Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orda da hava sıcak mı? burda son birkaç gündür hava inanılmaz sıcak.. uyuyamıyorum.. eziyet çekiyoruz resmen..bende oruçla ve uykusuzlukla mücadele edip duruyorum
3 günde bi fayda olmaz tabiiki,,,,ne kadar etkilemiş seni,,,doğal ürünlerde tüket siyah çekirdekli üzüm gibi,,,,,
iyi geceler ablaammmmm.. öpüyorum koskocamannnÇıtırlarım ben de yatıyorum
hepinize tatlı uykular ve rüyalar
seraym dükkan senin
Yaa evette kilo kilo almam cok zorcanım nohut mayası sağlıklı yaşıyoruz sayfasında resimli anlatımlı olarak var,,,şimdi faceye açıp linkiyle uğraşmayayım sonra atarım sana unutursam hatırlat
nazee çiğim nasılsım canım
düzelme oldumu kendini nasıl hissediyorsun
afiyet olsun canım
bende çok takılırım nihat hocaya,,,iftarda da sahur da da onun kanalı açık olur
aramıza hoşgeldiniz
arkadaşım neler yapmanız gerektiğini anlatmış,,
siz biraz kendinizden bahsederseniz kaç kg sunuz ne kadar fazlalık var yaş kaç. v....b....
aklınıza takılanları çekinmeden sorabilirsiniz
şimdi anlaşıldı,,,evet öyle pahalı oluyor ben kısa süreli gittiğim halde doldurup gidiyorum evdekilerde yesin diye,,,ben gidince herkesın karatay yapacağı tutuyor
bayramda 10 gün izmir e gitmeyi düşünüyorum orada 4 kişiler,,,,10 gün onlarda dahil herşeyi ben almam lazım ben yiyeyim siz bakın olmaz,,,,bana gelen misafirlerde de aynısı oluyor ben ne yersem onu yiyorlar kg kg alıyorum ......ben çözüm bulamadım karatayı bozmaktansa onlarada almayı yeğliyorum.....
Bilmiyordum. Ben çocuğun sampuanını falan ordan alıyorum.Ben de oradan alışveriş yapıyorum. Bana shea bile kar etmiyor. :) Ama saçlarıma çok iyi geliyor. bluedaisy yurtdışında alamaz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin ilknur.Meraba ben yeni katildim
Gül ablaya havakesin canim iç işleri sorumlusu o.Beni duyan varmi
Evet canım o sayfa. Siz valla ne iyisiniz tamam bir kere veririmde sonrası bulurlar valla benim umrum bile olmaz çatır çatır yerim karşılarında ki işyerinde de öyleydi herkesin parası var durumu var banane sigara içiyorlar cevize gelince paraları yok pışşık benim yiyeceğimi evde çocuklar bile elleyemez.Yanlis anlattim sanirim karatayin pahaliligi konusunda. Evimize un seker margarin tatli hazir gidalar ve yadak olan herseyi almadigimiz taktirde bu diyet aslnda arti eksi sifir olur ama ben evim disina biraz uzun surelerde cijtim ornegin subatta annemin yanina gittim nisana geldim haliyle ev ahalisinin beslenme duzenine dondum. Ve daha snra diyetime dondum yine uc hafta almanyaya gittim ordada bozuldu eve geldim sonra yne iki hafta gittim derken uzun suren ayriliklar oldu. Yoksa bikac gunlukleri bende hallediyorum yanima kuruyemisimi goturuyorum ortsya koyuyorum isteyen aliyor genele yemiyor kimse de yiyen yesin bi kac gun yemesem sorun olmaz ama bu ayrilik uzunsa herkesin kahvalti saatine uydum. Bulundugum yere gore alsam kuruyemisimi de onun altindan kalkamam. Yani anlatmak istedigim buydu eger buna bir cozumunuz varsa memnun olurum. Bayramda yine bi on gunkuk tatil dusunuyoruz kv nin yanina. Birazda bu yuzden baslayamiyorum.
İnan cok guzel anlatmissin yazin daha mutku etti beni. Dedigin face sayfasini bulamdim ama. Saglikli yasiyoruz sayfasiydi degilmi
Tamam canım sana iyi geceler tatli ruyalar. İnşaallah canim da o zor uyur biraz.Seraym ben yatar, tukkani kapamayi unutma.
Gul ablada yok piyasada, insallah uyuyodur.
Herkeze iyi haftalar,
canım nohut mayası sağlıklı yaşıyoruz sayfasında resimli anlatımlı olarak var,,,şimdi faceye açıp linkiyle uğraşmayayım sonra atarım sana unutursam hatırlat
nazee çiğim nasılsım canım
düzelme oldumu kendini nasıl hissediyorsun
afiyet olsun canım
bende çok takılırım nihat hocaya,,,iftarda da sahur da da onun kanalı açık olur
aramıza hoşgeldiniz
arkadaşım neler yapmanız gerektiğini anlatmış,,
siz biraz kendinizden bahsederseniz kaç kg sunuz ne kadar fazlalık var yaş kaç. v....b....
aklınıza takılanları çekinmeden sorabilirsiniz
şimdi anlaşıldı,,,evet öyle pahalı oluyor ben kısa süreli gittiğim halde doldurup gidiyorum evdekilerde yesin diye,,,ben gidince herkesın karatay yapacağı tutuyor
bayramda 10 gün izmir e gitmeyi düşünüyorum orada 4 kişiler,,,,10 gün onlarda dahil herşeyi ben almam lazım ben yiyeyim siz bakın olmaz,,,,bana gelen misafirlerde de aynısı oluyor ben ne yersem onu yiyorlar kg kg alıyorum ......ben çözüm bulamadım karatayı bozmaktansa onlarada almayı yeğliyorum.....
Yat ablam sana iyi uykular inşaallah rahat uyursun.Çıtırlarım ben de yatıyorum
hepinize tatlı uykular ve rüyalar
seraym dükkan senin
Yaa evette kilo kilo almam cok zor
Bilmiyordum. Ben çocuğun sampuanını falan ordan alıyorum.
Hoşgeldin ilknur.
Gül ablaya havakesin canim iç işleri sorumlusu o.
Evet canım o sayfa. Siz valla ne iyisiniz tamam bir kere veririmde sonrası bulurlar valla benim umrum bile olmaz çatır çatır yerim karşılarında ki işyerinde de öyleydi herkesin parası var durumu var banane sigara içiyorlar cevize gelince paraları yok pışşık benim yiyeceğimi evde çocuklar bile elleyemez.
Tamam canım sana iyi geceler tatli ruyalar. İnşaallah canim da o zor uyur biraz.
Taman ablacım bakarım ben siteden sen zahmet etme o zaman. Hadi gelen misafir neysede aba herkeside beslersen bence sen bu yola bas koymussun herkesin karataycı olmasını istiyorsunda böyle davranıyorsun. Boşversene ablam nasıl olsa sen gidince bırakicaklar.
Yat ablam sana iyi uykular inşaallah rahat uyursun.
Bu gunkü sahur menum
Çorba aksamkinden
3 tane çengelköy salatalık
3 ceviz
Bool su
Herkese hayırlı sabahlar ise gidenlere hayırlı isler. Öptüm sizi çıtırlar.
Sabahta oldu valla.
Rumuz:babymom
Başlangıç tarihi:17/02/2014
Başlangıç kg:62.6
Geçen hafta:52.6
Bu hafta:53.3
Fark:+700
Toplam fark:9.300
Beden:36
Spor: yok
Boy:1.65
Hedef:52
Yüzde +1.33
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gulabla sade sende yok herhalde doğum yapan cogu kadınlarda var bingillik boşluk. Gecen instgrm da ayşe tolga birkaç hareket yayınladı. Aslında mekik filan doğum sonrası toparlamaya yardım etmiyormus ayrılan kasları iyice ayiriomus. Önce o kasları birleştirici hareketler yapıp 3 ay sonra mekik yapılmaliymis. PC M bozuk Telden de göremedim. Onlara basliycam belki o boşluklar dolar. 3 aya toparlaniyormus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.