- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
Aminn canım.. çok tatlılar maşallah Rabbim esirgesin.. bu minik kuştanda güzel haberler alırsın canım.. iyidir o da yerinde merak etme...
zaten bi tutturabilsek bebeği mutlaka danışırım sana canım..çok iyi olur.. şimdi de gidiyorum işte ama hiç sevemiyorum gittiklerimi.. kaç dr gezdim içime sinmiyorlar nedense.. yada ben istediğim sonuca ulaşmadım diye dr sevemedim
Türk kahvesini bende hiç içmezdim bu karatay sayesinde o da oldu... iki fincan içiyorum bazen çok sevmeye başladım...
Sağol canim inşallah antibiyotiksiz atlatir küçüğüm. bizim ev guney cephe ve üst kat çok daha sicak oluyor.2 gündür benide cok etkiledi sicaklar sanki 40 derece gibi hissediyorum. .ama ne karpuz ne dondurma istemiyor canim cok şükür. Sadece 2 gün once bi kaç küçük dilim soguk kavun yedim:)Sizede geçmiş olsun canım... bu havalar en çokta çocukları çarptı herhalde.. bi sıcak bi yağışlı Allah beterinden saklasın
Canim ank da cok iyi drlar var ama önemli olan iyi iletişim ve içine sinmesi.ben ikinci gebeligimde özgür hoca var çok meşhur bi kez gittim ona .bana çocuk çok iri kesin sekerin var dedi. yok tüm yuklemeler yapıldı cikmadi dedim.bence takip edin dedi.neyse kendi doktorum alaninda süper ama prof falan değildi çok güvenirim ona.hic sekerden bahsetmedi ve sekerde çıkmadı bebekte :))
Inşallah gönlüne göre bir doktor denk gelir canim benim
diğerlerinin isimlerini bilmiyorum ama ilk aklıma gelen batu var
Canim digerleriyle uyumlu olmasını ben onemsemiyorum evdekiler her nekadar uyumlu arasada:) onemli olan içime sinmesi. Dur yinede face den atayim isimlerini :)
Son düzenleme: