sende bizim hayatımıza renk verdin canım,,,ben her zaman diyorum hepimiz ayrı bir renk iz değişik yaşam tarzlarımız yaşanmışlıklarımız var ama ortak yönümüz olan karatay biizi birbirimize bağlayıp sanal bi raile olmamızı sağlıyor,,,iyi- kötü herşeyimizi kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşabiliyoruz,,,çevremizde dost bilip herşeyimizi anlattığımız insanlar bir bakıyoruz nankör çıkıyor,,,,bende çevremdeki insan sayısını azalttım artık özel şeylerimi kardeşlerim dışında kimseyle paylaşmıyorum,,güvendiğin insanlar menfaat leri bitince senin kuyunu kazmaya çalışıyorlar heleki aynı işyerinde isen yandın ,,,,insanlara mesafeli yaklaşıyorum herşeyimi anlatmıyorum üstün körü detaysız dostluklar la arkadaşlığımı sürdürüyorum,,,,kafam daha rahat.....
burada hepimiz birbirimizi anlıyoruz aradaki yaş farklarına rağmen
,,,,onun için içimize atacağımıza burada paylaşıp rahatlıyoruz karatay sadece beslenmeyle olmuyor stressiz de yaşamamız lazım,,,,topiğimiz her yönden karatay yapıyor
ben 50 senede yaşadıklarımı anlatsam abla bu yaşadıklarına rağmen sen nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun dersiniz,,,,yıllarca içime ata ata şiştim,,,herkesi alttan ala ala tepeme çıkardım,,,iyi niyetli olmamın bedelini hainliklerle ödediler,,,,eşim dediğim adam sırtımdan vurdu,,,3 tane yaramaz çocuğu yoğun iş temposu içnde tek başıma büyüttüm,,,,içim kan ağladı kardeşlerime bile belli etmedim gece sabahlara kadar uyumadım gündüz bişey olmamış gibi işimle ve çocuklarımla ilgilendim,..,ayrılmadan önce 1 sene ayrı evlerde yaşadık oda arkadaşım bile anlamadı süslenip püslenip takıp takıştırıp işe gidiyordum kendimi hiç bir zaman bırakmadım kimseler anlamasın diye hep mutluluk oyunu oynadım,,,millet ayrıldığımızı öğrenince şok oldu nasıl ya falan oldular...hiç belli etmedin dediler,,,,beni içten yıprattılar ama dıştan yıpratalarına izin vermedim,,,aynaya baktığımda kendimi solgun görsem bakımsız görsem çoktan yıpranıp çökmüştüm,,,kendime olan saygımdan, çocuklarımın psikolojisi bozulmasın beni mutsuz görmesinler düşüncesinden ve uyumlu giyinme takıntım yüüzünden hayata tutundum...