- 30 Nisan 2009
- 8.926
- 5.083
Herkese günaydın
günaydın feridecik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese günaydın
günaydın sarı şekerim
bu pazartesiler sana yaramıyor hafta sonu gez gez evrimi çatlat sonra da kalkama ....ah evrim ah şu laptop un bi düzelseydi bu sarı şekerin icabına baksaydın
günaydın canım
biz seni çoktan aramıza almıştık
Valla annemlerdeydim:) haklısın ama şu karatay bir benim uykumu düzeltmedi galiba
tesekkur ederim
Biraz kendimden bahsedeyim
28 yasindayim 1, 5 yıl önce bebisim düştüğünde dank etti ilk kilom
158 boyundayim ve 68 kg olmustu herseyden az yeyip spor yaparak 56 kg indim ama gel gor ki yoyo tipi bu kis tekrar 68i gordum yine kendi ugrasimla 63 indim ama surekli bi ileri bi geri iki hafta 62 iki hafta 64 git gel yol yaptim resmen
Gun icinde surekli aktifim aslinda cojta hareketli biriyim ama malesef yemeyide cok seviyorum ve genelde yanlis yiyorum
Yani abur cuburla karin doyuran doyurdugunu sanan cinstenim
Karatayi en cok saglikli bur bedende saglikli bir bebis icin istiyorum cunku beni tatlidan abur cuburdan uzak tutacak birsey lazimdi
Malum esim pastaci bende gidaciyim yani en iyi zarari bilip en cok tuketen benim
Sizibde yardiminizla bunu yenmek istiyorum
25.5.14 ----63, 7 kg ile karataya start verdim
Rumuz:erigim
Başlangıç tarihi:25/05/14
Başlangıç kg:63, 7
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:40
Spor: yürüyüş+zumba
Boy:1.58
Hedef:54
Yüzdesi:
ybastaki kurallarinizda degisiklik var mi bilmiyorum
geçmiş olsun canım..allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin bebiş
ben o yo-yo diyetlerle 35 sene uğraştım...1 senedir karatay yapıyorum ve hayatımda ilk defa bir kışı 5 kg almadan geçirdim her yaz 5 verip kışın 7 alırdım böyle böyle 60 lardan 79 a kadar çıkmıştım karatay sayesinde 1 senedir kg alma derdim bitti çok şükür...bende çok harketliyim ama boğazı tutmayınca hareket bi işe yaramıyor du...abur cubur tatlılar beni mahvediyordu....onlar çıktı hayatımdan yağlar da gitti
karataya karar vermen iyi olmuş
kaçamak yapmamak için KKK da yazan herşeyi tam yemen lazımki gözünde karnında doysun
Cok tanidik geldi seninde hikayen hic 60lari gormemistim bende yoyolar sayesinde al ver al ver metami bozdum resmen.
Tmmdir cuma tartilirim cumalari zaten tartiliyorum ayni zamanda 3takim kaptaniyim zayiflama yarislari ordaki sweetdimple sayesinde karataya yoneldim burayida o onerdi sağolsun
Kahvaltim o kadar doyurucu ki ilk etapta beynim almiyor ya diyorum bunlari ye ve zayif kal şaka değil gerçek
Bu sabah kahvaltimdaki kuruyemisleri bitiremedim düğün arefesindeyiz hersey o kadar yogun ki sabahin 6sinda camasir asiyordum
Yeni basladigim ve kahvaltkmi 6:30-7:00 arasi yaptigim icin yanima ev yapimi kefirkmi ve kalan kuruyemislerimi getirdim iglen 12:30da tesem sakincasi olur mu
Hayırlı haftalar diliyorum herkese...
Günaydınlar olsun herkese...
Günaydın, afiyet olsun, çok güzel görünüyor.
sweetdimple ye teşekkür ederim topiğimizi önerdiği için
kkk daki herşeyi yersen metabolizman % 30 fazla çalışır,,,bu seferlik öyle olsun rayına otutturunca tam yersin,,,4 saatten sonra leptin çalışmaya başlar ne kadar geç yersen o kadar çok yağ gitmeye başlar,,,,ama acıkınca da yemen lazım beyne kıtlık sinyali gitmesin diye...çabuk acıkmamak içinde bol yağ ve doyana kadar yemek lazım
Günaydınlar olsun herkese...
günaydın kızlarrr
sabah kkk yaptım üzerine şekersiz türk kahvesi içtim şimdi form çayı demledim içiyorum
öğlen çorba içerim yanına salata yaparım
akşama da çorba közlenmiş patlıcanlı salata ve yoğurt yerim
sebzem kalmadı yrn pazar var kocama patates yemeği yapcam ama ben yemicem