ben de bu sabah başladım uyarsın uyarsın 2 dk hazırlanıyor üşenmeyiz nasıl olsaBugün itibariyle ben de başladım! Ne kadar uyarım bilmiyorum umarım ise yarar. Düğünden sonra 10 kiloaldim da :) gelişmeleri yazarim
yanlış yere yazmışım bu gün farkettim :))ben de bu sabah başladım uyarsın uyarsın 2 dk hazırlanıyor üşenmeyiz nasıl olsa
hadi bakalım 1 haftada ne kadar zayıflaycaz :)
1ay gibi bir sure yaparsan hastanelik olursun ,sakin yapma!bu diet 7 günden fazla ugulanmamasi gerekiyor,eger sadece karabugday yiorsan,ama sadece bir ögun karabugday yieceksen ozaman 3-4kasikdan hesaplasan,2paket yeter de artar bile.Arkadaşlar merhaba
Bu karabuğday diyetini denemek istiyorum.
yapıp kaç zamanda kaç kilo verdiğinizi yazarmısınız?
Birde yaklaşık bir ay için ne kadar karabuğdaya ihtiyac olur?
canim merhaba. Kolay gelsin diyetinde, bunu bende denemek istiyorum ama günde ne kadar karabugday yenicek bi anlayamadim. Sabah öğle aksam 3 er kasikmi acabaevet bugün ikinci günüm>tarti dün 92.5gösterdi sabah ve ac karna tartildim,bugün sabah yine ac karna91.4kg :) yani 1.1kg gitmis bu su da olsa .sonucta biriken toksinler gidiyor,ben bu arada 1.5litrre su ictm.
böyle gitmicek tabiki ilk 3 günde cok verilior sonra yaglara gecior:) ama minimum 3.5kilo gidecek gibi sanki.