalarca okudum seraym'ı göremedim. nerede bu hatun?
ben geldim ama hala hastayım ne kadar yazmışsınız anca okudum valla bir tek sen sormuşsun bide gül abla siz sorana kadar bir dolu sayfada hiç farkedilmeyince insan.dün sahurda çok az migrenim tutmaya başlamıştı sabah kalktım duramıyorum eşim boz orucu dr ye gidelim dedi ben bozmadım iftara kadar felçli gibi yattım iftardan sonra acile gittik vücut susuz kalmış dediler 2 şişe serumu dayadılar banaiğne falan derken 12 de evdeydim ne verdiyseler bir uyku bir uyku bu saata kadar gözümü zor açtım hala elim ayağım titriyor.Bide o kadar su içyorum bu sefer reglim ramazanın başına geldi ortasında olunca az toparlıyordu vücut bugünde böbreklerim ağrıyor resmen soğuk soğuk terliyorum.Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ben yine bildirimde bulunamadım haftaya inşaallah.Bu serumlar sizin hurmalar gibi beni tırmalamaz inşaallah.Biraz halim olursa akşam anneme geçicem eşimde illa geç diyor bayılma huyum varda korkuyor oruç tutma dedi ama ne yapayım ramazanda tutmayacağızda annem köyden geldi canım annem çok özledim biraz laflarız heralde sık sık giremem .Hatırlayamadım ama b12 kullanmaya başlayan arkadaşım hapları çok fazla işe yaramıyormuş ben senelerce kullandım en iyisi iğne bide solgarın dil altı olanı ama her yerde yok getirmiyorlarda bende internetten sipariş ediyorum.İlla kullanacaksanda nutriwayinkini al derim b'tk'selm'; kardeşte onu kullanıyor.benim b12 im çok düşüktü dr iğnr verdi 5 tanecik gel bakalım dedi ben 25 tanae iğne vurdurdum dr dan habersiz b12 300 e anca çıkmış.Ramazan bitsinde artık bakıma gireriz topikçek çok ihtiyacımız var.Allah namazlarınızıda dualarınızıda kabul etsin bende 100 rekatlık namazı kılmıştım bir hafta bel ağrında duramadım.Keşke gene kılabilsem Allah ım lısmet etsin inşaallah.