yok canım uşaklı değilim..aslen niğdeliyım ama eskişehirde büyüdüm...doyduğum yer hesabı atanınca geldim uşağa ama memnunum çok şükür..gerçekten çok sallanıyor fay hattında olduğundan..Rabbim her türlü afetten muhafaza etsin bizleri..Uşaklımısınben simavlıyım yakınız ,ama şuan orda ikamet etmiyorum
Canımsın uşak simav falan zaten deprem geçmişi olan yerler ,nekadar korktuklarını tahmin edebiliyorum ...geçmiş olsun sanada cnm .iyi etmişsin inmemekle ,
sassy suyun tarıfını yazabılır mısınız acaba? dun görmustum tarıfı bı sayfada, malzeme lerı aldım bugun ama tam tarıfı bulamadım şimdiuyaninca normal su + sassy su
10.00 kkk
16.30 sebzeli mercimek corba+zyagli kabak+1 cay bardagi kefir ve haslanmis tavuk parcalari
17.30 bir kac yudum yarim kupa bile degil nescafe.. uygun deil biliyorum ama sutlu yaptim onuda icemedim zaten. aci geldi. damak tadim degismis
2lt sassy su
spor yok
regl olana kadar spor yapasim yok karnim belim agrio cok konsantre deilim buaralar
teosoncum teşekkür ederiz..valla kendi adıma oldukça hissettiğimi söyleyebilirim.. 10 saniyede 10 ayetel kursi okudum korkumdan..aciz insanoğluyuz işte..Rabbim kimseye hiçbir şekilde acı yaşatmasın..Kızlar depremi hissedenler cok gecmis olsun Allahim afetlerden korusun buyuk deprem yasamis biri olarak korkunuzu tahmin ediyorum cok gecmis olsun
bikini projesi diye bir hanımefendinin bloğu var lamar.. aylar öncesinde onun bloğunda okudum sassy suyu ..tam tarıfı nasıl tükettiği ve zayıflamaya yardımcı pekçok önerisi olacaktı..bak istersen..ay bır sürü sayfaya baktım gözlerim mahvoldu ama buldum tarıfı.yapanlara soruyorum zencefılı de doğruyor muyuz yoksa bütün mü atıyoruz,ü limonları da soymadan koyuyoruz hrealde..
sabah çook güzel ve herşeyi tam bir karatay kahvaltısı yaptım 11:00 de..kayısı yemedim taze meyve yedim onun yerine..
sonra 18:00 de akşam yemeğimi tamamladım..
etli nohut , 3 kaşık bulgur pilavı ve 2 adet antep biber turşusu..
sanırım 2 lt suyu buldu bu saate kadar ama en önemlisi bademciğim biraz indi şükür.. en azından yutkunabiliyorum..
bu arada nohut yemeği sanırım diğer bakliyatlar kadar masum değil..Sanki karatay hocanın nohutla ilgili bir uyarısı vardı arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum..yiyebilirsiniz ama az mı tüketin dıyordu hoca ? hatırlayanınız var mı sevgili arkadaşlarım ?
bikini projesi diye bir hanımefendinin bloğu var lamar.. aylar öncesinde onun bloğunda okudum sassy suyu ..tam tarıfı nasıl tükettiği ve zayıflamaya yardımcı pekçok önerisi olacaktı..bak istersen..
t......
ay bır sürü sayfaya baktım gözlerim mahvoldu ama buldum tarıfı.yapanlara soruyorum zencefılı de doğruyor muyuz yoksa bütün mü atıyoruz,ü limonları da soymadan koyuyoruz hrealde..
sabah çook güzel ve herşeyi tam bir karatay kahvaltısı yaptım 11:00 de..kayısı yemedim taze meyve yedim onun yerine..
sonra 18:00 de akşam yemeğimi tamamladım..
etli nohut , 3 kaşık bulgur pilavı ve 2 adet antep biber turşusu..
sanırım 2 lt suyu buldu bu saate kadar ama en önemlisi bademciğim biraz indi şükür.. en azından yutkunabiliyorum..
bu arada nohut yemeği sanırım diğer bakliyatlar kadar masum değil..Sanki karatay hocanın nohutla ilgili bir uyarısı vardı arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum..yiyebilirsiniz ama az mı tüketin dıyordu hoca ? hatırlayanınız var mı sevgili arkadaşlarım ?
7 kg ideal diyorlardı diye hatırlıyorum hamilelikte, çok olmamış.
aminn canım inşallah ben incelirim, siz topikçe tüm isteyenler genişlersinizMaşallah canım Allah esirgesin hepinizin evlatlarını... acılarını göstermesin rabbim...
Bende bu şekilde genişleyeceğim günleri görürüm inşallaho zamanda sen incecik olursun
ah abla bilinçli kalsam senin formülü denerdim ..topikte herkese yazdın ama ben tekrar düşünmediğim için kulak ardı ettimben ilk kızı bulduğum formüle göre denemiştim günüm geçince doktora gittim, 12 gün geçmişti doktor kalp atışını duydu erken hamile kalmışsın dedi formüldede erken denemiştim içimden bu kız dedim,,oğlumda yanımdaydı dönüşte kızılaya inmiştik, bulvarda ki bebek mağazasında su yeşili şapkası ve külotu takım fırfırlı bir elbise beğenmiştim giderken hemen onu aldım kızım olunca giydirdim gözleri o zaman maviydi çok yakışıyordu....
2 hafta önce nişana giderken kızım çekmişti foto yu dün aklıma geldi face ye ekledim...görünüşte fazlalık yok gibi ama göbek top gibi elbise yandan kruveze tarzı olduğu için göbeği kapattı bide bol geliyor tabiki ondanda çıkmadı fazlalıklar
bende düşünüyorum biraz daha vereyim de
ben kajuyuda açıyorum bu kurt yüzünden içinden siyh siyah bişeyler çıkıyor onu atıyorum
fark yok diyordun 2 gün önce
bende bugun canan ablayi dusundum. hala umutla bekliyorum donmesini.
ablacim oncelikle istedigini soyleyebilirsin asla kizmam sana . kolay kolay kizacak bir yapim yok ama bellied olmuyor bazen..
ben 1.de tarama yaptridim ama 2.de yaptirmadim. yani bitane daha olsa yine yaptirmam.Allahin verdigine boynumuz kildan ince.. yinede temkinli olmussun iyi yapmissin
mydenizzzcim buara asermelerinmi basladi yoksa tatli hamilemiz bizim :)) ne okusan yiyesin gelioafiyet olsun yarasin bebise