- 18 Temmuz 2013
- 450
- 396
çok teşekkür ederim yenacım..Şimdi daha ıyıler Rabbime çok şükür..Rabbim kımseyı kötü insanlarla karşılaştırmasın ve kımseyı azalarının eksikliği ile denemesin inşallah.. sanada hayırlı kandiller diliyorum canım..Canım yaşadığınız talihsizliğe çok üzüldüm..Çok geçmiş olsun....
İnşallah daha iyilerdir...
Olur bence, malzemelerin miktarı kişiden kişiye değişebilir; bünyeler farklı sonuçta.
Ben de şuan içiyorum, cacık içiyormuş gibi hissediyorum kendimi :)
Olur, birde öyle dene.
herkese iyi pazarlar ve hayırlı kandiller..
Canım arkadaşlarım Rabbim bu gecenin hürmetine herkesin gönlündekini hayırla versin..Özellikle bebek isteyen teoson ve ferideeii için bolca dua edelim..
tüm gün yataktan kalkmadan ciğerim sökülürcesine öksürüp yattım..ne ilaç ne otlar zencefil tarçın adaçayı fayda etmedi..Rabbimden bu gecenin hürmetine şifa bekliyorum..
Sabah 10:00 da karatay kahvaltısı yaptım
akşam 19:00 dada nohut yedim dünden kalan ama bu defa az yedim.. Aralarda tükettiğim sıvının haddi hesabı yok zaten ama değişen bir şey olmadı bademciklerim konusunda..
Hepinizi öpüyorum , hayırlı kandıller diliyorum..
Hayirli kandiller duaniza talibim. ^_^ en cok bana dua et, ben de sana edeyim ^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hemen kargo yapayim canim ^_^
Annemdeyim, cesit cesit yesillik, zeytin, zeytinyagi verdi ^_^ iyi ki varsiniz anneler ^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım arkadaşlarım Rabbim bu gecenin hürmetine herkesin gönlündekini hayırla versin..Özellikle bebek isteyen teoson ve ferideeii için bolca dua edelim..
tüm gün yataktan kalkmadan ciğerim sökülürcesine öksürüp yattım..ne ilaç ne otlar zencefil tarçın adaçayı fayda etmedi..Rabbimden bu gecenin hürmetine şifa bekliyorum..
Sabah 10:00 da karatay kahvaltısı yaptım
akşam 19:00 dada nohut yedim dünden kalan ama bu defa az yedim.. Aralarda tükettiğim sıvının haddi hesabı yok zaten ama değişen bir şey olmadı bademciklerim konusunda..
Hepinizi öpüyorum , hayırlı kandıller diliyorum..
Tamam kizlar zayifliyaz die sagligimizdan oayalim
Canim teşekkür ederim fmgenc ede dua edin ama. sanada cok gecmis olsun
Kandil simidi yedim.
Güzel pazarlar ,kandilin mübarek olsun abla
Herkese hayırlı kandillerdua edelim birbirimize ..varsa özel dua isteyen ,ben talibim inş dualarımız kabul olur
sen bana ben sana bebek için dua edelim
slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun
kahvaltıya gittik geldik bizde 2 senedir buradayız şu yanı başımızdaki (10-15 dklık yol) cenneti yeni keşfettik
Selamlar....
Hepinizin kandili mübarek, duaları kabul olsun
Merhaba canlarm... kandiliniz mübarek olsun.. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.. harkesin gönlündekini nasip etsin.. topiğimizde ki bekarlarımza hayırlı kısmetler, bebiş için yanıp kavrulanlara hayırlı kusrsuz evlatlar nasip etsin..Kimin e isteği varsa kabul olur inşallah...dualarınızda beni de unutmayın
, hayırlı kandıller diliyorum..
Selamlar:)
7
Yazdiklarimdan anlayan varsa banada soylesin lütfen:)))
Afiyet olsun canimcim
Hepimiz icin dua ettim kizlar Rabbim kabul etsin insallah
Günaydın beni de araniza aliyormusunuz simdi yoksa ben gizli kacak takiliyim mi takipte
günaydın stressiz sağlıklı huzurlu mutlu bir hafta diliyorum herkese
günaydınlar umarım hepimiz için sendromsuz bir pazartesi olur
bugün uyanamadım ve geç kaldım dolayısıyla bir muz yiyebildim sadece