- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
dr ye gittim saolsun ilgilendi
akciğer filmi ve ekg çekildi birde dijital röntgen ilaç içirdiler iğğğrenç birşeydi sonuçlar p.tesi çıkacak ozaman belli olacak ne olduğu :26:
inşallah kalbinde bana ayırdığın yer kadar tertemiz çıkar sonuçlar canım
Günaydın canlar bu saattede kalkabiliyormuşum bende ufaklık olmasa zor kalkardımda gün içinde bir ara tamamlarım herhalde
Ne güzel canım Allah sizinde arkadaşlıgınızı daim etsinBenimde canım arkadaşım varvoda uzakta sen böyle anlatınca onu çok özledim o benim diğer yarımdı sanki iyi vya kötü olduğunü ruyalarımda gorürüm hemen araşırız canım arkadaşım benimvalla gözlerim yaşardı:84::84:
Canım inşaalah ya ağzın bal yesin fıstık değilim bu kiloyla fıstıkmı olunur benim tanımım kuruyemiş sınifında yok çok zarifsin canım ama bende aşama aşama çitırlıga geçicem artık.
Gunaydın canım valla hata sende erkekleri sen akıllı bir şey mi zannediyorsun onların evlendikten sonra 2 şeye kafaları calışır biri yemek yemek ( yapmak değil) ,biride.............Kadınlar olmasa erkekler hiçler benimkide öyle her seferinde <sen öyle demedinki>der beni çıldırtır kaç kere pazara maekete geri göndermişligim var.Zaten bir sey isteyince ne olur kendin al, yap der sonra çemkiriyorum diye.Fuzuli erkek milleti işte .Bende geceden sinirliyimde gaza geldimBiraz kocakarı lafı olacak ama Allah yinede başimizdan eksik etmesin insanoğlu bir gun var bir bakmışsin bir gün yok genede seviyoruz işte onları.
amin canım ^_^ herkesin böyle dostlukları olmalı
hahaha erkekler hakkındaki düşüncemiz neredeyse aynı
negüzel dostluklar kurmuşsunuz daim olsun inşallah.benimde çok samimi yediği içtiği ayrı gitmeyen heran özlediğim dostlarım vardı ama çokta samimi kazıklarını yedim yinede saolsunlar
amiiiin canım. hakiki dostun değillermiş demekki. boş ver onları ben sana dost olurum.
8 aydır ilkkez canım bol baharatlı cips istedi. Ben bugünlerde size kötü örnek oluyorum, ama yemedim tabiki, sadece canım istedi. Seraym sen yazdınya galiba ordan zihnime işlemiş.
kedim, bu aralar sende bi sorun var, canın ne okusan istiyor. kız neyin var, benim ikizler gibi bir durum mu?