- 17 Ekim 2008
- 10.273
- 381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç aylık ..1.5 yaşına doğru tek uykuya geçti benim kizlarim. 2 uyku uyursada geç dalar. Sabah erken mi uyaniyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uyanma ihtimali yüksek. Bence yarın 2 uyut ordada miziklamasin rahat et
yarın yolda uyuyacağı bell,i,,,çocuklar yolda uyumayı severler,,sonraki, gün denersin...ben denerdim ama benimkiler gece 2 den önce yatmazlardı...yoğurt yedir derleri yine fayda etmezdi
aaaa marifetli hanım ,,,ellerine sağlık neler yapmış gece gece
tek derdin yufka olsun be kedicik
yakın olsa gelirdik,,,,taaa Aşkabat,,,,,ben yolu biliyorum da gelmesi zor
ben tv yi yi açmaya vakit bulmaadım ...şimdi de bitmiştir
Canim afiyet olsun..yaz günü salatalarda cazip oluyor.yogurtlu cevizli mantar salatasida guzel gider..yada yine yogurtlu Havuçlu kabakli salata..
bu arada canan hoca patates salatasına olur vermiş o gün gül ablanin ramazan listesinde yazıyordu yanlış okumadiysam.bol nar ekşisi dökerek güzel olur yapayım bi ara
ben uzunca bi müddet içtim damla sakızlı kahveyi.o ara kimse dikkatini çekip uyarmadi.sayende öğrendim. Zaten gebeligimde canim istemediği için içmedim..halbuki çokkk severdim
Iyi geceler Çıtırlar
Dün şahane bi iftar münasebeti nedeniyle gelemedim. hamamonundeydik eski ramazanlar tadinda Karagöz Hacivat, fasıl ,macuncu, yöresel eşyalar derken gece 1'de anca attık kendimizi eve
Bu günde yorgunluktan 11 de gözümü zor açtım. Kucuk kuzum ateşlendi eğer geçmezse sabah dr a goturecegim
Geleyim yediklerime
Dün sabah : kkk
Akşam: mercimek çorbası, salata,külbasti, acili ezme, dolaşırken dondurma
Aralarda: 1 salatalik 2 muz 1 ayran
Bu gün sabah kkk meyvesiz
Akşam mercimek çorbası, ayran aşı çorbası, kozlenmis biber domates ve 1 parça özgür mutlu tavuk:)
Aralarda; ceviz, muz, maden suyu
Kilo veren citirlar tebrik ederim..daim olsun
ben her hafta 600-700 gr aliyorum..bu hafta da 700 gr almisim..ben napayim nerelere gideyimmmm
Günaydın büyük kızım 5 gibi uyandi sahurda 6 da uyudu. Küçük sabah yanıma geldi yatti saat kaçtı bilmiyorum. bi uyandım kız yok yanımda kalkmış gitmiş oyuncaklarla oynuyor.8.15ten beri ayaktayiz😄
Gül ablam ramazanda nedense hurma ydi kayısı ydi dadandim. Zaten geç yiyoruz 9.20 iftar sofradan 10 a doğru kaliyoruz 11 gece yatsı oluyor. Hiç halim kalmıyor sanki birazda enerji versin diye yiyorum Karnım tok gözüm aç oluyor
günaydın kızlarrrrr
çok şükür bugün ihtiyaç kredimin son taksidini ödedim rabbim bütün borçluların borçlarını bitirmeyi nasip etsin
ev kredisininde 11. taksidini ödicekmişiz sanki daha dün taşındık zaman ne çabuk geçiyor inşallah onun bittiğinide görürüz hayırlısıyla
bugün kendimi biraz hafiflemiş hissettim
ayyy ne yapcam bilemedim dün biraz ağladım hep ağlaya ağlaya uyuyor dün hatta ağlarken kendini kastı kustu biraz boğulacak sandım moralim bozuldu
acaba dedim iyi annelik yapamıyor muyum çocuğa işkence eder gibi uyutuyorum çok karışık duygular içindeydim sahuru nasıl yaptım bilmiyorum eşim bir yandan sakinleştirmeye çalıştı oturduk sahura kadar sohbet ettik
bugünde 2 uyutayım o zaman düzceden geç dönersek arabada uyur belki. daha önceleri arabada pek uyumuşluğumuz yok ama bir umut işte
ha bir de emine 27sinde 11. ayını dolduracak...
Kızlar tekrardan merhaba.Ben daha önceden (geçen sene nisan-mayıs) aylarında karataya başlamıştım.3 ayda sporsuz 15 kilo kadar vermiştim.Çok mutluydum.Etrafımdaki herkes azmimden ötürü beni tebrik ediyor zayıflama sırrımı merak ediyordu.Yaklaşık 3-4 ay o kilomu korudum.Ancak daha sonra yoğunluk ve bazı sıkıntılar sebebiyle diyetime devam edemedim.Dikkatli beslenemedim.Yani sizde bilirsiniz ki bu biraz konsantre ve azim işi.Verdiğim kilolar sonrasında beni tek mutsuz eden şey sarkmalarım olmuştu.Özellikle bacak içi ve kollarımda oluşan.Göbeğimden bahsetmiyorum bile.Yazları sıfır kollu atletler ve kısa kolluları giyemez durumdayım.
Aradan 1 sene geçti ve ben bu sene içinde deli gibi karbonhidrat ve şeker tüketmeme rağmen 10 kilo geri aldım.Önceki yaptığım diyetlerde hep 3-4 katı alırdım.İşte karatayı en çok sevme sebebim bu.Ve en doğru diyet programı olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden yeniden başladım.Yaklaşık 5 gün oldu.Sarkmalarım hala var.Bu yüzden bu kez internetten koşu bandı,bisiklet ve dambıl siparişi verdim bir kaç güne kadar elimde oluacak.Eğer 30 kilo ve üzeri fazlalığınız varsa ve daha önce karatayla tanışmamışsanız size de sporla yapmanızı öneriyorum.Zaten ilk 1-2 ay vereceğiniz kiloyu veriyorsunuz 3. ay zayıflamanız çok yavaşlıyor.Sporla diyetinizi desteklemelisiniz. sarkıklarım düzelmezse ideal kiloma ulaştıktan sonra cerrahi müdahalelere başvuracağım.
Diyete başlayan veya başlamayı düşünen herkese tavsiyem: Azimli olun ve her şeyden önce kendinize güvenin zor olsa da hiç bir şey imkansız değil...
merhaba aramıza hoşgeldinizKızlar tekrardan merhaba.Ben daha önceden (geçen sene nisan-mayıs) aylarında karataya başlamıştım.3 ayda sporsuz 15 kilo kadar vermiştim.Çok mutluydum.Etrafımdaki herkes azmimden ötürü beni tebrik ediyor zayıflama sırrımı merak ediyordu.Yaklaşık 3-4 ay o kilomu korudum.Ancak daha sonra yoğunluk ve bazı sıkıntılar sebebiyle diyetime devam edemedim.Dikkatli beslenemedim.Yani sizde bilirsiniz ki bu biraz konsantre ve azim işi.Verdiğim kilolar sonrasında beni tek mutsuz eden şey sarkmalarım olmuştu.Özellikle bacak içi ve kollarımda oluşan.Göbeğimden bahsetmiyorum bile.Yazları sıfır kollu atletler ve kısa kolluları giyemez durumdayım.
Aradan 1 sene geçti ve ben bu sene içinde deli gibi karbonhidrat ve şeker tüketmeme rağmen 10 kilo geri aldım.Önceki yaptığım diyetlerde hep 3-4 katı alırdım.İşte karatayı en çok sevme sebebim bu.Ve en doğru diyet programı olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden yeniden başladım.Yaklaşık 5 gün oldu.Sarkmalarım hala var.Bu yüzden bu kez internetten koşu bandı,bisiklet ve dambıl siparişi verdim bir kaç güne kadar elimde oluacak.Eğer 30 kilo ve üzeri fazlalığınız varsa ve daha önce karatayla tanışmamışsanız size de sporla yapmanızı öneriyorum.Zaten ilk 1-2 ay vereceğiniz kiloyu veriyorsunuz 3. ay zayıflamanız çok yavaşlıyor.Sporla diyetinizi desteklemelisiniz. sarkıklarım düzelmezse ideal kiloma ulaştıktan sonra cerrahi müdahalelere başvuracağım.
Diyete başlayan veya başlamayı düşünen herkese tavsiyem: Azimli olun ve her şeyden önce kendinize güvenin zor olsa da hiç bir şey imkansız değil...
günaydın, hoşgeldiniz öyleyse ^_^
topiği takipte kalırsanız ben de sizin sporunuzu takip ederim ^_^
güle-eğlene, spor yaparak kilo veriyoruz ve dertlerimizi paylaşıyoruz burada.
ben mengmeng, spordan sorumlu bakanım burada
çok teşekkür ederim ablacım..tuz benim bu dıyette en çok kafama takılan konuydu..bende sıvı tuz ve kaya tuzuna yönelicem inşallah.....
canım tuz olarak kristal kaya tuzu kullanmamız lazım,,,karatay hoca çankırı kaya tuzunu öneriyor,,,diğerleri faso fiso
ben çankırı dan alıyorum tuzumu burada benden duyan bütün arkadaşlarda oradan alıyor,,,84 mineral var her türlü hastalığı önlüyor, ödem attırıyor, selülit yok ediyor
ben rafine tuzu, himalaya tuzu, deniz tuzunu ve kristal kaya tuzunu araştırdım doğru kapı yine kristal tuza çıktı...
ben duyduğumu n derece doğru diye araştırmadan kullanmam hoca da dese ( yeniyken hocaya inana bilmek için onun dediklerini
de araştırdım ) 35 sene her türlü yo-yo diyeti yaptığım ve kim ne dese doğru sandığım için şimdi araştırmadan yapmıyorum,,,,
nano tuz da bi marka tuzun işlenmiş ve satışa sunulmuş hali
nano almak yerine sıvı tuz alın artık çoğu büyük marketlerde bulunuyor,,,ben hem sıvı tuz hem kristal kullanıyorum,,,sıvı tuzun küçükleri var sprey şekline onu çantamda gittiğim yerlere götürüp kendi salatama döküyorum,,,işyerimde masamda var orada yediğim şeylere kullanıyorum ,,,evde masada var domatese, yumurtaya falan kullanıyorum ,,,
ellerine sağlık kedicim..yine rengarenk bir liste olmuş ruhun gibi..HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Eki Görüntüle 1181025
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 43.5
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 63.6
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 74.3
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59
CiseNaz: BAŞLANGIÇ KG: 81 HEDEF: 75 ve 70 ŞU ANKİ KİLO: 74.9
KİLO VERENLER
Eki Görüntüle 1181026
Fmgenc %-1.6 Eki Görüntüle 918027 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 1181027
alfabetikbulvar %- 1,23 Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 1181027
bluedaisy %-0,388Eki Görüntüle 918025 Eki Görüntüle 918029 Eki Görüntüle 1181027
SABİT KALANLAR
mengmeng Eki Görüntüle 918049
KİLO ALANLAR
Eki Görüntüle 1181031
Babymom %+1.33 Eki Görüntüle 918016 Eki Görüntüle 918023 Eki Görüntüle 918014 Eki Görüntüle 918017 Eki Görüntüle 918019
HasibeG %+0.225Eki Görüntüle 918016 Eki Görüntüle 918023 Eki Görüntüle 918014 Eki Görüntüle 918017 Eki Görüntüle 918019
Haydi herkes SPORA Eki Görüntüle 918030 Eki Görüntüle 918032 Eki Görüntüle 1181032
HAMİLELER
Eki Görüntüle 918022 Eki Görüntüle 1052954
Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta: 67.7 Toplam fark :+3.7 kg.
erigim Başlangıç kilom: 63.2 Bu hafta: 65 Toplam Fark: +1.8 kg.
Ekin06 Başlangıç kilom: 75,6 Bu hafta: Toplam Fark:
Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun
Eki Görüntüle 1138114
Ben de yufkalardan sorumlu bakan.
İyi geceler.. ben kanal d serdar tunceri tek geçerim. Müthiş Klass bur program yapıyor. Tasavvuf ağırlıklı konularda konuklarda çok iyi. Ama çok seyredemiyorum
.
serdar tuncere bayılıyorum ...facede de grubuna üyeyim Allahım ne paylaşımlar yapıyor..hele bir nazlı çiçek şiirini okuyor ki sanırım benim için yazılmış 1 milyon kez dinledim serdar tuncerden
serdar tuncere bayılıyorum ...facede de grubuna üyeyim Allahım ne paylaşımlar yapıyor..hele bir nazlı çiçek şiirini okuyor ki sanırım benim için yazılmış 1 milyon kez dinledim serdar tuncerden
Serdar Tuncer'in "Sen İstanbul Kokardın" diye bir şiiri vardı. 16 yaşımda iken ezberlemiştim. O dönem tıfıl delikanlıydı tabi. Bir gün programda o halini görünce hayallerim yıkılmıştı öyle bir şiiri yazan bu adam mı diye. Hoş şimdi fiziksel olarak da beğeniyorum orası ayrı.
Kendisi Adıyaman menzil de bulunan Allah dostunun sağlam sofisi talebesidir. Tam bir tasavvuf aşığı bir insandır boş degildir
ayy ömürsün canım demek hayallerin yıkıldı tıkıl çıktı haSerdar Tuncer'in "Sen İstanbul Kokardın" diye bir şiiri vardı. 16 yaşımda iken ezberlemiştim. O dönem tıfıl delikanlıydı tabi. Bir gün programda o halini görünce hayallerim yıkılmıştı öyle bir şiiri yazan bu adam mı diye. Hoş şimdi fiziksel olarak da beğeniyorum orası ayrı.
tünaydın canımmmmmm çok şekermiş figürdeEki Görüntüle 1189354
..............................
hoşgeldin canım ahan iki kedi oldu ikiside spor delisiKızlar tekrardan merhaba.Ben daha önceden (geçen sene nisan-mayıs) aylarında karataya başlamıştım.3 ayda sporsuz 15 kilo kadar vermiştim.Çok mutluydum.Etrafımdaki herkes azmimden ötürü beni tebrik ediyor zayıflama sırrımı merak ediyordu.Yaklaşık 3-4 ay o kilomu korudum.Ancak daha sonra yoğunluk ve bazı sıkıntılar sebebiyle diyetime devam edemedim.Dikkatli beslenemedim.Yani sizde bilirsiniz ki bu biraz konsantre ve azim işi.Verdiğim kilolar sonrasında beni tek mutsuz eden şey sarkmalarım olmuştu.Özellikle bacak içi ve kollarımda oluşan.Göbeğimden bahsetmiyorum bile.Yazları sıfır kollu atletler ve kısa kolluları giyemez durumdayım.
canım sana zahmet benimkinide bıraksana dün inanamadım 65 e üç kere çıktım malesef hep aynı seyi gösterdi o kadar yılın hatrı var insan bi hamile indiirimi yapardı yagünaydın.
baskülümü cami avlusuna terkedesim var. dün beni resmen dibe çöktürdü. cuma 400 gr vermiştim. dün aynen almıştım. bugün yine 400 gr gitmiş.
şaka bir yana, dün süt içmedim ilk kez. sanırım süt bende ödem ve gaz yapıyor. bir müddet süt tüketmeceğim bakalım artık.
Ben de yufkalardan sorumlu bakan.