Karabuğday İle Zayıflama

kızlar hadi birbirimize destek olalım ve burayı canlı tutalım...desteğe çok ihtiyacımız var..

yediklerimizi tek tek paylaşalım....lütfennnn bana destek olun :)

Ben saat üç buçuk gibi karabuğdayı ton balığı maydanoz pulbiberle karıştırıp yedim çok güzeldi akşam yemeği içinde yoğurt nane salatalıkla cacık gibi yapacağım sabahtan 300 gr yedim gozukuyo tartıda çok mutluyum sanırım yarında devam etmem 5 tane lahana sarması kaçamağımda oldu ama ara oğunlerimi yapıyorum

Yarın sbh yine elmalı yiyeceğim öğlen mantarlı yapmam akşam cacık gibi biraz önce fırından mis gibi ıspanaklı boreğimi çıkardım aklım gidiyor resmen ama yemeyeceğim

Kızlar bgn sorunsuz geçti akşam 1 lokmacık börek ve gofret kaçırdım çok kalorisi old sanmıyorum malum doneme yakın bu kadr az yemem bile mucize şuan midem kazınıyor resmen ama yarını iple çekiyorum şmdi bile kilo verdiysem çok etkili demek kirz sapı mısır puskulu maydanozlu çayımıda içtim oh mis gibi hafifim

günaydın....bugün tartıda 75,6 geldim... ödem atmaya başladı sanırım vücudum... çok mutluyum çokkk :)

dün aksam karabuğdayı tavuklu yedim...sabahta yoğurtlu yedim ohhh misss :)

Bende 61.8 çıktım 500 gr gitmiş müthiş bir sonuç bence malum doneme bir kaç gunum var ben bu zamnda 2 kilo alırdım çunki deli gibi yerdim ve en gzli sbh rahat uyandım ama size tavsiye bu yiyeceği bir müddet detox olarak kullanıcağım bu sürede de sebzemi meyvemi yiyeceğim ama sağlıklıda olsa bir yiyeceği tek başına ve sureklı yemk yıldırıcı olur zira ben çabuk klo alan birisi olarak yeme şeklimi değiştirmeseydim uzun yıllar aşağı yukarı bu kilolarda olmazdım ben bu buğdayı çok kaçırdığım gunlarin sonrası erit

X