- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
Spor vakti.
slm kızlar
kızımı uyuttum oturdum bi çay içeyim dedim
dün düzceye gittik bugün akşam 7 gibiydi geldik
giremedim nete bildirim yapamadım zaten sabitim bu aralar ramazandan dolayı mı bilmiyorum ne veriyorum ne alıyorum
neyse sabit kalmak almamaktan iyidir
merhaba, afiyet olsun, kolay gelsin ^_^
selam canım
sen iyi sabit kalmışsın ben, mengmeng, fmgenc alanlarız
ümidimi önümüzdeki haftaya bıraktım.
yalnız ben yine regl olamıyorum. balon oldum bana mısın demiyor
Herkese selammmm.. kedicikk ellerine kollarına sağlık her ne kadar kilo alanlara eklenmiş olsamda yıkılıyo liste
Az önce geldik iftarda yine dışardaydım kaç gündür sıkılmadım desem yalan olur... evimde yemeği özledim... mutfağa girdim hemen yarına nihayet evdeyim..yemeğimi koydum ocağa bi bakayım dedim.. taze fasülye yapıyorum yanına mercimek çorbası eşim içinde pirinç pilavı... saata filan artık yarın işten gelinçe olur...kaç gündür dışarda yiyorum her nekadar kaçamak olmasada illaki benim gibi dikkatli yapmıyolardır.. yağı tuzu ne kim bilir belkide onunda payı var artı çıkmamda
afiyet olsun, Allah yardımcın olsun canım.
Eski çalıştığım yerde Ramazan'da belki 2 - 3 defa evde iftar edebiliyordum. Çok yorucu bir süreç. Son yıllarda hep dua ettim, Allah'ım çoğu iftarı evimde edebileceğim bir iş nasip et diye. 2 yıldır Allah'a şüker 90% evde açıyorum artık. Şu ana kadar gelen iş iftarı tekliflerini kibarca reddettim. Sadece bizim şirketinkine katılmam gerek. Bir de sevdicekle dışarıda yiyeceğim 1-2 akşam. Allah'a şükür yediklerim hep kontrollü.
Şimdi sana spor yap diyeceğim o tempon zaten spor yerine geçer canım....
Ben sizin yerinize kilo veriyorum.
Allah'ım, kilo verme konusunda kimseyi vekil kılmıyorum, ama spor konusunda Kedi83 vekilimdir
senin yerinde başkası olsa spor yapmaz ,,,iyi bakmıyorsun
sen alsan biz versek daha iyi olur
yufka, güllaç, aşure diyorum. mesajı alan alıyor
En sevdigim seydi kiymali makarna ve manti, artik hedefe inince yeriz arada.
Cok merak ettim abla,,yesil mercimegin tadini cok severim. Bende denicem en kisa zamanda.
Afiyet olsun.
Iyi geceler.
hedefe inince, sen de buraya gelince beraber açar mantıyı yeriz canım. oh mis.
Ben yaparim ablacim, zayifken de yapardim, seviyorum sporu.
Gicik olurdu arkadaslar, bide eskiden yerdim yerdim kilo almazdim.
Heygidi..
öyle bir geçer zaman ki
ben de 12 sene evvel hiç vücut hattım yok, basenlerim yok diye stepe başlamıştım ve haftanın 4 günü step yapıyordum. şimdi basenimi görsen adapazarı ovası ile konya ovası ile yarışıyor
bende işe kadar 25,,,iş dönüşü 35 dkk yürüyüş yaptım,,,,sizin kadar olmasada idare eder ,, ramazan oldu böyle oldu, dizlerimin ağrısı azaldı,,,yürümekte yoruyormuş dizlerimi
ablacım kedi geçen bir yazı paylaşmıştı, yoğun spor yaptığım dönemde benim eğitmen de diyordu.
spor kesinlikle hergün yapılmamalı. vücudun kendine gelmesi içi 48 saate ihtiyacı var. en ideal süre gün aşırı yapmakmış. hadi jillian vb hızlandırıcı programda haftada 1 ara güzel de, devamlılık için her gün yapmak biraz problemli.