- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
-
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
Bende düşündüm ama şahit filan yok. Muhtemelen üste çıkmak için o da şikayetçi olacak ve her ikimizde musteki-supheli olarak yargılanacağız. Ve bu konu uzlastirmaya tabi. 4-5 sene uzlastirmacilik yaptım. Bundan birşey çıkmaz yaniYüzünüze karşı saymış sövmüş. Uğraşacak haliniz varsa hakaretten suç duyurunda bulunun, mis gibi davalık olun. Biraz da o düşünsün. Manyak mıdır nedir!!
Anlıyorum ama maksat işi hukuken çözüme ulaştırmak değil zaten. Azıcık gözü korkar belki.. odun kırma gürültüsü sebebiyle zabıtaya da ihbarda bulunabilirsiniz.Bende düşündüm ama şahit filan yok. Muhtemelen üste çıkmak için o da şikayetçi olacak ve her ikimizde musteki-supheli olarak yargılanacağız. Ve bu konu uzlastirmaya tabi. 4-5 sene uzlastirmacilik yaptım. Bundan birşey çıkmaz yani
Bende düşündüm ama şahit filan yok. Muhtemelen üste çıkmak için o da şikayetçi olacak ve her ikimizde musteki-supheli olarak yargılanacağız. Ve bu konu uzlastirmaya tabi. 4-5 sene uzlastirmacilik yaptım. Bundan birşey çıkmaz yani
Ama o da hamile halimle bana f.hişe dedi bende o yüzden seni apartmana gomerim dedim. Durup duruken demedim. Küçücük çocuğa hayvan dedi.Ama sizde kadını tehdit etmişsiniz.Eğer o da sizin ona “seni apartmana gömerim”cümlenizi polise ihbar ederse sizin için sıkıntı olabilir.
Çivi çiviyi söker düşüncesini her zaman beğenmişimdi.gece yatak odasının üstünde elinizde bir sopa ile vurun. duzenli böyle 3 saniyede bir ara ara 5-6 dk.
şikayet eder de kapıya polis zabıta gelirse, ne münasebet hamile halimle ne sesi, uyuyorum o saatlerde dersiniz.
elbet pes edecek.
Daha beterini hakediyorda pislik ama ondan ne farkim kalacak.gece yatak odasının üstünde elinizde bir sopa ile vurun. duzenli böyle 3 saniyede bir ara ara 5-6 dk.
şikayet eder de kapıya polis zabıta gelirse, ne münasebet hamile halimle ne sesi, uyuyorum o saatlerde dersiniz.
elbet pes edecek.
ondan ne farkım kalacak dediğinizin hükmü, laftan anlamıyor dediğinizde bitiyor maalesef.Daha beterini hakediyorda pislik ama ondan ne farkim kalacak.
Bizim apartman bahçeli hep beraber konusup bir karar aldık kirlenince sırayla supurecegiz diye hiç bir zaman kendi sırasında supurmuyor. Söyleyince bin tane laf söylüyor. Ya bildiginiz ar siz kadın laftan anlamıyor kesinlikle.
Bende aynısını düşündüm Esi mi arayıp söylemedim şimdi işte zaten. Akşama kadar kendini dolduracak oda orda. Akşam geldiği zaman eşiyle güzelce konuşmasını söyleyeceğim umarım eşi biraz ılımlı bir insandır. Gerçi o kadınla bas edemez o adam biçare.Hiç bişey şey değilde cocuguma hayvan diyecek insanı yolArım esleriniz konussun eşiniz ne dedi bu olaya apartmanda çoğunluk imza atarsa cikartabiliyorsunuz bizim alt kat kiracida komsumla ses yüzünden kavgalı biz imza atıp göndermeyi planliyoruz