- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminherkese iyi geceler... deprem olmuş ben hissetmedim neyse ki kayıpsız bir şekilde atlattık..Allah beterinden korusun..tekrar yaşatmasın...
yarın miraç kandili allah şimdiden dualarınızı ve ibadetlerinizi kabul etsin sevgili dostlar ve gül abla..
bu gün öğlen 1 muz ve 1 yumurtalı kkk (yaz'ı seviyorum kıvırcık yıkama derdi yok..bolca domates salatalık hazırlaması daha kolay)
ara yoğurt şeftali ve kaju
akşam yoğurt çorbası ve patlıcan salatası
8'de sonra hiç bir şey yememişim salata çok şişirdi..bu gece benim leptinde çalışacak :))
gül ablacım face'den msj gönderdim..bilgin olsun
günaydın canımGünaydın iyi pazarlar
Eki Görüntüle 1129089
Gunaydin. Simit minik yegenim icin ^_^
İyi pazarlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afiyet olsun kedicik
Eki Görüntüle 1129089
Gunaydin. Simit minik yegenim icin ^_^
İyi pazarlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1129100
.....................
herkese hayırlı kandiller dua edelim birbirimize ..varsa özel dua isteyen ,ben talibim inş dualarımız kabul olur
sen bana ben sana bebek için dua edelim
Herkese hayırlı kandiller dua edelim birbirimize ..varsa özel dua isteyen ,ben talibim inş dualarımız kabul olur
Afiyet olsun kedicik
Iyi pazarlar cnm soğanlar gözüme pek çekici gözüktü
Güzel pazarlar ,kandilin mübarek olsun abla
günaydın canım
o tatlı ve yaramaaz yiğenini benim için öp canım
slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun
kahvaltıya gittik geldik bizde 2 senedir buradayız şu yanı başımızdaki (10-15 dklık yol) cenneti yeni keşfettik
Selamlar....
Hepinizin kandili mübarek, duaları kabul olsun
Merhaba canlarm... kandiliniz mübarek olsun.. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.. harkesin gönlündekini nasip etsin.. topiğimizde ki bekarlarımza hayırlı kısmetler, bebiş için yanıp kavrulanlara hayırlı kusrsuz evlatlar nasip etsin..Kimin e isteği varsa kabul olur inşallah...dualarınızda beni de unutmayın
bu sassy suyu iyi hoşta benim midem sakat.bugün dellendi yine sanırım limonun etkisi yarım limon ekleyeyim diorum ne dersiniz olur demi
bu sassy suyu iyi hoşta benim midem sakat.bugün dellendi yine sanırım limonun etkisi yarım limon ekleyeyim diorum ne dersiniz olur demi