Karabuğday İle Zayıflama

sabah 11 gibi haşladım yoğurtladım 4 kaşık karabuğdayı bir güzel yedim burada yazanlardan ne yalan diyim korkmuştum tadı kokusu çok kötü olursa ya diye ama kötü değilmiş şükür :)
saat akşam 5 e geliyor ikinci defa yedim içine salatalık doğradım yine yoğurtladım iyi şişiriyor arada sadece küçük yerli muz yedim başkada bir şey yemedim ihtiyaç duymadı midem ilk günü böylece bitirdim
yarına devam

ilk gün sonu eksi 200gr
kahvaltımı normal yaptım akşam karabuğday yiyebilirim
dün gece çok acıktım tüm gün karabuğdayla olmuyor demek ki yedikten sonra baya şişirmişti oysa eşim de çok kızdı tek çeşit beslenme olmaz diye (
akşam leslie ile 3 mil yaptım bunu da belirteyim

2. gün sonrası tartı -900 gösterdi toplam 1 kg 100 gr 2 günde ama bu su kaybı mı acaba
1 günde 900 gr gider mi sevinmek için erken bence
bu günde normal kahvaltı yapıp akşama karabuğday yiycem

3. gün
-100 daha toplam 3 günde 1kg 200 gr oldu
dün 1 lt bile su içemedim su etkiliyor anladığım kadarıyla bu gün daha dikkat edicem

dün ve bu gün karabuğday kaldı normal yemeye geçtim hafta içi tekrar 3 gün yapmayı düşünüyorum bir mani çıkmazsa tabi

[youtube]ndVjwkaLGDk[/youtube]

[youtube]G8b4P57jNsQ&feature=channel[/youtube]

Bugün itibariyle ben de başladım! Ne kadar uyarım bilmiyorum umarım ise yarar. Düğünden sonra 10 kiloaldim da :) gelişmeleri yazarim

Bugün itibariyle ben de başladım! Ne kadar uyarım bilmiyorum umarım ise yarar. Düğünden sonra 10 kiloaldim da :) gelişmeleri yazarim
ben de bu sabah başladım uyarsın uyarsın 2 dk hazırlanıyor üşenmeyiz nasıl olsa
hadi bakalım 1 haftada ne kadar zayıflaycaz :)

Ben bugün k.buğday yemedim ama yemek de yemedim sayılır. Kahvaltıda dünden kalan 1 dilim kek öğleden sonra kayısı, Yulaflı bisküvi ve şekersiz nescafe aksam da bir kase çorba:) yarına bakalım ??

ben de bu sabah başladım uyarsın uyarsın 2 dk hazırlanıyor üşenmeyiz nasıl olsa
hadi bakalım 1 haftada ne kadar zayıflaycaz :)
yanlış yere yazmışım bu gün farkettim :))

neyse gelelim konuya
sadece ilk gün sabah akşam karabuğday yedim sonrası sadece akşamları
4.ve5. gün hiç yemedim
dün akşamda zorladım kendimi ama yok 3 aşıktan sonra gitmedi artık yiyemiyorum
1 hafta bitimi kilo değişimi 1kg 400 gr gitti
deneyip yazmadı sonucu demeyin kızlar test ettim onayladım sizin için:)))

Kizlar bende suanda 5 gunde 5 kilo diyetindeyim. biter bitmez hemen bu diyete baslayacagim ve 1 ay yapmayi dusunuyorum tam 1 haftadir kilo vermem durdu ve canim cok sıkkın zayıflama ugruna herseyi yerim sanırım karabugdayda sorun yasamam

Kızlar bende yapıyorum karabuğday diyeti ama inanın koku o kadar kotu değil hatta hic değil ben cacık gibi yapıpyiyorum llezzetli oluyo

Karabuğday Diyeti ve Günlük Dİyet Listesi

Karabuğday Diyeti 1. Gün

Kahvaltı:

• 1 porsiyon elmayı karabuğdayla birlikte pişirin ve daha sonra yiyin.
Ara öğün:

• Kabukları ile birlikte 2 adet salatalık
  • 1 bardak yağ yakıcı çay
Öğle Yemeği:

• Kahvaltıda hazırladığınız karabuğday ve alma karışımından tüketebilirsiniz. Fakat yeniden taze olarak hazırlamanız gerekir.
Ara Öğün:

• Kabukları ile birlikte 2 adet salatalık
  • 1 fincan şekersizyeşil çay
Akşam Yemeği:

• Tekrardan karabuğday ve elma karışımında yemelisiniz. Yine taze olarak hazırlamanız gerekir.
Ara Öğün:

• 2 kabukları ile birlikte tuzsuz salatalık
  • 1 bardak rezeneli rahatlatıcı çay
Karabuğday Diyeti 2. Gün

Sabah kalkınca:

• 2 bardak ılık su 2 adet kuru kayısı
Kahvaltı:

• 1 adet haşlanmış yumurta
  • 1 kaşık bal
  • Şeker ilavesiz beyaz çay
  • 2 dilim kepek veya çavdar ekmeği
Öğle Yemeği:

• Izgarada balık
  • Sınırsız roka salatası
  • 1 kâse mercimek çorbası
Ara Öğün:

• 10 adet badem
  • 10 adet fındık
Akşam Yemeği:

• Ceviz ve karabuğday eklenmiş salata
Gece:

• 2 dilim ananas
Karabuğday Diyeti3. Gün:

Sabah Kahvaltısı:

• 2 bardak ılık su, 2 adet ceviz
Kahvaltı:

• 1 Kâse içine 2 avuç karabuğday ekleyin ve tüketin
Öğle Yemeği:

• Dün hazırladığınız içinde balık, ceviz ve karabuğday olan salata
Ara Öğün:

• 2 adet kepekli bisküvi
  • 1 bardak süt
Akşam Yemeği:

• 1 kâse sebzeli çorba
  • 1 kâse yoğurt içerisine karabuğday ezin ve ekleyin. Daha sonra bu karışımı tüketin.
Gece:

• 1 çay bardağı nar suyu

Arkadaşlar merhaba
Bu karabuğday diyetini denemek istiyorum.
yapıp kaç zamanda kaç kilo verdiğinizi yazarmısınız?
Birde yaklaşık bir ay için ne kadar karabuğdaya ihtiyac olur?

Arkadaşlar bende bugün başladım karabuğdaya sabah 3 kaşık karabuğdaya 1 elma rendeledim yarım tatlı kaşığıda tarçınla tükettim karabığdaya ilk sıcak suyda bekletip biraz haşladım kokusu haslanırken uçuyor.
Az öncede 3 kaşık karabuğdayla 3 kaşık yağsız light yoğurt yedim yoğurt lezzetlensin diye sarımsak koydum yağsız tuzsuz yoğurt inanın lezzetlendi akşamda sarımsaklı yoğurtlu tüketeceğim 5 gün falan bu şekilde tüketmeyi düşünüyorum becerebilirim inşallah.. Uygulayabilirsem eğer 5 günden sonrada sadece 1 öğün karabuğday tüketeceğim..
Çok fazla kilo aldım inceciktim eski günleri özledim 2 yıldır 70 in üstündeyim .. Ödemimi atamıyorum ödem atabilmem için iyi bir detoks diye düşündüm bıl su tüketeceğim birde tarcın karanfil zencfil maydanoz ve tarçınlı çay.. En azından 5 gümde 1,5 / 2 kilo versem kardır inşallah uygulayabilirim

Merhabalar,
arkadaslar ben bu diyeti yillar önce yaptim,3ögün 4-5 kasik karabugday arti 1cay bardagi yogurtla,igrenc ama 7günde 5kiloya yakin verdim.su anda yine yapiyorum,ilk gunum,92.5kiloyum her gün yazicam gelismeyi!ha bu arada bol su tuketimi cok önemli min.1litre icmek lazm.nekadar cok okadar iyi

sevgiler

Arkadaşlar merhaba
Bu karabuğday diyetini denemek istiyorum.
yapıp kaç zamanda kaç kilo verdiğinizi yazarmısınız?
Birde yaklaşık bir ay için ne kadar karabuğdaya ihtiyac olur?
1ay gibi bir sure yaparsan hastanelik olursun ,sakin yapma!bu diet 7 günden fazla ugulanmamasi gerekiyor,eger sadece karabugday yiorsan,ama sadece bir ögun karabugday yieceksen ozaman 3-4kasikdan hesaplasan,2paket yeter de artar bile.

evet bugün ikinci günüm>tarti dün 92.5gösterdi sabah ve ac karna tartildim,bugün sabah yine ac karna91.4kg :) yani 1.1kg gitmis bu su da olsa .sonucta biriken toksinler gidiyor,ben bu arada 1.5litrre su ictm.
böyle gitmicek tabiki ilk 3 günde cok verilior sonra yaglara gecior:) ama minimum 3.5kilo gidecek gibi sanki.

canim merhaba. Kolay gelsin diyetinde, bunu bende denemek istiyorum ama günde ne kadar karabugday yenicek bi anlayamadim. Sabah öğle aksam 3 er kasikmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…