sağol canımGeçmiş olsun ..korkmuşlardo tabi ,şiddeti azda olsa 10.kat sallanır
Çok fena sallandık... Şiddetli hissettik depremi... Çok korktuk.... :/
Sağol Ablacım, evet, çok sallandık. Dolaptaki elbiseler falan yere döküldü hep.. Bir de 7. kattaydık, alt kattakilere göre daha çok etkilendik.geçmiş olsun canım İstanbul çok sallanmış
Sabahtan beri soktayimAdapazari'nda cok kotu hossedildi. Besik gibi sallandik resmen. Allah'im hepimizi korusun. 3 ve alti siddetli depremleri bile hissedebiliyorum, cok hassasim bu konuda. Kizkardesimdeydim bebek de korktu cok, depremden degil ama benim panigimden etkilendi yavrucak
Hisseden herkese gecmisler olsun
Rabbim bir daha o aciyi yasatmasin. 😪😪😪
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizinkilerin oturduğu evin şeklinden hissetmemişlerdir....benim oturduğum ev 4 katlı 3 bina birbirine birleşik depremi hiç hissetmeyiz biz,,,, millet deprem oldu ankara da diye yazarler faceye ben sasırırım
benim kız kardeşimde izmir de yeşilyurtta tv sehpası gidip gelmiş çok sallanmışlar
Sabahtan beri soktayimAdapazari'nda cok kotu hossedildi. Besik gibi sallandik resmen. Allah'im hepimizi korusun. 3 ve alti siddetli depremleri bile hissedebiliyorum, cok hassasim bu konuda. Kizkardesimdeydim bebek de korktu cok, depremden degil ama benim panigimden etkilendi yavrucak
Hisseden herkese gecmisler olsun
Rabbim bir daha o aciyi yasatmasin. 😪😪😪
sorma ablacım ya
finallerle uğraşıyorum
arada ödevler projeler
şuanda kurstayım
berbat durumdayım yaniii
finaller bitsin gelicem :)
amin
geçmiş olsun canım...2 haftadır üst üste geliyor felaketler allahım beterinden koru,,,,
Geçmiş olsun cnm. ..
depremi hisseden arkadaslarim sizlere ve ailelerinize cokk cokk gecmis olsun.. annemlerde hissetmisler ama silivrideki teyzemlerin cok kotu olmus avizeler duvarlara vurmus ; gelin bebegin odasina gidememis sallantidan.. cok korkmuslar. rabbim bidaha yasatmasin
uyaninca normal su + sassy su
10.00 kkk
16.30 sebzeli mercimek corba+zyagli kabak+1 cay bardagi kefir ve haslanmis tavuk parcalari
17.30 bir kac yudum yarim kupa bile degil nescafe.. uygun deil biliyorum ama sutlu yaptim onuda icemedim zaten. aci geldi. damak tadim degismis
2lt sassy su
spor yok
regl olana kadar spor yapasim yok karnim belim agrio cok konsantre deilim buaralar
canım ben uşaktayım..tüm ege sallandı ciddi şekilde.. komşular depreem deepremm dıye koşarak indiler ben ayetel kursi okuyup bekledim 6.katta olunca inmek akıllıca gelmedi..Canım nerdesin ki sen ?Allah korusun ...
canım ben uşaktayım..tüm ege sallandı ciddi şekilde.. komşular depreem deepremm dıye koşarak indiler ben ayetel kursi okuyup bekledim 6.katta olunca inmek akıllıca gelmedi..
HAyırlı haftasonları sevgili yol arkadaşlarım...
Herkes çok iyidir inşallah...
Büyük bir depremi atlattık hasarsız can kaybı olmadan çok şükür...
Soma gerçeğini yaşıyorken hala, çok kötü oldum...her daim içim pır pır..
İzmir'de epey hissedildi çok korktuk..yoğun olarak Çanakkale de hissedilmiş sanırım haberlere göre...
Allah beterinden korusun hepimizi...
Gül'cüğüm ilk hedefini görmüşsün çok gururlandım seninle..
Teoson, canım arkadaşım maşallahın var.
amindepremi hisseden arkadaslarim sizlere ve ailelerinize cokk cokk gecmis olsun.. annemlerde hissetmisler ama silivrideki teyzemlerin cok kotu olmus avizeler duvarlara vurmus ; gelin bebegin odasina gidememis sallantidan.. cok korkmuslar. rabbim bidaha yasatmasin
afiyet olsun canımuyaninca normal su + sassy su
10.00 kkk
16.30 sebzeli mercimek corba+zyagli kabak+1 cay bardagi kefir ve haslanmis tavuk parcalari
17.30 bir kac yudum yarim kupa bile degil nescafe.. uygun deil biliyorum ama sutlu yaptim onuda icemedim zaten. aci geldi. damak tadim degismis
2lt sassy su
spor yok
regl olana kadar spor yapasim yok karnim belim agrio cok konsantre deilim buaralar
10:30
Menemen + 2 gun kurusu ile KKK
16:30
3 adet biber dolmasi + yogurt
5 yer fistigi ici
Gun boyu limonlu su
Siyah cay
Beyaz cay
Kahvaltidan sonra ve aksam yemeginden sonra Sade Turk kahvesi
Gun bitti ^_^