merhaba aramıza hoşgeldiniz
ben diğer topiği bıraktığımda siz gelmiştiniz hatırlıyorum sizi
ben başlarken sağlıklı beslenme olarak uygulamaya karar vermiştim ve 14 aydır da kaçamaksız devam ediyorum,,,haşimato ve menapoz kg vermemi zorlaştırıyor ama ben inatla devam ediyorum, birde yaş 50 hastalıkların çoğalma yaşı onlardan korunmak için en güzeli karatayı uygulamaya devam etmek,,,
sen karatayı sadece zayıflamak için yapıyorsun ne kadar versem kardır diye düşünüp ev dışında yapmıyorsun benim kardeşimde öyle yapıyor ben kızıyorum bu karatay olmuyor diye
,,,,canım insülin direncini kırmak için kaçamak yapmamak lazım o diren bir kırılsın zaten canın ne tatlı ne başka bişey istemez,,,beyne format atacaksın ben karatay dışı yemeyeceğim diye,,,bizde kedi83 var 43 kg larda olmasına rağmen kaçamak yapmamaya çalışıyor hergün işe yemek taşıyor biz arada bir kaçamak yap sen zayıfsın çokta spor yapıyorsun diye zorladığımız için canı çekince yapıyor....
umutsuz vaka diye bişey yok sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip ediyorsan görmüşsündür insanlar nasıl kg veriyorlar sen neden veremeyesin...
bi topikte kaçamak yapan varsa o diğerlerine kötü örnek oluyor,,,hergün bir kaçamak yapıp yanına cıs cıs diye yazınca diğerleride aynısını yapıyor,,,biz baştan sıkı tutuyoruz buna izin vermiyoruz,,,yapamam diyen o kadar çok kişi biizm sıkı tutmamız sayesinde başardı ki sende başarırsın,,,buraya karşı kendini sorumlu hissettiğin an kaçamak yapmaktan çekiniyorsun,,,