Kapıma dayanıp küfreden komsu

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.079
Istisnasiz Her sabah 7 den 8 e kadar evin icinde odun kiriyor alt kattaki mahlukat. Bende suara geceleri pek uyuyamiyorum malum hamilelik ve son aylar. Sabah 5 ten 6 dan sonra biraz uyumaya çalışıyorum. Bu sabah yine başladı tan tan sesleri. Ha şimdi duracak ha şimdi susacak derken saat 8 oldu. Baktım ses kesilmiyor balkondan aşağı baktım balkonda odun kiriyor. Abla bu saatte evin icinde hatta balkonda odun kirilmaz gotur asagida bahcede kir dedim. Kadinin soyledikleri aynen su sen kimsin burasi benim evim sen bana karisamazsin. Senin kızın hayvan gibi gece yarısına kadar tepinirken ben birşey diyormuyum. Ben de sen ne diyorsun duzgun konuş biz çocuğa ses yap mi diyoruz biz her zaman uyariyoruz desem de bu 1 ton daha laf etti. Baktım olacak gibi değil ben içeri girdim. Sonra kapıya geldi. Orda da siz insan olsanız eşşek gibi sabaha kadar tepinmezsiniz dedi hayvansiniz hayvan süratli dedi bana. Bende sen kendi meymenetsiz suratina bak insan gibi konuş polisi ar atma bana dedim. Ara fa.ise dedi. Bende ağzını topla seni bu apartmana gomerim dedim ama kadın bana bir ton küfür etti gitti.
Kızım 2. Sınıf evde tek çocuk ses gürültü yapacagi bi ortamı yok çünkü okuldan akşam 6 da geliyor. 8 de akşam yemeği anca yiyoruz sonra ödev kitap derken oyun oynayacak zamanı bile kalmıyor. Evin hiçbir yalıtımı yok. Yönetici filanda yok. Biz ev sahibiyiz o kiracı ve bana dediği laf rahatsiz oluyorsan pılını pırtini topla s.gidin evden.
Kadın ilk geldiği günden beri herkesle sorun yaşadı. Mahallede de bu kadın normal değil diyor ama ne evden taşınıyor ne laftan anlıyor.
Kadının ev sahibi esimin amcası ve eşimle amcası konuşmuyor. Bu da ondan istifade ediyor galiba.
Böyle arsizlarla nasıl başetmek lazım. Ne yapmak lazım. O altta ben üstte oturuyorum. Onun dışında apartmanda daha kimseyle tek bir surtusmemiz bile olmadı. Kendi halinde insanlarız.

Yüzünüze karşı saymış sövmüş. Uğraşacak haliniz varsa hakaretten suç duyurunda bulunun, mis gibi davalık olun. Biraz da o düşünsün. Manyak mıdır nedir!!
Bende düşündüm ama şahit filan yok. Muhtemelen üste çıkmak için o da şikayetçi olacak ve her ikimizde musteki-supheli olarak yargılanacağız. Ve bu konu uzlastirmaya tabi. 4-5 sene uzlastirmacilik yaptım. Bundan birşey çıkmaz yani

Anlıyorum ama maksat işi hukuken çözüme ulaştırmak değil zaten. Azıcık gözü korkar belki.. odun kırma gürültüsü sebebiyle zabıtaya da ihbarda bulunabilirsiniz.

zabıtaya ihbarda bulunun ve hakaret davası açın
terbiyesiz.. küçük çocuğa hayvan gibi diyor bide
iyi ağzını yırtmamışsınız

gece yatak odasının üstünde elinizde bir sopa ile vurun. duzenli böyle 3 saniyede bir ara ara 5-6 dk.
şikayet eder de kapıya polis zabıta gelirse, ne münasebet hamile halimle ne sesi, uyuyorum o saatlerde dersiniz.
elbet pes edecek.

Daha beterini hakediyorda pislik ama ondan ne farkim kalacak.
Bizim apartman bahçeli hep beraber konusup bir karar aldık kirlenince sırayla supurecegiz diye hiç bir zaman kendi sırasında supurmuyor. Söyleyince bin tane laf söylüyor. Ya bildiginiz ar siz kadın laftan anlamıyor kesinlikle.

Evet onun sözleri çok kötü .Ama ben sizi düşünerek söyledim .Bu tür tartışmalarda sinir anında bı tarz sözler insanın ağzından çıkabiliyor .Bence kadın gelip bağırırsa tekrar hiç cevap vermeden polisi arayın

Allah yardımcınız olsun. Odun kırmaya basladığında zabıtayı arayın. Erken saatte odun kırarken tespit edilsin. Yaniniza şahit olacak bir arkadaş alın, o odun kırmaya baslayınca siz ikaz edin kapıya gelip küfrederse arkadaşiniz sahitlik yapar, şikayet edersiniz. Boyleleri ile uğrasmak zor, kocası var mı o da mı böyle bela biri, yani onun evinde kadına söz gecirecek laftan anlayan biri varsa ona anlatın bari derdinizi.

Hiç bişey şey değilde cocuguma hayvan diyecek insanı yolArım esleriniz konussun eşiniz ne dedi bu olaya apartmanda çoğunluk imza atarsa cikartabiliyorsunuz bizim alt kat kiracida komsumla ses yüzünden kavgalı biz imza atıp göndermeyi planliyoruz

ondan ne farkım kalacak dediğinizin hükmü, laftan anlamıyor dediğinizde bitiyor maalesef.
kadının sizi anlamasının, he andı bir şekilde geri adım atıp insan olmaya karar vermesinin herhangi bir yolu yoksa, ya çekmeye devam yada seviyesine inip halledeceksiniz meseleyi.
işte böyle böyle insanlıktan çıkarıyorlar düzgün yaşamaya çalışanı da... halbuki isteğiniz ne kadar makul...
‘sabah saati balkonda odun kırma ki uyuyabileyim’ :)

Bende aynısını düşündüm Esi mi arayıp söylemedim şimdi işte zaten. Akşama kadar kendini dolduracak oda orda. Akşam geldiği zaman eşiyle güzelce konuşmasını söyleyeceğim umarım eşi biraz ılımlı bir insandır. Gerçi o kadınla bas edemez o adam biçare.

evın sahıbı esınızın amcasıymıs
konusmuyormussunuz ama bu durum baska arayıp konusmanız gerek eger konusamayacak kadar kotu ıse sızın adınıza vekaleten bırı arayıp konusup halledecek bu meseleyı o kıracı evden cıkartılmalı

yada apartman sakinlerı olarak ımza toplatın cıkmasını ıstedıgınıze daır noter aracılıgıyla amcanıza ıhtar olarak gonderın

resmı bırsey olsun yanı mutlaka

bak canim. tepemdeki kadin halisini silkeledi doye polis cagirmisligim var. uayrildi kendisi. hamile halinle bu kadar eziyeti kendine neden cektiriyorsun. aninda polisi arayacaksin. aninda. ettigi hakaretleri de soyleyeceksin.

Gizliden video cekip kaydedebilirdin. Kendine hakaret ettirme ara polisi gelsin kucucuk cocuga hayvan diyen kadin kendisinin hayvan bile olamadigini anlasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…