canım alternatifler için çoook teşekkür ederim. salatanın her türlüsüne bayılırım. hemen not aldım yarın yapabilirim ama bugün akşam dersim var ^_^
patatesi acaba kilo verme aşamasında yiyebilir miyiz? engel olacaksa yememeyi tercih ederim.
bebişten sonra yine içersin canım ^_^ benim yunanistan'dan aldığım damla sakızlarım var, normal kahveme katıp içmeyi düşünüyorum, saf çünkü zararının olacağını düşünmüyorum niyeyse. inşallah yoktur ^_^
mis misss afiyet olsun ^_^
canım sen gebesin 700 gr alıyorsun, gebe olmadığı halde ramazanda alanlar var üzülme canım
oy yerim ben onun bıdıklıklarını. gelin de seveyim.
ben iftarda bi çorba içince kesiliyorum diye 3 günden bir içiyorum çorba canım. sen nasıl yer buluyorsun hurmaya? gün kurusu içine cevizle kaymak koy al sana enerji patlaması. ondan sonra kocişko elinden kaçamaz
günaydın canım, amin inşallah tez vakitte ev kredisini de tamamlarsınız canım.
güzelim
yok bende ama gördüğüm arkadaşlarımdan biliyorum: bi doğduktan ilk 10-15 gün sonra emzirirken ağlanıyor sürekli mi bu mememde kalacak diye, bir de uyutamadığınızda sinir krizine giriliyor. seninle alakası yoktur canım içini ferah tut. o zillinin yaramazlığından kaynaklı.
^_^