Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Serdar Tuncer'in "Sen İstanbul Kokardın" diye bir şiiri vardı. 16 yaşımda iken ezberlemiştim. O dönem tıfıl delikanlıydı tabi. Bir gün programda o halini görünce hayallerim yıkılmıştı öyle bir şiiri yazan bu adam mı diye. :KK1: Hoş şimdi fiziksel olarak da beğeniyorum orası ayrı. :KK9:
pantolununun diz kapakları namaz kılmaktan iz yapmıştır..dikkat et bak..:KK52::KK52::KK52:
Kendisi Adıyaman menzil de bulunan Allah dostunun sağlam sofisi talebesidir. Tam bir tasavvuf aşığı bir insandır boş degildir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pişenler hamım der bir düşün niye kurbanım... :KK16::KK16::KK16::KK16:

mrb arkadaşlar. muzmin bir pko hastasıyım. ilk bebeğim tedaviler sonucu oldu. 65 kilo başladığım tedavi süreci 108 kilo doğuma girmeyle bitti. sonrasında 2 sene pek bi kilo vermedim. 90-95 arası gidip geldim. sonra sıkı bi dıkan diyeti cok sıkı bi diyet derken 76 ya kadar düştüm gayet iyiydi benim için. sonra verdiğim kiloların etkisiyle yeniden hamile kaldım. dikkat ediyim dedim ama olmadı gene 108 kiloyla gittim doğuma. doğum sonrası 97 kiloydum. bebegim 12 aylık oldu ve ben su an 93 kiloyum. ben de karatay diyetini uygulamaya karar verdim. aslında daha önce de defalarca denedim ama her seferinde bıraktım. bu gruba katılır ve sizlerle paylaşımda bulunursam belki daha kararlı olurum ve bozmam. yardım ve desteklerinizi bekliyorum. inşallah başarırım.
hoşgeldınız ceren.. bende hem dukan hem karatay diyetı yapmış bırı olarak doğru yerde olduğunu söyleyebılırım..evrelerını tamamlamazsan dukanda verdıklerını hızla gerı alırsın..karatay türk mutfağına ve kültürüne gerçekten çok uygun ..zorlanmayacağınızı umut edıyorum..104 hatta 107 lerden 80 kg düştüm..Allahın izni ile hedefim 65 ve bende pko hastasıyım.. tek önerim karatayı kendinize uydurmayın kurallarına uyun..sağlıkla kilo vereceğinize inanıyorum..

mrb arkadaşlar. muzmin bir pko hastasıyım. ilk bebeğim tedaviler sonucu oldu. 65 kilo başladığım tedavi süreci 108 kilo doğuma girmeyle bitti. sonrasında 2 sene pek bi kilo vermedim. 90-95 arası gidip geldim. sonra sıkı bi dıkan diyeti cok sıkı bi diyet derken 76 ya kadar düştüm gayet iyiydi benim için. sonra verdiğim kiloların etkisiyle yeniden hamile kaldım. dikkat ediyim dedim ama olmadı gene 108 kiloyla gittim doğuma. doğum sonrası 97 kiloydum. bebegim 12 aylık oldu ve ben su an 93 kiloyum. ben de karatay diyetini uygulamaya karar verdim. aslında daha önce de defalarca denedim ama her seferinde bıraktım. bu gruba katılır ve sizlerle paylaşımda bulunursam belki daha kararlı olurum ve bozmam. yardım ve desteklerinizi bekliyorum. inşallah başarırım.

hoşgeldin canım. karar vermek bitirmenin yarısı derler ya, şimdiden tebrikler ^_^
düzenli takip ve paylaşımda kalırsan günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın bile :21:

ayy ömürsün canım demek hayallerin yıkıldı tıkıl çıktı ha:KK1:

tünaydın canımmmmmm çok şekermiş figürde :KK16:

hoşgeldin canım ahan iki kedi oldu ikiside spor delisi

canım sana zahmet benimkinide bıraksana dün inanamadım 65 e üç kere çıktım malesef hep aynı seyi gösterdi o kadar yılın hatrı var insan bi hamile indiirimi yapardı ya
bencede süttendir canım acaip gaz yapıyor :KK1:

evet ya. çok tıfıldı. tabi o zaman sanıyorum ki 16 yaş ömrün zirvesi, dahası yok. 25'ime gelince de ölürüm o kadar yaşlı mı olunur? :KK52:

ne zahmeti elime mi yapışın? :KK52::KK52::KK52:
çok haylaz bu basküller. yüz verince astarını istiyor edepsizler :KK51:

ve hurma bakanı.
hatta bakmayanı.

hurma yiyeni :KK53:
Yemedim daha da vallahi. :KK1: Ama gece yufka böreği yedim.

kızlar en çenesi düşük topik valla benim grupta bile böyle değil :KK1: hızınıza yetişemiyorum :KK9:

1407/2014

sabah
zeytin peynir
yumurta yiyemedim öggghh geldi
domates salatalık
ceviz

ara
1 kase yogurt
iki ekşi erik büyük

akşam
1 kase tarhana ev yapımı
1 karnı yarığın içi
su:3 lt
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Hoşgeldin. :KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Kızlar tekrardan merhaba.Ben daha önceden (geçen sene nisan-mayıs) aylarında karataya başlamıştım.3 ayda sporsuz 15 kilo kadar vermiştim.Çok mutluydum.Etrafımdaki herkes azmimden ötürü beni tebrik ediyor zayıflama sırrımı merak ediyordu.Yaklaşık 3-4 ay o kilomu korudum.Ancak daha sonra yoğunluk ve bazı sıkıntılar sebebiyle diyetime devam edemedim.Dikkatli beslenemedim.Yani sizde bilirsiniz ki bu biraz konsantre ve azim işi.Verdiğim kilolar sonrasında beni tek mutsuz eden şey sarkmalarım olmuştu.Özellikle bacak içi ve kollarımda oluşan.Göbeğimden bahsetmiyorum bile.Yazları sıfır kollu atletler ve kısa kolluları giyemez durumdayım.
Aradan 1 sene geçti ve ben bu sene içinde deli gibi karbonhidrat ve şeker tüketmeme rağmen 10 kilo geri aldım.Önceki yaptığım diyetlerde hep 3-4 katı alırdım.İşte karatayı en çok sevme sebebim bu.Ve en doğru diyet programı olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden yeniden başladım.Yaklaşık 5 gün oldu.Sarkmalarım hala var.Bu yüzden bu kez internetten koşu bandı,bisiklet ve dambıl siparişi verdim bir kaç güne kadar elimde oluacak.Eğer 30 kilo ve üzeri fazlalığınız varsa ve daha önce karatayla tanışmamışsanız size de sporla yapmanızı öneriyorum.Zaten ilk 1-2 ay vereceğiniz kiloyu veriyorsunuz 3. ay zayıflamanız çok yavaşlıyor.Sporla diyetinizi desteklemelisiniz. sarkıklarım düzelmezse ideal kiloma ulaştıktan sonra cerrahi müdahalelere başvuracağım.
Diyete başlayan veya başlamayı düşünen herkese tavsiyem: Azimli olun ve her şeyden önce kendinize güvenin zor olsa da hiç bir şey imkansız değil...:KK16:

Hoşgeldin. :KK16::KK16::KK16:

Hoşgeldin önemli olan artık yeter demek ve kararlı olmak. Ancak ozaman başarı sağlanıyor

pantolununun diz kapakları namaz kılmaktan iz yapmıştır..dikkat et bak..:KK52::KK52::KK52:

pişenler hamım der bir düşün niye kurbanım... :KK16::KK16::KK16::KK16:

hoşgeldınız ceren.. bende hem dukan hem karatay diyetı yapmış bırı olarak doğru yerde olduğunu söyleyebılırım..evrelerını tamamlamazsan dukanda verdıklerını hızla gerı alırsın..karatay türk mutfağına ve kültürüne gerçekten çok uygun ..zorlanmayacağınızı umut edıyorum..104 hatta 107 lerden 80 kg düştüm..Allahın izni ile hedefim 65 ve bende pko hastasıyım.. tek önerim karatayı kendinize uydurmayın kurallarına uyun..sağlıkla kilo vereceğinize inanıyorum..

😙😙😙

👭👭👭

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar... ben geeldim... dr a gittim bgün şu şişlikler için çok şükür bişi çıkmadı... ödem olmş sadece oda aşırı ayakta kalmaktan, sıcaktan ya da az su tüketiminden olmuştur dediler malum oruçluk gün boyu su içemiyoruz bende ona bağladım ama bi daha lmaz inşallah...

Kızlar tekrardan merhaba.Ben daha önceden (geçen sene nisan-mayıs) aylarında karataya başlamıştım.3 ayda sporsuz 15 kilo kadar vermiştim.Çok mutluydum.Etrafımdaki herkes azmimden ötürü beni tebrik ediyor zayıflama sırrımı merak ediyordu.Yaklaşık 3-4 ay o kilomu korudum.Ancak daha sonra yoğunluk ve bazı sıkıntılar sebebiyle diyetime devam edemedim.Dikkatli beslenemedim.Yani sizde bilirsiniz ki bu biraz konsantre ve azim işi.Verdiğim kilolar sonrasında beni tek mutsuz eden şey sarkmalarım olmuştu.Özellikle bacak içi ve kollarımda oluşan.Göbeğimden bahsetmiyorum bile.Yazları sıfır kollu atletler ve kısa kolluları giyemez durumdayım.
Aradan 1 sene geçti ve ben bu sene içinde deli gibi karbonhidrat ve şeker tüketmeme rağmen 10 kilo geri aldım.Önceki yaptığım diyetlerde hep 3-4 katı alırdım.İşte karatayı en çok sevme sebebim bu.Ve en doğru diyet programı olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden yeniden başladım.Yaklaşık 5 gün oldu.Sarkmalarım hala var.Bu yüzden bu kez internetten koşu bandı,bisiklet ve dambıl siparişi verdim bir kaç güne kadar elimde oluacak.Eğer 30 kilo ve üzeri fazlalığınız varsa ve daha önce karatayla tanışmamışsanız size de sporla yapmanızı öneriyorum.Zaten ilk 1-2 ay vereceğiniz kiloyu veriyorsunuz 3. ay zayıflamanız çok yavaşlıyor.Sporla diyetinizi desteklemelisiniz. sarkıklarım düzelmezse ideal kiloma ulaştıktan sonra cerrahi müdahalelere başvuracağım.
Diyete başlayan veya başlamayı düşünen herkese tavsiyem: Azimli olun ve her şeyden önce kendinize güvenin zor olsa da hiç bir şey imkansız değil...:KK16:

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar... burda hep beraber hem eğleniyoruz hem sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz..:KK16::KK16::KK16:

Günaydın büyük kızım 5 gibi uyandi sahurda 6 da uyudu. Küçük sabah yanıma geldi yatti saat kaçtı bilmiyorum. bi uyandım kız yok yanımda kalkmış gitmiş oyuncaklarla oynuyor.8.15ten beri ayaktayiz😄

nedir senin bu cadılardan çektiğin bi uyutmuyorlar
Gül ablam ramazanda nedense hurma ydi kayısı ydi dadandim. Zaten geç yiyoruz 9.20 iftar sofradan 10 a doğru kaliyoruz 11 gece yatsı oluyor. Hiç halim kalmıyor sanki birazda enerji versin diye yiyorum Karnım tok gözüm aç oluyor

yediğin hurmalar seni tırmalar,,,dünki artı ondan dı demek ki:KK20:
günaydın kızlarrrrr
çok şükür bugün ihtiyaç kredimin son taksidini ödedim rabbim bütün borçluların borçlarını bitirmeyi nasip etsin
ev kredisininde 11. taksidini ödicekmişiz sanki daha dün taşındık zaman ne çabuk geçiyor inşallah onun bittiğinide görürüz hayırlısıyla
bugün kendimi biraz hafiflemiş hissettim :KK66:

ayyy ne yapcam bilemedim dün biraz ağladım hep ağlaya ağlaya uyuyor dün hatta ağlarken kendini kastı kustu biraz boğulacak sandım moralim bozuldu
acaba dedim iyi annelik yapamıyor muyum çocuğa işkence eder gibi uyutuyorum çok karışık duygular içindeydim sahuru nasıl yaptım bilmiyorum eşim bir yandan sakinleştirmeye çalıştı oturduk sahura kadar sohbet ettik :KK14::KK14::KK14:
bugünde 2 uyutayım o zaman düzceden geç dönersek arabada uyur belki. daha önceleri arabada pek uyumuşluğumuz yok ama bir umut işte:emir_bebek::emir_bebek:
ha bir de emine 27sinde 11. ayını dolduracak...
gözünaydın olsun canım,,,ev kredin de inşallah bi çırpıda biter

uykusu yok demek ki zorlayınca da salla salla midesi bulandı,,,,ben sabah 8 de bakıcıya bırakırdım bakıcı öğlen 1-2 saat uyuturdu, onunla gece 12 de en erken yatarlardı
günaydın.

baskülümü cami avlusuna terkedesim var. dün beni resmen dibe çöktürdü. cuma 400 gr vermiştim. dün aynen almıştım. bugün yine 400 gr gitmiş. :KK1:

şaka bir yana, dün süt içmedim ilk kez. sanırım süt bende ödem ve gaz yapıyor. bir müddet süt tüketmeceğim bakalım artık.
senin baskülüde hasibe nin kızmı hallettiki:KK52:
:KK52::KK52:
sayfalarca okudum seraym'ı göremedim. nerede bu hatun?

gerçekten bu hatun nerde ya 1,5 gün oldu ,,,hastalara bişey mi oldu ki sahurda uğrardı en azından:44:

Mrb arkadaşlar... ben geeldim... dr a gittim bgün şu şişlikler için çok şükür bişi çıkmadı... ödem olmş sadece oda aşırı ayakta kalmaktan, sıcaktan ya da az su tüketiminden olmuştur dediler malum oruçluk gün boyu su içemiyoruz bende ona bağladım ama bi daha lmaz inşallah...

Yaz gelince ödem çok oluyormuş zaten. Ben de suyu az tüketiyorum.

Ben de yufkalardan sorumlu bakan. :KK37:
:KK35:
güllaç ve karpuz bakanı da demelıydın :KK55::KK55::KK55::KK55:
aynen
ve hurma bakanı.
hatta bakmayanı.

hurma yiyeni :KK53:
:KK52:
:KK52::KK52::KK52::KK52:
kızlar en çenesi düşük topik valla benim grupta bile böyle değil :KK1: hızınıza yetişemiyorum :KK9:

bütün çenesi düşükler buraya toplanmışız iyiki ramazanda hızımızı gece alıyoruz:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

uykusu yok demek ki zorlayınca da salla salla midesi bulandı,,,,ben sabah 8 de bakıcıya bırakırdım bakıcı öğlen 1-2 saat uyuturdu, onunla gece 12 de en erken yatarlardı

gerçekten bu hatun nerde ya 1,5 gün oldu ,,,hastalara bişey mi oldu ki sahurda uğrardı en azından:44:

valla emine'den bi şüphelenmedim değil. nerede bu zilli zarife? :emir_bebek:

evet kayınpederi geldi ilk aklıma. inşallah davet filan yoğunluğudur da gelir sıhhatle.

aramıza hoşgeldiniz :KK71:

en doğru kararı vermişsiniz karatayı birlikte uygulayınca motivasyon artıyor ve kaçamağıda engelliyor,,,

çocuklarınızı güle güle büyütün

dukan da dahil bütn diyetlerde kg alınıyor,,,,karatayı sağlıklı belenme olarak uygularsanız kg almazsınız,,,burada çoğumuz o şekilde uyguluyoruz ,,,hedefe ulaştığımız halde kaçamak yapmamaya çalışıyoruz

destek bizden uymak senden hadi bakalım hayırlısı ile başlayın

tek ödem olsun başka sorun olmasın onu yok etmek kolay
valla emine'den bi şüphelenmedim değil. nerede bu zilli zarife? :emir_bebek:

evet kayınpederi geldi ilk aklıma. inşallah davet filan yoğunluğudur da gelir sıhhatle.

inşallah

maşallah ne mutlu ona ^_^

hoşgeldin canım, gözün aydın ^_^
ramazan sonrası takip edersin, devam etmez inşallah böylelikle atlatmış olursun :KK16:

canım alternatifler için çoook teşekkür ederim. salatanın her türlüsüne bayılırım. hemen not aldım yarın yapabilirim ama bugün akşam dersim var ^_^
patatesi acaba kilo verme aşamasında yiyebilir miyiz? engel olacaksa yememeyi tercih ederim.

bebişten sonra yine içersin canım ^_^ benim yunanistan'dan aldığım damla sakızlarım var, normal kahveme katıp içmeyi düşünüyorum, saf çünkü zararının olacağını düşünmüyorum niyeyse. inşallah yoktur ^_^

mis misss afiyet olsun ^_^
canım sen gebesin 700 gr alıyorsun, gebe olmadığı halde ramazanda alanlar var üzülme canım :KK1:

oy yerim ben onun bıdıklıklarını. gelin de seveyim. :emir_bebek:

ben iftarda bi çorba içince kesiliyorum diye 3 günden bir içiyorum çorba canım. sen nasıl yer buluyorsun hurmaya? gün kurusu içine cevizle kaymak koy al sana enerji patlaması. ondan sonra kocişko elinden kaçamaz :KK9:

günaydın canım, amin inşallah tez vakitte ev kredisini de tamamlarsınız canım.
güzelim :emir_bebek: yok bende ama gördüğüm arkadaşlarımdan biliyorum: bi doğduktan ilk 10-15 gün sonra emzirirken ağlanıyor sürekli mi bu mememde kalacak diye, bir de uyutamadığınızda sinir krizine giriliyor. seninle alakası yoktur canım içini ferah tut. o zillinin yaramazlığından kaynaklı.

^_^
ne bileyim insan yinede kötü oluyo :KK50:

günaydın.

baskülümü cami avlusuna terkedesim var. dün beni resmen dibe çöktürdü. cuma 400 gr vermiştim. dün aynen almıştım. bugün yine 400 gr gitmiş. :KK1:

şaka bir yana, dün süt içmedim ilk kez. sanırım süt bende ödem ve gaz yapıyor. bir müddet süt tüketmeceğim bakalım artık.
senin tartıya da yiğenin mi el attı haha :KK1::KK1: senin 400 gr iyiymiş yine benimki 1-2 kilo atıyo :KK60::KK60:

hehe kız bizi uyutup mengmenge gitmiştir belki:KK1::KK1:
çarşı işimizi hallettik geldik uyumadı gezince 2 buçukta uyuttum 2.5-3 saat uyursa akşama doğru yatırmam iftara annemlere gitcez o zaman dönerken uyur inşallah:nazar:
kız uyurken bende yatayım azıcık gitmeden giremezsem ya gece görüşürüz ya da yarın öptüm hepinizi :KK54::KK54:

ne bileyim insan yinede kötü oluyo :KK50:

senin tartıya da yiğenin mi el attı haha :KK1::KK1: senin 400 gr iyiymiş yine benimki 1-2 kilo atıyo :KK60::KK60:

hehe kız bizi uyutup mengmenge gitmiştir belki:KK1::KK1:
çarşı işimizi hallettik geldik uyumadı gezince 2 buçukta uyuttum 2.5-3 saat uyursa akşama doğru yatırmam iftara annemlere gitcez o zaman dönerken uyur inşallah:nazar:
kız uyurken bende yatayım azıcık gitmeden giremezsem ya gece görüşürüz ya da yarın öptüm hepinizi :KK54::KK54:

iyi uykular uyuyunda iyice güzelleşin analı kızlı:KK52:

X