Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eneee bende ne yapmis, orgu mu diyecektim. Sapka yapmis megersem
Sarluk hazirlamaya gidiyorum
kolay gelsin
bakalım bu gecede pişti olacakmıyız ,,,ben şu ana kadar bişey düşünmedim mutfağa girince aklıma ne gelirse yapacağım
aynen elime geçene göre bişeyler uyduruyorumAynen, once buzdolabini bi karistirmam lazim.
Oraya bakinca ilham geliyo
Ben ne yiyeceğimi söylesem mi bilemedim. Ramazandan önce yemeyi planladığğım birşeydi. Yeter artık diyeceksiniz.
:44: merak ettim ne olabilir ,,,,,hamur kızartma mı ki,,,yada gözleme gibi bişey
geçmiş olsun canım. ilaçlarını ihmal etme şekerim. ^_^
forum olarak biz gelelim sana iftara ziyan olmasın mamalar
afiyet olsun canım.
dediğin er orman park mı acaba? ^_^
evet canım ya bugün felaket sıcaktı. rabbim dışarıdakilerin yardımcısı olsun hangi semttesin sen? ^_^
kıymalı bulgurun tarifini de versene ^_^ ben uyarım
yemedim dışarıda yedik az önce anlattımgeçmiş olsun canım
sende eksik olan herşey karatay kitabında yazıyor bunlar eksikse kg vermeniz zor olur bunlara mutlaka baktırın diye,,,iyiki baktırmışsın,,,D vitamıni ve B12 yedebaktırsaydın
tüh ya kötü olmuş o kadar yemek nasıl bitecek ,,,
sakın bitsin diye prinç, sütlaç ve patates oturtması yeme
afiyet olsun canışkom
Pizza yapacak annem.
gece uyanmasa bari ,,,seneye uyanır gelir mende deldim acıktım diyesaat 23:30da başlayan emineyi uyutma çalışmaları 01:25 itibariyle sona ermiştir
çok şükür sonunda uyudu benimde uykum var ama yatmamla kalkmam bir olacak diye yatmamaya karar verdim
biz ne planlarsak planlıyalım hep Rabbimin planları işler
iftara misafir alcaz derken iftara misafir gittik
komşumuzun babası ölmüştü ya 2 gün önce iftar öncesi mevlüt okutup iftar veriyorlarmış oraya gittik amcamıza dua ettik
eve gelince cafeye gittik 11di geldik belki bu kadar dışarıda gezme benim hanıma yaramamıştır dellendi gece gece
yok cnm bizim hendek içinde ahşap kafe
pazar günü abim gelcek inşallah (o gün de misafirim gelebilir yarın haber alcam)
o geldiğinde belki adapazarına gideriz iftara belkide sapanca kenarına piknik yapmaya gideriz iftara bilemedim şimdi
başka nereler var ailecek hem piknik gibi hem iftar gibi olabilecek biliyon mu
yemedim dışarıda yedik az önce anlattım
eve gelince annem pilavı pişirdi 3e bölüp difrize kaldırdık
millet ramazanda difriz boşaltır bizim ki doluyor mübarek
yaşadın yine ,,,,,,,,,,,
bakalım kaç dilim yiyeceksin
geçmiş olsun canım. ilaçlarını ihmal etme şekerim. ^_^
forum olarak biz gelelim sana iftara ziyan olmasın mamalar
afiyet olsun canım.
dediğin er orman park mı acaba? ^_^
evet canım ya bugün felaket sıcaktı. rabbim dışarıdakilerin yardımcısı olsun hangi semttesin sen? ^_^
kıymalı bulgurun tarifini de versene ^_^ ben uyarım
Kizlar benim büyük kız sebepsiz infertilite yüzünden 18 ay olmadi. Ben bol bol Hayıt ictim adet gunume kadar. Zaten onu günde 1 fincan içiyorum. Kocamida beslenmeye hizaya soktum. Bil bulgur pilavı domates çorbası. Onun yanında e vitamini ve selenyum ıcirdim. Çayına gulhatmi karanfil ve tarcin kattim. Yumurta takibi yaptirdigim ay hamile kaldım. Yani bazen hersey sebepsiz görünüyor ama biraz destek lazım olabiliyor. Şu sira erkekler çok stresli çalışıyorlar spermlerde dejenerasyon olması çok normal. Birde ingilizce biliyorsanız egg white pregnancy diye aratin yumurta beyazinin da sperm leri kayganlastirip yumurtaya ulastirmada müthiş yardimci olduğu yazıyor. ABD de jel satılıyor bu iş için. Ama muadili yumurta beyazı. Allah mübarek günler yuzusuyu hurmetine kucaginizi doldursun ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet harika aynı benBuna koptum feyste de instgramada ekledim
Ya bide beni düşün senin iki katın kiloyla tam bir kabus.Seraym bende bi önceliği aynısı oldum cocuklari cikardim donusumuz sıcağa kaldı dışardayken sıcak gelmedi ama eve gelince kafamı kaldiramadim. Faciaydi
Sizin iftar vaktiniz tabi. Monolog takiliom burda😄 Allah kabul etsin güzeller
şekerim ben buradayım. bugünkü iftarım bakü saatine göreydi hahaha
kursun olduğu günler de norveç'e göre tutuyorum
Yarına misafirim var ne yapacağımı hala bilmiyorum bu sefer mantı yapmiyacagimi biliyorum😄😄
kızım yapma şöyle şeyler gider seni başka topiklerde şikayet ederim. ben de bi dilimcik fırında patates yesem ölmem herhalde. bedenime pozitif enerji veririm yakarım onu hemen dizi izlerken de zaten çekilmez atıştırma olmasa
Sagol canim benim, tele attim resmi, cikinca bakicam.
Ayagini her aksam uyumadan once yuksekte tut 10 - 15 dk. Sonra gezinmeden hemen yat.
Benim cok ayakta durmali bi isim vardi, varis baslamisti, o yuzden dikkat ederdim.
O yumurtaya bende hayir demem hic, hem gorsel, hem lezzetli. Ishal en fazla 4 gun derler abalacim. Yarina biseyi kalmaz insallah.
Oyy canim benim, guzel beslen bu ara, ilaclarini da eksik etme.
Cok yasa, senden miydi o pilav. Walla cok sagol, degerli bi tarif eklendi sayende listeme. Bulgur pilavini cok severim.
Kiymali makarnayida cok severdim ( eskiden ) simdi favorum bu.
Biz onu tepeleme 4 kasik koyarsak, o bir tabak olur. Ama sana 2 kasik
Canikom cacigima seninkilere ek sumak ve kurunane de ekliyorum ben, birde ustune zeytinyagi gezdiriyorum. Tam bomba oluyo.
Sporum
Mekik Tekeri
Barfiks
Bum bum rapido
Abs rapido
Ben avrupa yakası bayrampaşa canım bizim burda hava çok ağır çok fazla işyeri var alışveris merkezleri falan hava 3 derece dsha fazla ısınıyor ha birede yol okul yapılıyor toz duman kabus ya. Bende sapancaya arkadaşımama kaçsam acaba sıcaklar bitene kadar mis gibi köy havası alsam. Kıymalı bulgur cok basit aynı karnıyarık ici gibi iç hazirliyorsun salça degil domtişle bol domtisli bulguru ekle sula tamam yemeğe hazır
Aynen canım benimde eşimin ilk çocukta sperm sayısı düşüktü dr. bizede vitamin ilacı verdi bende extra olarak keciboynuzu pekmezi findik fıstık susam hepsini kariştırımacun yapmıştım kaliteli spermle hamile kalmak daha iyiymiş sperm ne kadar kaliteliyse dogum kusurları o kadar azlıyormuş.Amin
Evet harika aynı ben
Ya bide beni düşün senin iki katın kiloyla tam bir kabus.
Kız elleme kızı yesin düşunsene benden iki tane kedi bide çanta cikiyor o yemesinde benmi yiyeyim . Yuz bulma sende kedi öyle kacamak yok ben senden utancima yapıyorum bu diyeti he bide babymomdan
Bende ne tarifler varda karatay teyzem dover beni. Ben bosu boşuna bu kiloda değilim .
Uşeniyom üseniyom dedin gene yaptin sporunu maşaallah şu mekik tekeri dediğin sınav tekeri değilmi yeşil bir şey yerde donüyor yoksa ne anlamadım benim dediğimse memnunmusun bende almak istiyorumda
Uşeniyom üseniyom dedin gene yaptin sporunu maşaallah şu mekik tekeri dediğin sınav tekeri değilmi yeşil bir şey yerde donüyor yoksa ne anlamadım benim dediğimse memnunmusun bende almak istiyorumda
bakalım kaç dilim yiyeceksin
Pizza yapacak annem.
saat 23:30da başlayan emineyi uyutma çalışmaları 01:25 itibariyle sona ermiştir
çok şükür sonunda uyudu benimde uykum var ama yatmamla kalkmam bir olacak diye yatmamaya karar verdim
biz ne planlarsak planlıyalım hep Rabbimin planları işler
iftara misafir alcaz derken iftara misafir gittik
komşumuzun babası ölmüştü ya 2 gün önce iftar öncesi mevlüt okutup iftar veriyorlarmış oraya gittik amcamıza dua ettik
eve gelince cafeye gittik 11di geldik belki bu kadar dışarıda gezme benim hanıma yaramamıştır dellendi gece gece
yok cnm bizim hendek içinde ahşap kafe
pazar günü abim gelcek inşallah (o gün de misafirim gelebilir yarın haber alcam)
o geldiğinde belki adapazarına gideriz iftara belkide sapanca kenarına piknik yapmaya gideriz iftara bilemedim şimdi
başka nereler var ailecek hem piknik gibi hem iftar gibi olabilecek biliyon mu