- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
Karatyın fıstıklarına kocamannnnn bir günaydınnnnnn hepimiz için güzel bir gün olsun inşşşş
günaydın canımmmmmm
sana da güzel bir gün dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karatyın fıstıklarına kocamannnnn bir günaydınnnnnn hepimiz için güzel bir gün olsun inşşşş
aynen ben 35 sene o diyetlerden yaptım al ver al ver son 4 sene bıktım diyet yapmadım,işlerimden dolayı hep 5 yıldızlı otellere gidiyoruz bakan lara özel yemekler ve tatlılar seçtiğimiz için orada ki tatlılardan ye ye iyice şiştim,,,,79.200 olunca frene bastım basış o basış 63 lere indim ...karatay sayesinde hem kan değerlerim yükseldi hem zayıfladımevet evet inş.. ben daha önce 3 kez diyetisyene gidip hep 60 kg ya inmiştim Gül Hanım.. ama sonra hep geri aldım. sürekli al -ver vucudun dengesi şaştıve gerçekten klasik diyetlerden bıktım artık. bu karatay tam ağzıma layık oldu diyebilirim :) şimdi beslenme tuzaklarından kurtuluş rehberini okuyorum nek adar yanlış yapmışım benim diyetlerimde tereyağ yağ hep yasaktı. 3 ara öğün vardı hep, ekmek vardı.
nasılsın canım ufaklık düzeldimiMenum
Sabah kkk+kefir
16.00 mercimek çorbası+bulgur pilavı+Kirazlı yoğurt
Sassy su
2 kupa beyaz çay kiraz saplı
Spor yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şu an kumsalda oturuyoruz, kardeşim yanımda patlamış mısır ve çekirdek yiyor. Ben de kefir ve maden suyu içiyorum. Ama çok güzel kokuyor. Bu sabah 1 tane halley yedim ama eskisi gibi değil tadı, aşırı tatlı geldi. 1 tane de ablam kurabiye yapmıştı ondan yedim. Kahvaltıda zeytin, çeçil peyniri, incir, yer fıstığı ve marul yiyorum. Yanıma zeytinyağı ve nar ekşisi getirmiştim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın karatay ekibi :)
menüm
2 tane kayısı kıvamında yumurta
nane, maydanoz,domates, salatalık
1 çay bardağı çiğ badem ve fındık
beyaz peynir, 15 siyah zeytin, açık çay ve 1 tk tereyağı
öğlen
yürüyüş
1 kase yoğurt
şekersiz türk kahvesi
akşam
mercimek çorba, cacık ve fırında köfte 6 adet
açık çay ve ben yatar :)) kaçamak Yokkk yapmadım :)
günayyyyydııııııınnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 1161811
......................
karatyın fıstıklarına kocamannnnn bir günaydınnnnnn hepimiz için güzel bir gün olsun inşşşş
afiyet olsun canımm tatil bitmedimi 3 gün oldu sanırım yeterin artık dönün
canım sen benden daha fena süper gidiyosun şekercim vücudun JİLLİYE iyi alıştı
dünn tiffany den 10 dakikalık sana yolladığım videodan birde JİLLİ nin 1.levelini yapıverdim
Günayyyyydııııııınnnnnnnnnn
günaydın arkadaşlar
Eki Görüntüle 1161811
......................
,,,,,,,,,,,,,
.....................
yılmak yok, yola devam
bugün 3. seviye başlıyor bakalım ne kadar alışmışım ^_^
oh süper yapmışsın canım ^_^
ben dün yolladığını jillian bittikten sonra yapmayı düşünüyorum canım.
YAPARSIN YAPARSIN BİZ BU AZİMLE HEDEFİN ALTINADA DÜŞERİZ BU GİDİŞLE
YALNIZ DÜN AKŞAMDAN BERİ HAFİF BİR ÜŞÜTME VE BOĞAZ AĞRISI VAR HERGÜN SPOR SONRASI HEMEN DUŞA GİRİYORUM AMA DEMEKKİ FARKINDA OLMADAN TERİM SOĞUYOR KENDİM KENDİME NAZAR EDECEM
günaydın canım
afiyet olsun
evet bu sefer iyi olmuş
Günayyyyydııııııınnnnnnnnnn
günaydın arkadaşlar
yılmak yok, yola devam
bugün 3. seviye başlıyor bakalım ne kadar alışmışım ^_^
oh süper yapmışsın canım ^_^
ben dün yolladığını jillian bittikten sonra yapmayı düşünüyorum canım.
YAPARSIN YAPARSIN BİZ BU AZİMLE HEDEFİN ALTINADA DÜŞERİZ BU GİDİŞLE
YALNIZ DÜN AKŞAMDAN BERİ HAFİF BİR ÜŞÜTME VE BOĞAZ AĞRISI VAR HERGÜN SPOR SONRASI HEMEN DUŞA GİRİYORUM AMA DEMEKKİ FARKINDA OLMADAN TERİM SOĞUYOR KENDİM KENDİME NAZAR EDECEM
inşallah canım, hepimiz aynı amaca sahibiz ^_^
dikkat et kendine eve demek ki üzerinde soğutuyorsun terini. hasta olma ki daha fazla spor yapasın
inşallah canım, hepimiz aynı amaca sahibiz ^_^
dikkat et kendine eve demek ki üzerinde soğutuyorsun terini. hasta olma ki daha fazla spor yapasın
SAOL CANIMCIM
onu saymaya hal kalmadıAfiyet olsun canım. yediklerini saymışsın da yaptığın sporu saymamışsın
iyi nöbetler şimdiden, ben spora başlıyorum. öptüm ^_^
helal sana sevgilinin iltifatları başını döndürdüğü için hangisinin çalışıp hangisinin çalışmadığına dikkat edememişsin.....
canım bulgur-bugday tarzı şeyleri pş peşe yememeye çalış su tutar tartıda fazla gelirsin
takıla takıla hasibe yi spora başlatacaksın
onu saymaya hal kalmadı
bak bu sabah ne kadar çok yürüdüm
slm kızlarrrr
nöbetten çıktım çarşıda işlerimi hallettim 8:45te hastaneden çıktım 11:15te eve girdim
çok yoruldum. azıcık dinlenirken bir bakınayım dedim
şimdi kalkıp duşa gircem eşim 1 gibi gelecek yemek yiyip hastaneye gitcez sanırım kasığında fıtık var onu göstercez
eve gelince yemek yapcam yemek yicez derken anca akşama girerim tekrar
öptüm hepinizi
dünki menüm
sabah....08.30.....KKK ve 2 tane erik
akşam...16.00.....kıymalı sote, salata, yoğurt, 3-5 badem, 2 ceviz
spor...,evden işe, işten eve toplam 40 dkk yürüyüş
,,,,,,,,,,,öğlen işlerden fırsat bulup yürüyemedim
nasılsın canım ufaklık düzeldimi