Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merakla bekliyorum sizin tartıdaki sonucunuzu. Siz nasıl hissediyorsunuz.Ben 1 haftadır 2 öğün karabugday yedim ama elmali değil. sabahlari 2 yumurta haşlayıp beyaz peynir limon zeytinyağlı baharat karışımı. aralarda elma kuru üzüm. öğle genelde okulda ne varsa normal yemek
akşam da beyaz lahana doğrayıp karabugday la karıştırıp yedim. Pazartesi sabah tartilicam neticeyi yazıcam.
tiroid beziniz yok ise ömrünüz boyunca sentetik tiroid hormonu kullanmak zorundasınız, umarım ciddiyetle kullanıyor ve ihmal etmiyorsunuzdur. tüm hayati fonksiyonların orkestra şefidir tiroid hormonu yerine koyacak bu ilacı ihmal etmeyin lütfen, az çalışsa ya da bir kısmı alınsa bile ek olarak verir genelde dr. kan testinize göre de dozunu ayarlar. bu ilacı aldığınızda kilonuzdaki artış azalmaya başlayacak spor ve diyetle de düşmeye bile başlayacaktır. herşeyden önce diğer organlarınızın çalışmasını bozmamak ve hayat kalitenizi yükseltmeniz adına kullanmıyorsanız endokrinologunuza görünmenizi önemle tavsiye ederim.gülüm ben yoğurt kürü yapıyorum zencefil zerdeçal tarçın karışını yoğurtla yiyorum çok şey denedim aylarca yemek tabağı kullanmadım küçük tatlı tabağı yada dolu olmayan kaseyle yedim gitme zındık kilolar :))
ben obezim troid bezim yok 10 ay önce alındı metabolizma çalışmıyorsürekli kilo alıp duruyordum yani son 40 gündür yoğurt kürüyle 3.5 kilo verdim benim için büyük bir gelişme deneye deneye bulucaz bir çare yolu yok ben artık bu şekilde yaşamak istemiyorum
düzenli endorin doktoruma gidiyorum levitron kullanıyorum sabah gözümü açar açmaz hemde:))tiroid beziniz yok ise ömrünüz boyunca sentetik tiroid hormonu kullanmak zorundasınız, umarım ciddiyetle kullanıyor ve ihmal etmiyorsunuzdur. tüm hayati fonksiyonların orkestra şefidir tiroid hormonu yerine koyacak bu ilacı ihmal etmeyin lütfen, az çalışsa ya da bir kısmı alınsa bile ek olarak verir genelde dr. kan testinize göre de dozunu ayarlar. bu ilacı aldığınızda kilonuzdaki artış azalmaya başlayacak spor ve diyetle de düşmeye bile başlayacaktır. herşeyden önce diğer organlarınızın çalışmasını bozmamak ve hayat kalitenizi yükseltmeniz adına kullanmıyorsanız endokrinologunuza görünmenizi önemle tavsiye ederim.
karabuğdaya ben de bu akşam itibariile başladım, süzme yoğurt, sarımsak, ceviz, pulbiber ile tadı fena olmadı, yarın limonlu maydanozlu, daha sonra elmalı vs değiştirerek denemeyi düşünüyorum, iki aydır evde internetten bulduğum videolar ile başlangıç seviyesinde yoga ve olabildiğince ekmeksiz beslenme, zorlama da olsa pozitif bakış açısı ile 7 kilo verdim karabuğday ile de bir 7 kilo verebilirsem 2 ayda çok mutlu bir yaza girerim :) sağlık olsun herşey olur...
kız bedenimizi de midemizi de çöp kovası gibi yaptık her şeyi ye iç hareketi yap ölüp gidicez yaazayfılama uğruna yemediğim içmediğim şey yok )) karabuğdayı denedim bi bunu yiyemedim yutamadım resmen.... bende kan grubuna göre diyet yapıyorum...
mrhb bu karabuğday ve esmer buğday aynı şeymi, bilginiz varmızayfılama uğruna yemediğim içmediğim şey yok )) karabuğdayı denedim bi bunu yiyemedim yutamadım resmen.... bende kan grubuna göre diyet yapıyorum...
aynı değil nette arattır resmi çıkıyor canımmrhb bu karabuğday ve esmer buğday aynı şeymi, bilginiz varmı
hadiyaa üfff eşim aldı yanlışmı olmuşaynı değil nette arattır resmi çıkıyor canım
Zaman tatlim verirsin 3 kilo kadar zaten o da su olur. Belki daha çok verirsin ama o şeyi 1 hafta boyunca yiyebilecekmisin? Cevabin evetse yap verirsin hayirsa dayanabildigin kadar yapar 3 kilo falan verir haftasina geri alirsin :) ha sunu yapabilirsin aksam yemeği yemezsinde bunu yersin o da zayiflatir 1 haftada 2 kilo verirsin ama gunduzde dikkat etmek sartiyla :)