eğer kapanmadaki amaç Allah tan korkmak ve onun emirlerini yerine getirmekse ve de tesettür örtmek, güzelliği gizlemekse eğer makyajda neyin nesi oluyor . BİR TARAFTAN RAHMANİ DİĞER YARAFTAN ŞEYTANİ YÖNÜN AĞIR BASTIĞININ KANITIDIR . ATEŞLE SU YAN YANA DURMADIĞI GİBİ MAKYAJDA TESETTÜRLE BAĞDAŞMAZ
bak hayatım aynı şekilde bende kapalıyım fakat sarışın değil kumaralım :)
arada bir bende makyaj yaparım abartılı olmayacak şekilde rimel ve allık cevremde ne biçim kapalı diyen yok çünkü insan önce kendini eleştirmeli boşver takma o türbanlı olmayanların bir çekememezliği bence heeee herrr açık olanda demez bunu zaten yarası olan üstüne alınır
her konuda olduğu gibi doğru tektir ve bence sence bana göre kavramları ile başlayan her cümle önceki cümleleri egale eder. buna göre hem makyaj yaparım hem kapalı gezerim diyene hanımlar işe dini karıştırmayın diyerek oldukça gülünç duruma düşüyorlar . bunu savunanlarda bozacının şahidi şıracı 2 + 2=4 eder. bu kadar basit.
bedeni kapamak; var olan güzelliği örtmek ,göstermemektir
makyaj;var olan cazibeyi belirgin hale getirmek arzusudur. peki nasıl olucakta iki zıt bir arada olucak sorarım ?
bence kapalılar da bakımlı olmalı ve makyaj yapmalı. Kapalı diye makyaj yapmamalı diye birşey yok ki. Bizim bir tanıdığımız var kapalı ve kendisine hiç bakmayan hiç geliştirmemiş köyden indim şehire tarzı bir insan. Eşi de bir o kadar evlendikten sonra kendini çok geliştirmiş ve karısını da güzel alımlı görmek isteyen birisiydi. Sonuç boşandılar adam da çok hoş bir kadınla evlendi. şimdi iki kadın yanyana geldiğinde eski karısı annesi gibi duruyor. Boşandıktan sonra da hala değişmedi yani zihniyet aynı. Konuyu biraz saptırdım ama neyse
bence kapalılar da bakımlı olmalı ve makyaj yapmalı. kapalı diye makyaj yapmamalı diye birşey yok ki. bizim bir tanıdığımız var kapalı ve kendisine hiç bakmayan hiç geliştirmemiş köyden indim şehire tarzı bir insan. eşi de bir o kadar evlendikten sonra kendini çok geliştirmiş ve karısını da güzel alımlı görmek isteyen birisiydi. sonuç boşandılar adam da çok hoş bir kadınla evlendi. şimdi iki kadın yanyana geldiğinde eski karısı annesi gibi duruyor. boşandıktan sonra da hala değişmedi yani zihniyet aynı. konuyu biraz saptırdım ama neyse
Başı açık ve makyajsız dışarı çıkmayan bir insan olarak böyle bir konuda söz hakkım olduğunu düşünmüyorumama dışarıya güzel görünmek için yapılan makyaj kapalıya da günah açığa da... bu kadar basit yani konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?