bence kapalılar da bakımlı olmalı ve makyaj yapmalı. kapalı diye makyaj yapmamalı diye birşey yok ki. bizim bir tanıdığımız var kapalı ve kendisine hiç bakmayan hiç geliştirmemiş köyden indim şehire tarzı bir insan. eşi de bir o kadar evlendikten sonra kendini çok geliştirmiş ve karısını da güzel alımlı görmek isteyen birisiydi. sonuç boşandılar adam da çok hoş bir kadınla evlendi. şimdi iki kadın yanyana geldiğinde eski karısı annesi gibi duruyor. boşandıktan sonra da hala değişmedi yani zihniyet aynı. konuyu biraz saptırdım ama neyse
Bu ne saçma bir genellemedir? Şu kadar yorum okudum bir sürü zıt fikir var ama böyle bir yorum yok.Bakıma evet derim hani bıyıklı gezmeyelim kremimizi hani belki kapatıcı falan süreriz de kapalılar makyaj yapmalı nasıl bir cümle hala anlam veremedim.Mecburi midir bu?
bence kapalılar da bakımlı olmalı ve makyaj yapmalı. kapalı diye makyaj yapmamalı diye birşey yok ki. bizim bir tanıdığımız var kapalı ve kendisine hiç bakmayan hiç geliştirmemiş köyden indim şehire tarzı bir insan. eşi de bir o kadar evlendikten sonra kendini çok geliştirmiş ve karısını da güzel alımlı görmek isteyen birisiydi. sonuç boşandılar adam da çok hoş bir kadınla evlendi. şimdi iki kadın yanyana geldiğinde eski karısı annesi gibi duruyor. boşandıktan sonra da hala değişmedi yani zihniyet aynı. konuyu biraz saptırdım ama neyse
insanlara guzel gorunmek istemek ozguvenli olmak ne zamandan beri gunah.kadinin dogasidir guzel olmak guzel gorunmek. Bakimli olmalidir herkes.
gönül isterdi ki bir bayan, karşıdaki bayanın makyaj sınırını belirlemesin.. kapalılık/iman oranını hesaplamaya çalışmasın.. yiyecek gibi bakıp "hmm hem kapalı hem de rimel sürmüş" diye etiketlemesin.. gönül ister ki herkes kendi mezarına gireceğini kabullensin.. gerçi eminim elimizde bir fırsat olsa önce başkasının mezarına girer bakarız nasıl diye
arkadaşlar biliyorum tesettürlü bayanlar kapanmanın hakkını tam manasıyla verebilmek için makyaj yapmamalı.
ama mesela ben sarışınım kaşım kirpiğim çok belirsiz tabi yüzüme biraz canlılık gelsin diye bi rimel bi dudak balmı falan sürüyorum ruj bile değil .
çook beyaz tenli olduğum için kendimi soluk hissettiğim günlerde biraz allık kullanıyorum
ama bazı arkadaşların şuna bak kapalı ama rimel de sürmüş vb. tarzı söylemlerine maruz kalıyorum
sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ?
başörtülülerin makyaj yapması değil aslında olay. yani bu örtülü örtüsüz herkes için düşünüyorum abartılı makyaj herkeste çok kötü duruyo.doğallığa ters.... ben kapalıyım.eyeliner ve rımel suruyorum. bazen sadece rimel. . oda göz yapımdan dolayı. cok sönük duruyooo eğer onları sürmezsem herkes hastamısın neyin var diye soruyo ve kendimi kötü hissediyorum. ayrıca kaçamak bir göz makyajı (eyelıner ve rımel) toplumun ne ahlakını bozar ne de bir erkeği dinimiz açısından şehvetlendirir.. göz makyajından da şehvetleniyorsa bir erkek ; vay erkeklerimize.... bu benim görüşümdür.
Bence sifir makyaj olmali...
arkadaşlar biliyorum tesettürlü bayanlar kapanmanın hakkını tam manasıyla verebilmek için makyaj yapmamalı.
ama mesela ben sarışınım kaşım kirpiğim çok belirsiz tabi yüzüme biraz canlılık gelsin diye bi rimel bi dudak balmı falan sürüyorum ruj bile değil .
çook beyaz tenli olduğum için kendimi soluk hissettiğim günlerde biraz allık kullanıyorum
ama bazı arkadaşların şuna bak kapalı ama rimel de sürmüş vb. tarzı söylemlerine maruz kalıyorum
sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ?
bakimlilikla kendini gelistirmenin ne alakasi var? Git universitelerdeki bayan profesorlere bir bak. Bizim universitedeki bayan hocalar komple biyikliydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?