Karabuğday İle Zayıflama

ya içine bir sürü şey katarsak çokta yıldırıcı olmayabilir.. mesela dün tavukla yedim ben... bugün yoğurtla yarın etle vsss... bence bi 10 gün bıkmadan yiyebiliriz :)

bende karabuğdayı haşlıyorum içine yeşil elma kattım dün, akşam bi parça tavuk, sabahta bol yoğurt ve kırmızı pul biber kattım.. arada bişey yemiyorum sadece bol tarçınlı su içiyorum... yeşil çayı iyi hatırlattın akşam eve giderken alayım...

walla ben akşamları yiyemiyorum çok az yemek oda ekmeksiz

Benim bgn kaçtı valla olmadı ağır temizlik vardı kapı cam perdeler öğlen kabak yemeği yedim akşam lahmacun şimdide bakalım hop diye geri gelecek mi kilolar muhtemel gelecek ama bgn oğlumun öğretmeni epeydir gormemişti beni bana resmen kuçucuk kalmışsın dedi hoşuma gitti kilo çok vermedim yaptığım hiç bir diyeti de tam uygulayamadım galiba buna rağmen yağdan gitmişki beni zayıflamış gorduler buğdayı sadece sabah yiyebildim ama midem kuçulmuş 1 lahmacun midemi şişirdi yarında kiloyu şişirirmiş

Verirsiniz tabi ilk günler su dan gidiyor sonra 300 gr 300 gr gidiyor ama olsun o da biseydir kuşlar yilmayin ben destekliyorum sizi

Hafta sonu kimse yapamadi galiba bende iki gundur evde yoktum epeyde yedim Abur cubur regl de oldum onun etkiside var by donemde çok yiyorum ins tekrar basliycam

Arkadaslar herkese merhabalar... yarin itibariyle kara bugday a başlıyorum. gelişmeleri aktaririm

merhabalar....kimse yazmıyor ben yazmazsam yaa...haftasonu ufak tefek kaçamaklarla da olsa devam ettim ve dün tartıldığımda 3 kilo gitmişti... yarın bir daha tartılıcam çarsamba günü bir hafta olucak bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…