- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
Merhaba...
Gül ablacım,teoson,bluedaisy ,mengeng inşallah doğru yazmışımdır isimleri ...alıntı yaptım ama karıştı..çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...
Mydenizz canım seni takip edemedim..nasılsın bebiş nasıl..
Ekincim sana mesaj atıcam,son durumlar nasıl gidiyor..
Gül ablacım sen nasılsın..
Kedicim tatilde ,sefa sürüyor biliyorum onu
Selensu barbiemiz nasılsın canım..avatarından dolayı sana barbie demek geldi içimden..
Canan ablacım hala yokmu :44:
Fmgenc buralardamısın...ay mesajları okuyabilsem çok iyi olacak,herkesi kaçırıyorum..
Herkes iyidir inşallah....
Bizde herşey yolunda..Büyük oğlum akşam kayınpederimle beraber köye gitti,1 hafta kalıp gelicek..Şimdiden çok özledik birbirimizi..Takdir belgesi aldığı için ve doğum günü yaklaştığı için ona cep telefonu hediye olarak aldık,durmadan çağrı yapıyor..Allahtan şımarık olmadığı için telefonla kafayı bozmayacak öyle ümit ediyorum..
Küçük paşam uyuyor,ben de 11 gibi kahvaltı ettim..Kompostomu içtim..(öğğğ gelse de) 1 tabak da ot yedim köyden gelmişti taze taze..Dereotu çok yiyorum ,o da zayıflatıyormuş bana da bebeğe de çok iyi geliyor..
takdir alan prensimizi tebrik ederim ben de. kocaman bir ona ^_^
Dereotu nu ben de severek yerim. salatalara, yoğurda, cacığa, çorbaya. neye bulursam katarım. lezzeti bozmuyor, aksine daha da lezzetli yapıyor bence ^_^
Küçük prense de bir diyelim de abiyi kıskanmasın