- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
Ekim canim inşallah kilo verirsin bende merak ettim yoğurt kurunu onuda deniyim bari hatri kalmasin :) deneye deneye deneme tahtasina döndük zaten :)
Ah canım benim biraz önce ısladım bi tadına bakim dedim yapmaz olaydım hangi insan evladı yer bunu pirin bulgur yerine bununla pilav yapmak için aldım sitedeki yazıları okuyunca pek bi heveslendim kursağımda kaldı heves bakalım diyetin yanına katık etçem bunu hala ağzımın tadı kotuki ben diyet uğruna ne iğrenç lahana çorbaları yedim 1 guncuk sabredeyim sonucu yazarımMyocean umarim yapabilirsin canim pekte kolay değil çünkü :)
Bir hafta mı yiyeceksin onu başka birşey yemeyecek misin bende bgn başlayacağım ama sürekli yemeyi duşunmuyorum diyete yardımcı diye aldım ara oğunde yapacam valla onun da değişik şekillerde pişirecem mesela pilav fln yapacağımgünaydın herkese.. bugün başladım ben sabah 4 kaşık karabuğday salatası yedim.,,
aksamdan yaptım salatayı.. bi güzelce haşladım içine kırmızı lahana maydanoz ve şalgam rendeledim.. bol limon sıktım.. valla hiçte yenmeyecek bi tadı yok... bu arada sabah tartıldım ve tam tamına 76,7 kg geldim.... :):)
haftaya çarşamba bakalım kaç kilo olacağım...
1 GÜNDE BİR KİLO VERDİM CNMne kadar zamandır yapıyorsun? kilo kaybı oldu mu peki :)
Bir hafta mı yiyeceksin onu başka birşey yemeyecek misin bende bgn başlayacağım ama sürekli yemeyi duşunmuyorum diyete yardımcı diye aldım ara oğunde yapacam valla onun da değişik şekillerde pişirecem mesela pilav fln yapacağım
1 GÜNDE BİR KİLO VERDİM CNM
Ben hiç doymadım biliyormusunuz ama açta değlim 4 yemek kaşığı yedim ama bi buyuk kase oldu ve tadıda kotu olmadım ben yemeden önce yıkadım kokusu gitsin diye
kızlar bu karabuğday zahirecidemi yoksa aktarlarda falanmı var nerden bulunur acep bilen varmıbende hiç koku fln olmadı zaten... bende öğlen yemeğinde de yedim bir kase inanılmaz derecede tokum.. valla bu kez olacak bu iş :):) biraz istikrar yeter :)
MİGROSLARDA SATILIYOR.kızlar bu karabuğday zahirecidemi yoksa aktarlarda falanmı var nerden bulunur acep bilen varmı
Marketlerde var aktarı bilmiyorum ben öyle alalade bir marketten aldımkızlar bu karabuğday zahirecidemi yoksa aktarlarda falanmı var nerden bulunur acep bilen varmı