- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
Bende 61.8 çıktım 500 gr gitmiş müthiş bir sonuç bence malum doneme bir kaç gunum var ben bu zamnda 2 kilo alırdım çunki deli gibi yerdim ve en gzli sbh rahat uyandım ama size tavsiye bu yiyeceği bir müddet detox olarak kullanıcağım bu sürede de sebzemi meyvemi yiyeceğim ama sağlıklıda olsa bir yiyeceği tek başına ve sureklı yemk yıldırıcı olur zira ben çabuk klo alan birisi olarak yeme şeklimi değiştirmeseydim uzun yıllar aşağı yukarı bu kilolarda olmazdım ben bu buğdayı çok kaçırdığım gunlarin sonrası erit
kızlar 3 günde 2 kilo vermişim sadece karabuğday ve bol su ile
Evet bende bunu anlatmak istemiştimya içine bir sürü şey katarsak çokta yıldırıcı olmayabilir.. mesela dün tavukla yedim ben... bugün yoğurtla yarın etle vsss... bence bi 10 gün bıkmadan yiyebiliriz :)
Kaç klosun şimdi nasıl verdinya az önce bi fotoğrafımı buldum resmen 20 kg arada fark var :) çok iyi oldu görmem direk motivasyonum arttı...
2 kaşık buğdayı haşlıyorum ama diri kalacak biraz çok lapa gibi olmayacak sonra bir kırmızı elmayı kabuklarıyla rendeliyorum ve sabah ogle akşam yiyorum başka bişey yok ara öğünde salatalık bol bol yeşil çay 2 lt susen nasıl tüketiyorsun karabuğdayı canım...
Kaç klosun şimdi nasıl verdin
2 kaşık buğdayı haşlıyorum ama diri kalacak biraz çok lapa gibi olmayacak sonra bir kırmızı elmayı kabuklarıyla rendeliyorum ve sabah ogle akşam yiyorum başka bişey yok ara öğünde salatalık bol bol yeşil çay 2 lt su
walla ben akşamları yiyemiyorum çok az yemek oda ekmeksizbende karabuğdayı haşlıyorum içine yeşil elma kattım dün, akşam bi parça tavuk, sabahta bol yoğurt ve kırmızı pul biber kattım.. arada bişey yemiyorum sadece bol tarçınlı su içiyorum... yeşil çayı iyi hatırlattın akşam eve giderken alayım...
walla ben akşamları yiyemiyorum çok az yemek oda ekmeksiz