Anca geldim valla iyi aksamlar karataycılar bugün misafir bastırdı beni Allah'tan çok yemek yspmıştım. Ufaklıkta kitap oku kitap oku taktı bana garip ne yapsın canı oyun istiyor sabahtan beri oynamadığım şey kalmadı. Bende büyük kursa gidecek çantasını hazıradım bulaşık falan derken anca bu saat oldu. İyi kaynatmışsıniz masaallah. Mengmeng tok adamın hali başka oluyor dimi.
Ne 184 ü ablacım gündüz bitti yeni oyunların açılmasını bekliyorum. Simdi gecenin 150 sindeyim.
Tabletle oynamak kolay oluyor biseds kurtulsam bitirmeden rahatvedemem:18:
Bence ikisindende belkide güllaç ve hurmalardan daha ne vardı unuttuğum
Yazık 300 gram fazla çıkmış.
Kız sen dayak mı istiyon aaa
Vericem 40 kilo fazlalıgı sana he.
Benim arkama saklanır abla merak etme
Ben büyüğunü bir arabayla büyüttüm küçük olana 3 araba kırdık Allah'tan senin gibi lazım olmayanlar varmışta verdi. Benim ufaklık koca götlü pek yürümeyi sevmiyor. Yola çıktığı gibide uykysu geliyor. Ne güzel hazırlık yapıyorsun heyacan dorukta ben bu sene hiç bir yere gidemedim hastalarımız sağolsun ne diyeyim sağlık olsun. İnşaallah istediğin olurda tr de kalırsıniz ailecek. Valla namazda bile söylüyorum unutmuyorum seni
Kedi ayaklar ve bilekler icin yarimdan baslayarak 5 kiloya kadar ağırlıklar var bir kiloluk yeterli oluyor ayak bileğine ve koluna doluyorsun sporunu öyle yapıyorsun bacak kası istemiyorsan kolun için kullanabilirsin biz antremanlarda kullanıyorduk memnun kalırsin valla
Cok gecmiş olsun abla aman ameliyat olmada istersen duvara tırmanarak yat. Bendede iki fitık bide doku yumuşaklığı var aynen bende asla sırt üstü yatamam bacağımin arasına bende yastik koyarım yatağın icinde fazladan bir yastık dolanır durur. Ama ben açlıktan uyuyamıyorum çok yediğim zmanlarda miskin miskin yiyp yiyip yatıyordum.
O kiloyla tayt giyilirmi hiç giy myonu pikininide bir arz-ı endam et. Genital zaten bronzlasmıyorda bacaklarınada bir ay geç başlarsin sanki acelesimi var genitalle koltuk alti daha önemli bence bacaktakide kılmı sanki. Valla pek cesaret edemiyorum ama bende istiyorum bu sene.
Sorma zayıflayinca benimde öyle olacak sönmüş balon gibi. Bana herkes aaaa fazla dogum yırtığın yok ne güzel diyorlar bikmiyorlarki karın o kadar gerginki cildim ütülenmiş gibi duruyor bir lekem vardı cilek kadar o bile artık tabak kadar gerilmekten rengi bile açıldı
O karın germe ameliyatını hic izledinmi sen sakın izleme
bir daha lafıni bile yapmazsn ben zayiflayıca ne yaoarım diye bakmıştim bakmaz olaydım
Ne yapalım biz anneyiz olucak o kadar valla tosun gibi oğlanlar doğurdum öye bi gibi çocuk yapmadm( nasıl ama savunmam)
Allah aşkina ne kaçamağı oyle kacamakmı olurmuş ben olsam o kadarcik için ağzımi bile kirletmezdim.
Bende hatırliyorum abla hic kacamaksız vede kilo verip gelmistin hepimiz seni taktir etmistik xc9 vardı bide o ne yaptı acaba oda çok azimliydi
Valla gezmedik abla simdi bile bir saattir tablet elimde anca yaziyorum evdekilerin dertleri bitmiyorki. Nobeti gece devralırim
Abla yani seni dinlerken ben yoruluyorum maşaalah
Nohut mayası ne nasil oluyor banada söyleyin bende evde mayaliyorum yoğurdumuda:44:
Kedi duydunmu.
Kız yemedik yaaa (yiyemedim ya lan ) bugun herkes evdeydi anca yetistim hepsine. Dedigin gibi burdada ikindiye doğru guzel bir ruzgar basladı neyse bu gece rahat rahat uyuruz
Diyette olmasak dediğin gibi olurduda ne yedikki catlayalım ramazan olmasa gene doyana kadar yerdimde aksam aksam fazla kaçirmiyayım dedim. 87.800 olmuşum bu arada 1200 bu hafta genede iyi sayilır dana gibi yatmaya