Karabuğday İle Zayıflama

Tşk ederım canım hadi başla ver bayrama kadar kiloları bayram ziyaretlernde herkes zayıflamışsın dediğinde "iyiki yapmışım" diyeceksin ..
Başarılar

Selam kızlar. Ben dün aldım Migros'tan yayla marka. Sabah pirinç lapası yapar gibi pişirdim. Inanmayacaksınız ama çok hoş bir tadı ve aroması var. Tuz baharat bir şey koymadım. Yoğurt da dökmedim. Severek yedim. Buradaki Yorumları okuyunca korkmuştum açıkçası bir yapayım dedim. Kokusu da güzel geldi bana hani buğdaydan kavurga yapılır ya onun gibi.

Neyse ben iradeliyimdir Yaparım sonucu da yazarım. Yapacak olanlara da rehber olur en azından. 70,6 ile başladım.

Merakla bekliyorum :)

Günlük tutuyorum yediklerimi içtiklerimi. Her gün yazınca Mesajları tek tek okumak zor oluyor. Diyet bitiminde kopyala yapıştır yapıcam buraya.

aslında dukan diyeti yapıyordum ama metabolizma inatla direniyor.şeyda coşkun diyetine başlıycaktım ama ay valla yorumları okuyunca ben de başlayayım dedim her öğünde karabuğday mı tüketiliyor?

ya kızlar gerçekten kokuyor mu? geceden sıcak su dökünce koktuğunu söyleyenler var haşlayıp mı yapsak ? haşlayınca da aynı etki olur mu kilo verme açısından?

Et
ya kızlar gerçekten kokuyor mu? geceden sıcak su dökünce koktuğunu söyleyenler var haşlayıp mı yapsak ? haşlayınca da aynı etki olur mu kilo verme açısından?
Etkili oluyor. Ben onuda denedim arada haşladım arada sıcak su döktüm. Bazen yeşillik bazen Yoğurtlu yedim

teşekkür ederim kayıp dünya sorumu cevapladığın için dün bütün marketlere baktım karabuğday bulamadım migrosta da yoktu.aktardan filan mı almam lazım bu karabuğdayı?

yarın başlıycam inşallah konu sahibi arkadaş 1 su bardağı karabuğday yazmış bu 1 su bardağını 3 öğüne mi böleceğiz? yoksa birkaç gün mü kullanacağız? her öğün için ne kadar karabuğday tüketiyorsunuz paylaşır mısınız kızlar?

Bende destekçisi arıyordum yarın beraber başlayalım ozaman :) . 1 su bardağını 3 öğüne bölüyoruz. Ben yoğurt ve pul biber katıyorum. Istediginiz kadar tüketebilirsin ama akşam yatmadan 4 saat önce yemeği kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…