Karabuğday İle Zayıflama

Bu sabah tartildim. 109.7 çıktı. süper bişey bu. vallla bulandan duyuran allah razı olsun

Dün ve Bugün kaçamaklarım oldu misafirlik te
ama bu aksam itibariyle devam ediyorum

Ben 1 haftadır 2 öğün karabugday yedim ama elmali değil. sabahlari 2 yumurta haşlayıp beyaz peynir limon zeytinyağlı baharat karışımı. aralarda elma kuru üzüm. öğle genelde okulda ne varsa normal yemek
akşam da beyaz lahana doğrayıp karabugday la karıştırıp yedim. Pazartesi sabah tartilicam neticeyi yazıcam.

Merakla bekliyorum sizin tartıdaki sonucunuzu. Siz nasıl hissediyorsunuz.

Sabah tartildim.karabugdayi ekmek yerine tüketim diyebilirim. 1 öğün de normal yemek yedim. kaçamakları m oldu çok fazla dikkat edemedim. kek yedim hamur işi yedim hamburger bile yedim
spor hiç yapmadım. 1.5 kg vermisim. 1 haftada. 1 hafta daha yapmayı planlıyorum. ama bu kez daha dikkatli olmaya çalışıcam. lahana salatasi nin içine karıştırıp yiyince daha yenilebilir hale geliyor..
Bu hafta böyle devam edicem neticeyi yazarım.

Pofff yine ben :) ve yine bir karabuğday denemesi :) yarin baslicam bakalim bu sefer devami gelicekmi :)

tiroid beziniz yok ise ömrünüz boyunca sentetik tiroid hormonu kullanmak zorundasınız, umarım ciddiyetle kullanıyor ve ihmal etmiyorsunuzdur. tüm hayati fonksiyonların orkestra şefidir tiroid hormonu yerine koyacak bu ilacı ihmal etmeyin lütfen, az çalışsa ya da bir kısmı alınsa bile ek olarak verir genelde dr. kan testinize göre de dozunu ayarlar. bu ilacı aldığınızda kilonuzdaki artış azalmaya başlayacak spor ve diyetle de düşmeye bile başlayacaktır. herşeyden önce diğer organlarınızın çalışmasını bozmamak ve hayat kalitenizi yükseltmeniz adına kullanmıyorsanız endokrinologunuza görünmenizi önemle tavsiye ederim.

karabuğdaya ben de bu akşam itibariile başladım, süzme yoğurt, sarımsak, ceviz, pulbiber ile tadı fena olmadı, yarın limonlu maydanozlu, daha sonra elmalı vs değiştirerek denemeyi düşünüyorum, iki aydır evde internetten bulduğum videolar ile başlangıç seviyesinde yoga ve olabildiğince ekmeksiz beslenme, zorlama da olsa pozitif bakış açısı ile 7 kilo verdim karabuğday ile de bir 7 kilo verebilirsem 2 ayda çok mutlu bir yaza girerim :) sağlık olsun herşey olur...

düzenli endorin doktoruma gidiyorum levitron kullanıyorum sabah gözümü açar açmaz hemde:))
ilk başta 75mg la başladık şu an 150mg her gittiğimde doz az geliyor arttırıyor doktorum inşallah bu doz yeter kendimi paraladım yine de kilo vermek yerine aldım doktorum ilaçcın az geliyor ya ondan diyordu iştahımda kapalı oluyor sürekli
bu ara yine iştahım kapandı ama kilo vermem durdu kara buğdayla zayıflama da inşallah başarı olursun seni takip edicem
güzel giderse bende deniycem yoğurt küründen baya sıkıldım bıraktım bir kaç gündür

zayfılama uğruna yemediğim içmediğim şey yok )) karabuğdayı denedim bi bunu yiyemedim yutamadım resmen.... bende kan grubuna göre diyet yapıyorum...

zayfılama uğruna yemediğim içmediğim şey yok )) karabuğdayı denedim bi bunu yiyemedim yutamadım resmen.... bende kan grubuna göre diyet yapıyorum...
kız bedenimizi de midemizi de çöp kovası gibi yaptık her şeyi ye iç hareketi yap ölüp gidicez yaa
en güzel yöntem vücudun isteklerini dinlemek biz dinlemez olmuşuz o yüzden fazlalıklarımız var
acıktık mı yesek canımızın çektiğini de acıkmayı bekleyip o zaman yesek susadığımızda sonra içerim demeden erinmeden unutmadan hemen içsek zaten sorunumuz olmazdı her bilmediğimiz sevmediğimiz şeyleri denemek zorunda kalmazdık :)))

Selam arkadaşlar Bende senelerdir Zayıflamaya uğraşıp bir verip bir alanlardanım. Artık piskolojim çok bozuldu gitmediğim diyetisyen uygulamadigim diyet kalmadı. Son olarak dün kara buğdayı gördüm umutsuzca arastirirken ve bugün hemen başladım . 66.7 kilo ile.
Nasıl bir tattır o ne berbat birşey sabah yedim öğlen zorla yedim aksama allah kerim :) bunun lezzetli yada daha damağa hitap eden bir halı yok mudur ? Yada gerçekten kilo verir miyim yoksa boşuna eziyet etmeyeyim kendime :)
Yorumlarınızı bekliyorum

Zaman tatlim verirsin 3 kilo kadar zaten o da su olur. Belki daha çok verirsin ama o şeyi 1 hafta boyunca yiyebilecekmisin? Cevabin evetse yap verirsin hayirsa dayanabildigin kadar yapar 3 kilo falan verir haftasina geri alirsin :) ha sunu yapabilirsin aksam yemeği yemezsinde bunu yersin o da zayiflatir 1 haftada 2 kilo verirsin ama gunduzde dikkat etmek sartiyla :)

Peki senin önerin ne canım uygulayıp memnun kaldığın birşey var mı ? Ben diyetisyenden bıktım artık sonunda gidip liposuction yaptıracağım kafayı yedim ya şu kilolardan valla dün dayandım bu sabah onu yiyeceğimé hiç birşey yemem daha iyi dedim kahvaltı yapmadım şimdi de çorba içeceğim aksam buğday yine ama çok kötü tadı var (((((

Elma sirkesi bal su karisimina bak tatlim ben diyetaiz az dikkat ederek onu yapiyorum 10 günde 1.5 kilo verdim sansima evden pasta börek eksik olmadi e gozumun önünde olunca da yedim valla buna rağmen verdim AC basligi oku en güzeli o bu olmazsa da soğan suyunu denicektim senin hangisi kafana yatarsa :)

kızlar bu karabuğday buğdaygillerden değilmiş ki kuzukulağı gillerden tohummuş :))
aldırdım bende eşime sabah pişirip deniycem ama şöyle bir sorum var bağırsak çalıştırıyor mu çalıştırıyorsa sabahları yiyemem öğleden sonra yada akşam yiyebilirim mecburen
genelde 2 öğün yiyorum zaten bende etkisi ne olacak görücez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…