kapalıların makyaj sınırı ne olmalı?

Allahla senin aranda olan şeylere başkasının fikirlerini sokma, yanlış yaparsın

Ben kapalılıkta renkli farların ve rujun abartı durduğuna ve hoş olmadığına inanıyorum (Özelgünlerhariiç. Düğün vb.)

Bence günlük hayatta hafif bi gözkalemi ve rimel yeterlidir diye düşünüyorum.

Azda olsa yapma bence ayrıca çok açık tenliyim demişsin çevrendende olumsuz tepkiler almışsın demekki az olarak yaptığını düşündüğün makyajın bayağı farkediliyor ..Ayrıca abdest alırken falan birsürü makyaj temizleme teraneside zor olsa gerek...Yinede senin kararın arkadaşım kimseyi ilgilendirmez ama naçizane bnm fikrimde böyle ...Sağlıcakla kal

Bazi kapali bayanlari goruyorum yuzlerindeki boyayla bi ew rahatlikla badana olur onlar bence istemsiz kapananlar. Cok hafif belli olmayacak kadar makyaj sorun yaratmaz dusuncesindeyim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

herkes dilediği gibi makyaj yapar:108::108::108::108: :115::115::115::115::79::79:

arkadaşım sürme helaldir fakat sadece eşine yapabilirsin der dinimiz :))

canım benim bende kapalıyım.sana şunu yap bunu yap demem bunu kimse diyemez.dinimizin kuralı net "yapamazsın." gerisi sana kalmı ş:))

kapalıların makyaj sırrı olmamalı makyajsız olmalı açık ve net ne için kapandığını biliyosan tabi

Kisiye kalmis birsey, ben de kapaliyim. Nasil olmasi gerektigini pek ala biliyorum ama rimel+surmesiz olunca kendimi cok kotu hissediyorum, sabah ilk yaptigim sey rimel ve surmemi cekmek disari cikmicak olsam bile. sonucta nefis diye birsey var herkes elinden geldigi kadar yasiyor dinini, ben sadece kendim icin gecerli seyleri soyledim kimseye bu konuda birsey soyleme hakkina sahip degilim diye dusunuyorum arkadasim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…