bence abartılmadığı sürece makyaj yapılabilir sonuçta kadın ve güzel görünmek istiyorlar doğaları gereği ,sonuçta makyajla hiçbi alakası yok olayın bazı arkadaşlar demişte başını kapatıyor makyaj yapıyor zıt düşüyor diye başı kapamak farz makyajla olayı nasıl bağdaştırdınız hayran kaldım açıkçası
Bu konu kisiye gore bir konu degildir. Oncelikle neden tesetturlu oldugunu dusunmeli bir insan. Gercek bir amaca mi hizmet ediyorsun, yoksa oylesine ailenden oyle gordugun icin mi kapalisin? Herkes tesetturun aciklamasini, amacini bilir, bilmeyenler asil kaynagindan okur ogrenir. Boyle sorular sormaya gerek kalmaz..
Niye öyle dediniz. Siz kapalımısınız merak ettim. Yada din hakkında ne kadar derin şeyler biliyorsunuz da bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorsunuz. Varsa bir bildiğiniz aydınlatın bizi. Hangisi günah makyaj yapmak mı yoksa başı açık gezmekmi. Arkadaşım her koyun kendi bacağından asılır. Kişi kapalıdır, namazını kılıyordur, ibadetlerinin hepsini yapıyordur ama tek kusuru biraz makyaj yapmaktır.. eee bunun hükmünü kim verecek senmi? Bende kapalıyım Çok şükür ama kadınım ve güzel olanı seviyorum o yüzden gözlerime sürmemide çekerim, rimelimide sürerim Allahtan başkada kimse umrumda olmaz. Sen ve senin gibi milleti eleştirenler önce bir dönüp aynaya baksın ne görecek bakalım. Saygı ve hürmetlerimi sunuyorum....
Yüzünü biraz canlı göstermek için küçük bir kaç rötuş neden sorun olsun ki, hem kadına sürme helaldir. Bu kadar katı olmayı doğru bulmuyorum. Zaten zor bir devirdeyiz, kendinizi her yerden baskılarsanız zorlanabilirsiniz. İnsanları çok takmayın kafanıza onların her şey için söyleyecek bir şeyleri var
hayır ben kapalı degilim , neden mi öyle dedim ? benim inancım ,benim inandıgım degerlere göre kapalı bir bayanın amacı dikkat cekmemektir ,karsı cinsten birinin dikkatini cekmemek icin olabildigince sade olmaktır .nefsine hakim olmaktır. ee sen sacını kapat ,ama gözlere sürmeler boyalar,bu sefere sacınla degil gözlerinle dikkat cekiceksin .bence hos degil ,tasvip etmem
arkadaşlar biliyorum tesettürlü bayanlar kapanmanın hakkını tam manasıyla verebilmek için makyaj yapmamalı.
ama mesela ben sarışınım kaşım kirpiğim çok belirsiz tabi yüzüme biraz canlılık gelsin diye bi rimel bi dudak balmı falan sürüyorum ruj bile değil .
çook beyaz tenli olduğum için kendimi soluk hissettiğim günlerde biraz allık kullanıyorum
ama bazı arkadaşların şuna bak kapalı ama rimel de sürmüş vb. tarzı söylemlerine maruz kalıyorum
sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?